dragojIo
Aktivan član
- Poruka
- 1.612
Ah...Ponovni odlazak u brvnaru...Poslednji put kada sam otisla,bilo je bas potresno za mene...O d momacke brvnare,njena zenska ruka kao da je obelezila teritoriju,tako da je bilo pregrst jastucica sarenih,sve na svome mestu,sarena cvetna posteljina...u vazduhu je lebdelo njeno prisustvo,baloni zaostali od nove godine.Pola veceri sam provela sedeci na terasi,jer me gusio taj osecaj...mene on ne laze,znam svoje mesto...ne leze ni nju,jer ona nista ni ne zna sta se desava...laze samo sebe,a ja mu pomazem tome.
hmm, čekaj, ovo su neki novi momenti...
znači, prihvatila si poziv i otišla opet do brvnare. baš, kako sam i prognozirao.
takođe, iz izraza "od momačke brvnare šta je postalo", shvatam da se on nije samo vratio bivšoj kako si navela, već je i oženio.
a ti si mu, razonoda, ljubavnica sa kojom vara ženu.:mad:
dakle, iako daješ neke filtrirane nedorečene podatke, sa pogrešnim akcentima na svojim osećanjima, uspeli smo nekako da provalimo detalje koji su bitni da bi shvatili priču.
i kakav je osećaj biti ljubavnica? da li te to ispunjuje i jača ili uopšte ne možeš da se pogledaš u ogledalo?