Posle dugog razmisljanja odlucih da potrazim savet od vas

Tacno je da nekada nije lako prihvatiti dete-meni je u takvoj situaciji smetala ta veza koja zauvek postoji izmedju "mog" muskarca i neke zene i koja je jedna od najjacih veza koje izmedju sebe stvore dva bica, a ne samo dete, naravno, ali nisam prekinula zbog toga, i nikada ne bih zbog toga, jer dete zavolis kao deo te osobe za kojom si luda...ali, ono da mu roditelji ne daju....uh, fuj...

Kako ostati nem na poruke ovakve sadzine:
"Secam se...ti u mom zagrljaju,ti koja se tako lepo ljubis,ti koja si tako lepa,ti koja si na mom ramenu,ti koja se otkrivas da bi te ja pokrio,koja tako divno dise kada spava,ti kojoj najlepse stoji to bezbrizno lice sna!Ti sa kojom se najlepse buditi i videti da si tu cela preko mene,da su tvoje ruke na meni,a tvoje misli u mojoj glavi.To ne ponavlja ni jedna,izvini sto sam tako glup,da to do sada nisam shvatio,i treba da patim za tobom ceo zivot"
Tako u pola noci posalje poruku,kada se verovatno vrati iz grada,kada nju odveze kuci...I onda ja danima vrtim te reci,trazim nadu u njima,i milim Boga da mi se vrati.

"Secam se...ti u mom zagrljaju,ti koja se tako lepo ljubis,ti koja si tako lepa,ti koja si na mom ramenu,ti koja se otkrivas da bi te ja pokrio,koja tako divno dise kada spava,ti kojoj najlepse stoji to bezbrizno lice sna!Ti sa kojom se najlepse buditi i videti da si tu cela preko mene,da su tvoje ruke na meni,a tvoje misli u mojoj glavi.To ne ponavlja ni jedna,izvini sto sam tako glup,da to do sada nisam shvatio,i treba da patim za tobom ceo zivot"
Tako u pola noci posalje poruku,kada se verovatno vrati iz grada,kada nju odveze kuci...I onda ja danima vrtim te reci,trazim nadu u njima,i milim Boga da mi se vrati.

Siguran je u tebe..zna da ga volis a svoj sadizam ne moze da obuzda..hrani se tvojom patnjom.verujem da i on ima jos uvek osecanja prema tebi,mnogo manja nego ti prema njemu i da ih polako brise i potire time sto te muci...mogu samo jos jednom da ponovim..o.djebi ga..i to je sve pored vec recenog sto bih ti savetovala..a pitala si za savet..

Odgovoriti mu sa: Nista ljigavije i neiskrenije u zivotu nisam cula. Stidi se i nemoj vise nikad da mi se javljas.

A onda kupis lepo drugu karticu i pokusas da shvatis koliko je BEDNO to sto ti on radi.
On to ne radi zbog tebe nego zbog sebe.
Razumem da ti tvoja osecanja govore suprotno, svi smo bar jednom bili u slicnoj situaciji, ali...gledaj realnost. Sama si rekla....sa njom je, nju vozi kuci a onda se seti tebe i salje ti ljigave poruke, kao da od njega nista nije zavisilo

Ucini mu uslugu da pati zbog tebe celog zivota, kad vec stalno mantra o tome i uradi kako sam ti rekao.
Molim te.

on uopste ne mora da pati i moze da te ima i ne kapiram da ti salje takve poruke a da nece da bude sa tobom.
kreten.

Jel' vidiš kako te poznaje, i tačno gađa tamo gdje si najranjivija...kao muči sebe, ali ipak će da pati, umjesto da sve od*ebe i da bude s tobom...ja mislila neki dasa, a ono miš!!!!

ne znam, ja kontam da ne mora osoba biti necovek ako ne moze da prihvati dete koje bioloski nije njegovo. ali je ok onda to reci i ostaviti tu osobu na miru, sto gore pomenuti ne radi. slazem se da je verovatno zdapi, ali opet njegovo je da pita, hoce da uredi sebi zivot kako njemu odgovara, zar ne rade to svi?
kako reci ne? nemam pojma, ponavljaj iznova i iznova sebi najverovatniji scenario vaseg buduceg odnosa u brvnari i mozda ti to ne dodje samo od sebe. zamisljaj i pretpostavljaj svoja osecanja i stanja u takvom odnosu. promeni broj telefona.
slazem se skroz sa ovim
njegovo je pravo da prihvati ili ne tvoje dete(ali ne da se vadi na okolinu) i nije necovek ako smatra da ne moze da zivi tako
a ovo sto ti nudi je qrvinski,ljigavo i bljak
a ti..sama znas,ne moze ti niko pomoci
znas sta nosi svaka opcija
i svako je preboljiv(ne znam je l postoji ova rec),imaj to uvek na umu:wink:

u poruci on ne dovodi u pitanje da će i dalje istrajavati u izboru koji je načinio, tj. ne otvara mogućnost preispitivanja odluke i mogućnosti promene, već se pred izborom ophodi kao pred svršenim činom, i samo pominje neke vaše momente nežnosti koje bi, zaključujem, voleo da ponovi...
dakle, on te zove da mu budeš broj dva, igrač sa klupe, povremena ljubavnica. na tebi je hoćeš li pristati na to.
on je tebi broj jedan i goriš u želji, ali ti njemu to svakako nisi ma kakvim te god porukama mazao.

moja prognoza je da ćeš prihvatiti i da ćeš švrljati sa njim, njegovoj devojci iza leđa.
on će balansirati, nastojati da sedi na dve stolice, a ti ćeš težiti tome da što veća površina njegovog dupeta prevagne na tvoju stranu, živećeš u nadi da možda možeš ponovo postati starter a i ako ne uspeš, rezonuješ u fazonu, ma daj šta daš, bar sam pokušala...
sve je na tebi.... ali ja lično mislim da tvoja osećanja ma koliko god jaka bila, treba da uključuju i samopoštovanje, i da preko nekih stvari ne treba prelaziti...

uh jbte koja priča =(
nebo, ja razumem kako je to kad nekog ne možeš da izbiješ iz glave.
al on je stvarno ispao sisa i prema tebi, i prema toj devojci i prema sebi.
mislim, razumem ja da tebi to ni malo ne olakšava stvar i da bi mu se u svakom ternutku vratila i to nije za osudu.
ali
glava ti verovatno kaže da batališ.
možda ne bi bilo loše da nekom drugom, nekoj drugarici ili tako nešto obećaš da mu se nećeš vraćati, to ti možda malo pomogne.

Ustvari, on je jako nesiguran i detinjast. Da bi nahranio svoj ego, sujetu i dobio više samopouzdanja, on će da ima devojku koja odgovara ''okolini i njegovima'' i da tako hrani svet, tebi će da šalje poruke da bi hranio sebe ... i on namiren sa svih strana.

Ali ti ne treba da se pecaš na ovakve glupe patetične izjave ... nego da samu sebe ošamariš i malo se trgneš. Od patetisanja ništa ... Samo ćeš sebe zaustaviti u vremenu, zaboraviti na svoje dete, njega držati na pijadestalu .... a život će neminovno prolaziti.

Odgovoriti mu sa: Nista ljigavije i neiskrenije u zivotu nisam cula. Stidi se i nemoj vise nikad da mi se javljas.

A onda kupis lepo drugu karticu i pokusas da shvatis koliko je BEDNO to sto ti on radi.
On to ne radi zbog tebe nego zbog sebe.
Razumem da ti tvoja osecanja govore suprotno, svi smo bar jednom bili u slicnoj situaciji, ali...gledaj realnost. Sama si rekla....sa njom je, nju vozi kuci a onda se seti tebe i salje ti ljigave poruke, kao da od njega nista nije zavisilo

Ucini mu uslugu da pati zbog tebe celog zivota, kad vec stalno mantra o tome i uradi kako sam ti rekao.
Molim te.

To, lave!

pa ne treba da ostanes nema. treba da ga oteras u q...
da je on nesto shvatio, ne bi pisao ljigave poruke koje treba da te dovuku u brvnaru,
nego bi prekinuo vezu sa tom devojkom i bio sa tobom.
covek ljubav iskazuje svojim postupcima koji su u skladu sa njegovim recima.
ovaj covek je coveculjak.
i nikad od njega covek nece biti.
samosazaljiva pi.zda.

Misljenja sam da svaka zena u svom zivotu ima svog gospodina Ocaravajuceg,kome bih uvek pozelela da se vrati,barem u mislima samo...Misljenja sam takodje da sam ja od onih zena kojima treba ukinuti gledanje tipicno zenskih filmova,jer tako nesto sto cu vam ispisati recimo da postoji samo u tim limunadicama pravljenim za zene.
Bio je ona ljubav u mom zivotu,koju nikada do njega nisam ni osetila a ni slutila da moze da postoji u meni.Svaki trenutak sa njim bio je neponovljiv...od pogleda,dodira,neznih reci,kreveta...Oboje smo bili nasli svoje srodne duse jedno u drugom.Nase vreme koje smo provodili zajedno bilo je protkano jako lepim i romanticnim trenutcima,u njegovoj brvnari,sa kaminom,uz svece na jednoj planini...i tako svakog vikenda...tri godisnja doba smo bili zajedno...uzivala sam kao nikada u zivotu.Brali smo sumske jagode,borovnice,cistili sneg,potkesivali ruze,kupili opalo lisce...
Sve te lepe trenutke naglo je sasekao,rekavsi mi da je vreme da pocne da sredjuje svoj zivot,da nije spreman da to cini sa mnom,jer imam dete...njegovi najblizi mu to ne bi oprostili.
Danima sam plakala,bilo je strasno,uzasno bolno i depresivno.Pomirio se sa dugogodisnjom svojom devojkom.A ja?Ja sam ostala da ceznem i patim,pronalazeci razloge da oravdam njegov postupak i njega,koji je u mojim ocima bio najbolji covek koga sam srela u zivotu.I opravdala sam ga i opet ga postavila na najuzvisenije mesto u svom zivotu...
Posle predpostavljam pocetnog uskicenja izazvanog pomirenjem sa njom,poceo je da zove,pise...
Kasne nocne poruke u kojima opisuje svoja osecanja prema meni,znate one najtuznije reci sveta sa kojima se moze opisati tuzna nesrecna ljubav.Zakljucak je uglavnom isti-Shvatio sam sta sam imao sa tobom,i paticu za tobom do kraja zivota.
Nudi mi da dodjem da opet provedemo vikend u brvnari,da sve opet bude kao nekada,ali ujutru opet da se vrati njoj..
Boze,ja tek sad kad sam ovo napisala,mislim da sam i sama shvatila odgovor.
Ali sta da radim kad mi je od njega i bol u dusi drag?Kada mi znaci jos uvek toliko da bih mu sve oprostila,i da me gazi...
Ne mogu da se oduprem tom osecaju da budem sa njim,pa cak i u svojstvu ljubavnice...Ne mogu da se oduprem tom osecaju da ponovo uzivam u nasim pricama,pogledima,NJEMU...
Mora da prestane,zelim da ja budem ta koja ce reci-E sad je dosta!!Ali kako?!

Upravo si sama dala odgovor...kazes mu E sada je dosta...izjasni se momentalno sta hoces i zelis...ali momentalno...nema ocu kakim necu kakim....i prekines u sekundi...pa nek boli...****** kakva strina ne mogu da verujem....i to samo zato sto imas dete...kreten... kakve veze ima dete...pacenik jednom recju...ma kazi mu da ga duva i nek sredjuje svoj zivot sa nekom drugom...

Он би и да се ј... и да му не уђе!

Иначе, потписујем оно што је рекла Борг а подржала Хани...да не дуплирам.

Он има право да не жели туђе дете, има право да изабере свој живот са другом женом без ње, али, ако је то већ изабао, ако је отишао из њеног живота, нема право да је узнемирава и оптерећује својим ''осећањима'' (потребама)... Себично је.

ne znam, ja kontam da ne mora osoba biti necovek ako ne moze da prihvati dete koje bioloski nije njegovo. ali je ok onda to reci i ostaviti tu osobu na miru, sto gore pomenuti ne radi. slazem se da je verovatno zdapi, ali opet njegovo je da pita, hoce da uredi sebi zivot kako njemu odgovara, zar ne rade to svi?
kako reci ne? nemam pojma, ponavljaj iznova i iznova sebi najverovatniji scenario vaseg buduceg odnosa u brvnari i mozda ti to ne dodje samo od sebe. zamisljaj i pretpostavljaj svoja osecanja i stanja u takvom odnosu. promeni broj telefona.
Borg, to dete je deo nje. To je ona. Jedno pakovanje. Sa ženom ne ulaziš u ozbiljnu vezu zavlačeći je. To se onda kaže odmah. Ovo je sportisimo, nije ništa ozbiljno. Ti imaš dete, meni to ne odgovara. Nemam nameru da ikad imam nešto više s tobom. E to je čovek. A ovo zamajava je mesecima kako su idealni jedno za drugo pa kad dođe do onog da to teba da preraste u nešto više ona više nije prava osoba za njega jer imam dete. Pa to dete je bilo u priči od početka.

bug.gif

Kazi ti njemu da mozete povremeno, kad te zasvrbi capi, da nastavite da se kreshete, dok ne nadjes nekog novog za to...

То би било најпаметније и најкорисније, али сумњам да би она могла да приступи томе са емотивном дистанцом, без уживљавања, надања и великих емотивних потреса.
Бојим се да би јој то било још болније.

Nebo,imala sam slicno iskustvo tvom i mogu ti reci da je to samo produzenje agonije...on je jedan sebican tip a to sto kaze da njegovi nece prihvatiti tu vezu,to samo govori o njemu ko je i kakva je osoba...to je samo izgovor,jer on te u stvari ne voli...jer da te voli, voleo bi te i sa petoro dece....njemu se izgleda svidja taj odraz obozavanja u tvojim ocima...vrlo neki sujetan tip..ti u stvari njega i ne poznajes, jer bi ranije primetila da mu tvoje dete smeta.Zato stisni srce,duboko udahni i ...otkaci ga ..budi velika,odrekni se osecaja"mozda bi bili srecni" jer sa takvim covekom patnja ti je zagarantovana!

Back