Posle 45 godina zivota student blokader Radomir Lazovic je konacno dobio prvi posao!

nisam isao da proveravam

tako se pricalo
Kaд неко други да аргумент, онда дај доказе.
Кад ти пишеш - е онда не знам, тако се причало.
Ниси поштен Тихи.
Него не побуни се ти на ону Вучићеву ћерку, знаш ли колико кошта њено студирање ? Од којих пара Тихи ?

to ti je tipicna gradja beogradskih intelektualaca

ne znam sta ocekujes

Mi seljaci smo ti siri malo vise u ramenima jer radimo fizicki dosta i tesko . A vi Beogradjani , sem ovi sto idu u teretane retko ko od hemijske i kasike teze sta dizete.
Pa to ti pričam...
Kako je mogao da radi u železari, i da ispadne ovako seksipilan kao upitnik? :lol:

aleksandar-vucic-nekad.jpg

Osim ako ga možda i u železari nisu stavili u neki pogon za izradu kašika i drugog escajga, pa mu se kukavcu opet nije dalo da diže išta teže od kašike. Sudbina, moj Tihi! :rotf:

Pa to ti pričam...
Kako je mogao da radi u železari, i da ispadne ovako seksipilan kao upitnik? :lol:

aleksandar-vucic-nekad.jpg

Osim ako ga možda i u železari nisu stavili u neki pogon za izradu kašika i drugog escajga, pa mu se kukavcu opet nije dalo da diže išta teže od kašike. Sudbina, moj Tihi! :rotf:

druze nije u zelezari vec u gvozdjari

tu se retko dize sta teze od 3 kila

za sve ostalo imaju elektricni paletar

Samo će se Milivojević i Ćuta odreći parlamenta. Ostali idu u trku. :per:
Ćuti bolje pasuje uloga vanparlamentarne opozicije, u Skupštini ga živciraju a nije zgodno da ih bije pred kamerama. :lol:

Da si samo video klip kako njegovo članstvo goni neke geologe po Straroj planini, ajaoj, ljudi se zahebali pa rekli nekim seljacima da istražuju rude, looolz!

Back