Posle cigara i trešnje u Srbiji na komad

haha ovo ko iz onih socijalistickih udzbenika , ono SFRJ je rudno najbogatija zemlja Evrope a i sire , a Vojvodina je toliko plodna da moze da rani lebom bar pola te iste Evrope :hahaha:
za sljive si u pravu ,kao i za tresnje ,a ovo za svinje i jabuke je glupost , ne moze se Srbija nikad takmiciti sa jednom recimo Nemackom ili Poljskom

Ne radi se samo o tome, nego ne mogu da poverujem kako Torrente loži ove patriJote, kao mlade majmune... A oni se svi ladno primaju... Ništa ne razmišljaju svojim pilećim mozgovima.

Alo, ljudi pa nije još sezona!!!!

Svako prvo sezonsko voće i povrće je skupo... Tako je bilo i za vreme Cara Dušana!!!:rtfm:

Pinki Borac, jedini iz tog korpusa razmišlja i lepo ovam je rekao!!!

Torente ovo nije ništa novo ovako se radilo 70-tih
kada sam ja bio mali.

Ne radi se samo o tome, nego ne mogu da poverujem kako Torrente loži ove patriJote, kao mlade majmune... A oni se svi ladno primaju... Ništa ne razmišljaju svojim pilećim mozgovima.

Alo, ljudi pa nije još sezona!!!!

Svako prvo sezonsko voće i povrće je skupo... Tako je bilo i za vreme Cara Dušana!!!:rtfm:

Pinki Borac, jedini iz tog korpusa razmišlja i lepo ovam je rekao!!!

Nije poenta da li je sezona ili ne......vec je poenta da valjaju tresnje na komad...to nikada bilo nije....normalno je da je nesto skuplje voce na pocetku sezona ali da se prodaje na komad i to tresnje.....to vec nije.

tacno vala, strelo, mudro kazes. tresnje, piskavci i one shugave shute sljive (ili sta god to bilo) uvek bilo- tako sto se popnes na drvo.

Tachno, ja sam kao klinac obozvao piskavce (shto bi moja baba rekla -dzanariku) i to one kisele, zelene - nezrele. Secam se, kad se najedem istih, neminovan je bio bol u stomaku, proliv i sl, ali ipak sutradan opet na dzanariku, kada dosadi da se jede, moze da sluzi i za gadjanje:super:

To се могло и очекивати. Револуција увек за***е оне који су се борили за исту

Погледај само тај крем 5.октобра , као тешко подноси изнуђену глад под "демократском" владом :kafa:

:ok:
Ali i uvek jede svoju decu, zar ne?
Makar da se nadamo da ni ovi nece uteci:thumbdown:

TREŠNJE SE U SRBIJI PRODAJU I NA KOMAD
10.05.2009.

Na Gradskoj pijaci u Jagodini, najvećoj u Pomoravskom okrugu, prve ovogodišnje trešnje, u eri skupoće i oskudice, prodaju se i na komad. Kilogram trešanja staje od 200 do 250 dinara i za mnoge mušterije su preskupe, prenosi Blic.

Najčešće se prodaju, da se sitna deca obraduju, „vezice” od 15 komada po cijeni od 20 do 30 dinara, zavisno od vrste i prodavca. U vrijeme opšte besparice, pošto su prve trešnje skupe, a deca ih ištu, neki prodavci Pomoravci pristaju i da „vezice razvežu” i prodaju ih i na komad, čiju cenu nisu rekli, ali ako se ravnaju prema cenama „vezice”, jedna trešnja trebalo bi da košta od oko dinar i po do dva.
======================================================================
Posle cigareta (na komad)evo i tresnje na komad se prodaje na jesen će valjda prodavati krompire na komad..
To se dogadja:
U Srbiji u kojoj se može proizvoditi hrane za celu Evropu da hrani

U Srbiji koja može 2 zetve/setve godisnje da ima

U Srbiji koja je pre 100g bila najveci proizvodjac sljive u svetu

U Srbiji koja pre 100g bila prva u svetu po uzgoju svinja

U Srbiji koja kao od sale može isto tako biti prva u Evropi po
proizvodnji tresanja,sljiva,jabuka,krusaka,krompira čega sve ne...

Tako vam je to kada Srbijom upravljaju oni koji dodjose na vlast s suludom mantrom „Evropa nema alternativu” umesto da Srbija nema alternativu.

nista cudno.
i ovde gde ja zivim ( na zapadu)
tresnje su izuzetno skupe.
ne znam da li sam ih kupila dva puta ove godine.
cena visoka, a ukus nikakav.
kad god kupim, jedva ih pojedem koliko su neukusne.

Цигаре на комад, трешње на комад ...

Ма ова наша влада само нек настави овако да нас 'оправља', куповаћемо ми и пасуљ на комад, и боранију, грашак ....

Aman, ljudi, manite se barem cigareta na komad - one se tako prodaju već bar 20 godina... Ali, verovatno i više...

nista cudno.
i ovde gde ja zivim ( na zapadu)
tresnje su izuzetno skupe.
ne znam da li sam ih kupila dva puta ove godine.
cena visoka, a ukus nikakav.
kad god kupim, jedva ih pojedem koliko su neukusne.

Ovde su za DZ...a sto se tice kvaliteta, iste kao i nase..."organic" :mrgreen:
Ja na farmi platio gajbu $5....smesno :)

@tema

Ma daj ljudi, ta drzava je otisla u totalni Q. Zar vas ista vise moze zacudit'. :roll:

To се могло и очекивати. Револуција увек за***е оне који су се борили за исту

Погледај само тај крем 5.октобра , као тешко подноси изнуђену глад под "демократском" владом :kafa:

hehe kako su preveslali ovaj jadni narod,to je strasno:hahaha::hahaha: oni uzivaju a radnici umiru od strajkova:think: definitivno su ovo te demokratske promene:dontunderstand:

ja sam ziveo 90tih u srbiji kao i sada , i skoro sve smo imali bolje i vise nego danas - pogotovo hrane je bilo u izobilju i bila je smesno jeftina.

smesno jeftini su bili i struja, grejanje, komunalije, telefon, registracija automobila

jedino sto je bilo skupo je benzin a razlog za to su bile sankcije zapada....

pa onima koji su imali 5 eura platu a zavrsene doktorate nije bilo jeftino, ratnim profiterima, svercerima i lopinama je bilo odlicno, to su sada najzesce patrijote pa ce mene i one koji nisu imali sta da jedu takvi prevaranti da nazivaju izdajnikom....

pa onima koji su imali 5 eura platu a zavrsene doktorate nije bilo jeftino, ratnim profiterima, svercerima i lopinama je bilo odlicno, to su sada najzesce patrijote pa ce mene i one koji nisu imali sta da jedu takvi prevaranti da nazivaju izdajnikom....

zato su sada ti sa kupljenim diplomama zaseli na vlast,i onako doktorski pljackaju sve zivo:ok:

Back