Posle dugog razmisljanja odlucih da potrazim savet od vas

Ah...Ponovni odlazak u brvnaru...Poslednji put kada sam otisla,bilo je bas potresno za mene...O d momacke brvnare,njena zenska ruka kao da je obelezila teritoriju,tako da je bilo pregrst jastucica sarenih,sve na svome mestu,sarena cvetna posteljina...u vazduhu je lebdelo njeno prisustvo,baloni zaostali od nove godine.Pola veceri sam provela sedeci na terasi,jer me gusio taj osecaj...mene on ne laze,znam svoje mesto...ne leze ni nju,jer ona nista ni ne zna sta se desava...laze samo sebe,a ja mu pomazem tome.

hmm, čekaj, ovo su neki novi momenti...
znači, prihvatila si poziv i otišla opet do brvnare. baš, kako sam i prognozirao.
takođe, iz izraza
"od momačke brvnare šta je postalo", shvatam da se on nije samo vratio bivšoj kako si navela, već je i oženio.
a ti si mu, razonoda, ljubavnica sa kojom vara ženu.:mad:
dakle, iako daješ neke filtrirane nedorečene podatke, sa pogrešnim akcentima na svojim osećanjima, uspeli smo nekako da provalimo detalje koji su bitni da bi shvatili priču.

i kakav je osećaj biti ljubavnica? da li te to ispunjuje i jača ili uopšte ne možeš da se pogledaš u ogledalo?

Ah...Ponovni odlazak u brvnaru...Poslednji put kada sam otisla,bilo je bas potresno za mene...O d momacke brvnare,njena zenska ruka kao da je obelezila teritoriju,tako da je bilo pregrst jastucica sarenih,sve na svome mestu,sarena cvetna posteljina...u vazduhu je lebdelo njeno prisustvo,baloni zaostali od nove godine.Pola veceri sam provela sedeci na terasi,jer me gusio taj osecaj...mene on ne laze,znam svoje mesto...ne leze ni nju,jer ona nista ni ne zna sta se desava...laze samo sebe,a ja mu pomazem tome.

Nisam sve procitala ali sve mi se cini da ovaj post kazuje mnogo toga . Mislim da si pateticna. Nema mesta za tebe u njegovom zivotu , bar ne onako kako ti to zelis.

Сааад се тек Драгојло докопао душевне хране...:lol:
Како је добар осећај кад осуђујемо некога, а Драгојло? ;)
Онда баш оно...уживамо у својој моралној супериорности! :mrgreen:

ovde nije stvaru uživanju u moralnoj superiornosti, već je to pitanje moralne odgovornosti, prećutati, podržati ili izneti svoje protivljenje. svako ko je pročitao temu našao se pred tim pitanjem zauzimanja stava. jer forum nije televizijska vrsta medija, gde mi samo pasivno upijamo iformacije, nego vid medija gde aktivno učestvujemo i kreiramo njegov tok...
i tako, razgrnemo li emotivne oblande, neba77 je zapravo rekla "zdravo svima, ja ***** tuđeg muža, recite mi kako da ga skroz osvojim." i to je suština ovde, i ja sam iznenađen mlakim odgovorom forumašica, jer šta ako sutra krene da osvaja vašeg čoveka, pošto joj nešto što je tuđe očigledno ne predstavlja moralnu barijeru... ona je mogla svakako da kaže razvedi se od nje ako išta želiš sa mnom, ja ne mogu da se spuštam na tako mizeran nivo i da učestvujem u prevari i drugima nanosim zlo... ali ne, ona prihvata novu ulogu koju joj je taj lik namenio, i to je strašno....
sećate li se teme forumašice koja je uhvatila svog muža u preljubi, koliko je bila pogođena i potrešena, i kako je pisala o toj ljubavnici, i korake osvete koje je preduzela prema njoj, rekavši njenim roditeljima, zatim otišavši na njeno radno mesto itd itd.... ova je baš osetila njen bol... tako da, preljuba uopšte nije dečja igra, neba pazi šta radiš...

jer šta ako sutra krene da osvaja vašeg čoveka, pošto joj nešto što je tuđe očigledno ne predstavlja moralnu barijeru..

Нисмо ми, форумашице, наивне. Ми наше мушкарце држимо везане за радијатор да не падну шака некој таквој која хара по туђем власништву!!! :mrgreen:

sećate li se teme forumašice koja je uhvatila svog muža u preljubi, koliko je bila pogođena i potrešena, i kako je pisala o toj ljubavnici, i korake osvete koje je preduzela prema njoj, rekavši njenim roditeljima, zatim otišavši na njeno radno mesto itd itd.... ova je baš osetila njen bol... tako da, preljuba uopšte nije dečja igra, neba pazi šta radiš...

Па јес, отимачица малих незаштићених мушкараца и не заслужује друго!!!! :lol:

hmm, čekaj, ovo su neki novi momenti...
znači, prihvatila si poziv i otišla opet do brvnare. baš, kako sam i prognozirao.
takođe, iz izraza
"od momačke brvnare šta je postalo", shvatam da se on nije samo vratio bivšoj kako si navela, već je i oženio.
a ti si mu, razonoda, ljubavnica sa kojom vara ženu.:mad:
dakle, iako daješ neke filtrirane nedorečene podatke, sa pogrešnim akcentima na svojim osećanjima, uspeli smo nekako da provalimo detalje koji su bitni da bi shvatili priču.

i kakav je osećaj biti ljubavnica? da li te to ispunjuje i jača ili uopšte ne možeš da se pogledaš u ogledalo?

Nisam prihvatila poziv,barem ne ovog puta!!Pisala sam o nekoj predhodnoj poseti,kada sam bila.
Nije mu ona jos uvek zena,ali bice uskoro.
Od kada su ponovo zajedno,bila sam samo jednom u toj brvnari..Izbegavam svaki susret sa njim,ali ne i on sa mnom.U dane vikenda sam odstampala sve vase postove i citala ih kao mantru.Nisam mu se javljala kada je zvao.Pisao je,sad vec i ja mogu da sama kazem da su to uzasno pateticne poruke o toj ljubavi koju jos uvek oseca prema meni.Savetovao me da ostanem sama,jer imam svoje dete,zasto opet da se vezujem za nekog(odnosno,da mu budem na raspolaganju,kada god to on pozeli).
Cinicno i uzasno sebicno,sad vec sve znam i sama da kazem za njega...Ali nekako u meni se zadzala ta lepa slika o vremenu koje smo proveli zajedno,da ja jednostavno duze od nekoliko sati ne mogu da zadrzim taj bes koji osecam,i ubrzo opet u glavi pocnem da vrtim neke lepe trenutke,i da mucim sebe,kako sam ja verovatno kriva za sve...

Ne znam Neba sta bih ti vise napisala. izgleda da si pocela malo da se prosvescujes, to vreme je potrebno ne bi li se otreznili i poceli da razmisljamo trezvenije i realnije.

Uvidela si da je patetican i sebican do bola! Ne znam sta on tebe vise ista ima da savetuje hoces li ili ne biti sa nekim muskarcem. I imati eventualno jos dece...i srecnu porodicu. Odakle mu pravo?! Da ne zeli sada da te zastiti od skotova kao sto je on?! Ne bi mu bilo lose odgovoriti da su ti saveti cinicni i zapanjujuce glupi i da na svetu ima i pravih muskaraca i da nikako svi nisu ***** i nesposobnjakovici kao on! Mislim da bi mu tada bilo jasno.

On je manipulativan i sebican! i prema toj zeni i prema tebi. gleda samo sebe i jedino se brine da sebi ugodi. Ne znam hoce li ti biti lakse ako ti kazem a sigurna sam da ni njoj nece nikako cvetati ruze sa njim. Kako je jednom ostavio i bio sa tobom, uradice to ponovo, u ostalom i vec radi ponovo sa tobom. Ona je samo jos srecna u neznanju inace tu ljubav koju ona misli da od njega ima je samo da se okaci machu o rep. Prosto sebicni nagon da sebi stvori porodivu i dom za druge ljude a on ce vrsljati okolo po tudjim pickama...smrad nad smraovima! U ostalom ne treba se sladiti tudjim mukama, ali kazem posto si i onako na nju fixirana vise nego na njega da sto se nje tice nema aposlutno ne postoji nista na sta bi ti mogla biti ljubomorna. Na protiv si na cistom i znas, za razliku od nje, kako stvari stoje. I nemas nista sta te za njega vezuje onda kada bude ispario iz tebe.

Ako si budala ti kinji i muci sebe kako si ti kriva. I jesi u toliko sto si ikada mogla ista imati sa takvim covekom i sto si bila glupa i corava kod ociju da to njegovo licemerstvo ne prihvatis do sada. I zapamti, ako iole zdravog razuma imas u glavi, zapamti da je svet pun muskaraca koji te mogu voleti iskreno i uciniti srecnom i tebe i tvoje dete i dati ti i dom i porodicu! Zapamti moje reci, i znam da ces se jednom samo na secanje na ovog gubitnika smejati, jednom kada budes imala pravog kraj sebe.

i promeni tel. Ne znam zasto dozvoljavas da ti salje te bljuvotine i prazne reci?! promeni tel, okreni list i izbrisi ga ko gumcom. bice tesko, bolece, svasta ali preziveces...!

pozdrav!

uh,nebo,kako citam on mi je sve odvratiji i odvratniji svojim izjavama,delim i glupostima...dobro je da je taj bes poceo da se javlja,mislim da ce trajati sve duze i duze i da ce vremenom skroz potisnuti to lepo osecanje koje imas vezano za njega...znam taj osecaj kada zivis u nekom vremenu kada je sve bilo lepo i ozivljavas sve ono lepo sto ste imali ali on ti,cini mi se,svojim izjvama olaksava situaciji....neko je vec napisao da stalno ponavljas u sebi i sebi sve te lose strane,izbrisi,unisti sve poruke koje ti salje,sacuvaj samo one lose koje u tebi izazovu taj bes i citaj ih ...meni je nesto slicno jednom prilikom pomoglo...

Nisam prihvatila poziv,barem ne ovog puta!!Pisala sam o nekoj predhodnoj poseti,kada sam bila.
Od kada su ponovo zajedno,bila sam samo jednom u toj brvnari..Izbegavam svaki susret sa njim,ali ne i on sa mnom.U dane vikenda sam odstampala sve vase postove i citala ih kao mantru.Nisam mu se javljala kada je zvao.Pisao je,sad vec i ja mogu da sama kazem da su to uzasno pateticne poruke o toj ljubavi koju jos uvek oseca prema meni.Savetovao me da ostanem sama,jer imam svoje dete,zasto opet da se vezujem za nekog(odnosno,da mu budem na raspolaganju,kada god to on pozeli).
Cinicno i uzasno sebicno,sad vec sve znam i sama da kazem za njega...Ali nekako u meni se zadzala ta lepa slika o vremenu koje smo proveli zajedno,da ja jednostavno duze od nekoliko sati ne mogu da zadrzim taj bes koji osecam,i ubrzo opet u glavi pocnem da vrtim neke lepe trenutke,i da mucim sebe,kako sam ja verovatno kriva za sve...

Vreme, draga, leči štošta....
Vreme, vreme... Videćeš.;)
Jer (da malo parafraziram jednog pesnika):
Danas očajno voliš, kao sto sutra možeš očajno da
omrzneš i to bez stvarnog povoda, kao sto si i zavolela bez stvarnog
povoda.

Ali nekako u meni se zadzala ta lepa slika o vremenu koje smo proveli zajedno,da ja jednostavno duze od nekoliko sati ne mogu da zadrzim taj bes koji osecam,i ubrzo opet u glavi pocnem da vrtim neke lepe trenutke,i da mucim sebe,kako sam ja verovatno kriva za sve...

malo sam citala pocetak price i sad malo kraj ali usudicu se da ti napisem da mislim da si sad u fazi kada si zaljubljena u zaljubljenost, kada ne patis vise za njim (jer vidis kakav je) nego za lepim trenucima, za cinjenicom da ti prija da te neko voli, da svi zele nekoga, a ti si idilu u jednom momentu imala i sad patis za idilom a ne njim... zato samo shvati da ces naci nekog drugog, sposobnijeg da voli i da ces opet imati te trenutke za kojima patis, ali sledeci put sa pravom osobom nadam se.

snažno podržavam to što nisi prihvatila novi poziv!
a šta misliš, zašto nisi ponovo otrčala?
pa zato što i sama osećaš i misliš da to nije u redu....
taj utisak i svi mi ovde delimo, i kao što vidiš, podržavamo te.

u principu, ja razumem da si sada u fazi tugovanja, razumem da si povređena, i da nisi u stanju poput Stalonea u "Rambu", da lako, jednom rukom, na brzaka očistiš i ušiješ ranu i kreneš dalje, ali kao što reče borac za prava životinja u kostimu od izvrnute kože foke, vreme će već odraditi svoje, a i neka nova romansa bi ti dobro došla.....

Evo da ti kazem nesto kao muskarac.
On je *****.
Kakav je to covek, koji zbog SVOJIH, koji zbog osude SREDINE, ostavlja zenu koja je njegov soul mate sa kojim mu sve ide savrseno i koju, konacno, voli.
Zar je to muskarac. Zar je to buduci muz. Zar je to otac porodice. Zar je to tvoj zivotni drug.
Cak i kad bi resio da te ozeni, garantujem ti da bi te pre ili kasnije opet ostavio.
Ne bi mogao da podnese osudu sredine i svojih roditelja.
Ukratko, bem ti coveka koji zbog toga propusti ljubav svog zivota.
I sad opet nudi brvnaru.....znas sta....neka se uhvati za dzep pa neka plati neku

Savet za tebe: Znam kako je oprastati drugome svakojake grubosti i ponizavanja. Znam kako to iracionalno moze da bude.
Ali...gledaj realnost. Da je hteo, sve to sto je naveo kao razlog, bilo bi nebitno.
Da je muskarac, kao sto nije, uzeo bi zenu bez obzira na to dete, bez obzira na roditelje.
Kao da je to dete neki greh. Kao da si ti osudjeni ubica.
Znaci, za brak mu treba neostecena roba, a za kolibu ne smeta ni dete ni nista.
Smrad....shvati to sto pre i pokusaj za pocetak da ga mrzis i da ti se gadi.
Kasnije ce to osecanje preci u ravnodustnost

Sorry ako sam bio grub, ali ne volim kad je muskarac bas tolika zdapi

Bravo!!! Svaka cast! Jako dobar odgovor ,..onako muški :)

Back