- Poruka
- 187.559
Je li tačno da AV nema ni jednog jedinog dana pravog radnog staža
pa n ije tacno
radio je kao direktor hale pinki kad su radikali vladali zemunom
to je pravo radno mesto za koje ide radni staz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li tačno da AV nema ni jednog jedinog dana pravog radnog staža
Nije neka razlika, politička ili administrativna funkcija na koju je došao političkim imenovanjem. I na kojoj nije radio ništa, kao što nije radio ništa dobro u Skupštini.pa ne bas
vuciceva funkcija direktora hale pinki je administrativna funkcija
kao npr direktor toplane, vodovoda, gradskog zelenila
taj neki fazon
direktor drzavnog opstinskog preduzeceta
dok je poslanicka funkcija cisto politicka
Fax je fax, ali vlast je vlast.
Sve cestitke studentu blokaderu Radomiru Lazovicu
Ostao sam bez teksta kada sam video kakve jake strucne kadrove ima blokaderski pokret.
Za razliku od ovog nesposobnog Vucica koji angazuje nekakvog vajnog profesora doktora Djuru Macuta da vodi drzavu , cenim da bi student blokader Radomir Lazovic to obavljao daleko bolje?
Njegov vrcavi talenat i radno iskustvo ne smeju ostati neiskorisceni.
Zato predlazem ovog studenta blokadera za kandidata za premijera ispred blokaderskog pokreta. Neka mu to bude drugi posao u zivotu.
Partijsko postavljenje nije pravi posao.Vucic je koliko se secam , jedno vreme bio direktor Hale Pinki u Zemunu
Partijsko postavljenje nije pravi posao.
Osim u Ćaci sistemu vrednosti![]()
Ne znam ko ti je taj i ne zanima me, irelevantan lik.a kako je student blokader u 45toj godini zivota Radomir Pavlovic dosao na posla?
Da nije mozda preko biroa? Zvali ga sa biroa?
Nije neka razlika, politička ili administrativna funkcija na koju je došao političkim imenovanjem. I na kojoj nije radio ništa, kao što nije radio ništa dobro u Skupštini.
A sećam se, to je ono kad se u Pinkiju sve raspadalo, krov prokišnjavao, a parking ispred zgrade izgledao kao da su po njemu bačene tepih bombe.pa n ije tacno
С колко си ти година почео да радиш?Nije neka razlika, politička ili administrativna funkcija na koju je došao političkim imenovanjem. I na kojoj nije radio ništa, kao što nije radio ništa dobro u Skupštini.
pa n ije tacno
Odmah po završetku srednje škole, malo na građevini, za dnevnice, koliko sam mogao. A i dok sam demonstrirao stranka mi je davala nešto sitno za nošenje zastave. I još paralelno išao na fakultet... Tako se od deteta pravi muškarac, Živadine moj!С колко си ти година почео да радиш?
И ти си се находо по демонстрацијама још од 90-их.![]()
Dobro, on je kao maloletan otišao u rov, tako veli. To je za respekt.Gde si našao da se pravdaš botovima ultraparazitima![]()
Odmah po završetku srednje škole, malo na građevini, za dnevnice, koliko sam mogao. A i dok sam demonstrirao stranka mi je davala nešto sitno za nošenje zastave. I još paralelno išao na fakultet... Tako se od deteta pravi muškarac, Živadine moj!![]()
Laze, platio zastavniku Đuki Motornjaku, da ga ne mobilišu, i krio se u Plešinu, na Goliji sve vreme rata 1999.Dobro, on je kao maloletan otišao u rov, tako veli. To je za respekt.
Pa nisu to moje kvalifijacije. To je bio samo početak. Pitao me Brka kad sam počeo...pa sto ne kazes odmah bre?
Kandidujem te za buduceg ministra gradjevine ispred blokaderske liste!
Na prvoj sledecoj sednici plenuma iznecu to na sto!
Nema vise sta da se ceka!
Covek sa takvim kvalifikacijama i radnim iskustvom, drzanja tesle i krampe na gradilistima , kao ti zasluzuje najmanje ministarsku fotelju!
Ацо барјактар.Odmah po završetku srednje škole, malo na građevini, za dnevnice, koliko sam mogao. A i dok sam demonstrirao stranka mi je davala nešto sitno za nošenje zastave. I još paralelno išao na fakultet... Tako se od deteta pravi muškarac, Živadine moj!![]()
Ali nije dnevnica kod njih mala. Plus topli obrok:A mučeni tixi i dalje za dnevnicu, od danas do sutra.
Uvek mi se vrtela po glavi misao da si ti posle demobilizacije mogao da budeš Slobin milicionar.Ацо барјактар.
Јеси пјево по леђима пендрек праши,
а ја пјевам напред наши?![]()
Ma ne, on je u rat otišao 1991. na Baniji.Laze, platio zastavniku Đuki Motornjaku, da ga ne mobilišu, i krio se u Plešinu, na Goliji sve vreme rata 1999.![]()