Posle 15.3. dosao je 12.4.

U bre 15,8 % Jel malo sladi ima li zaostalog šećera?
Ja sadio skoro kod mene na placu Merlot 300 komada, za sad. Našao čoveka koji će da održava jer bolje na vreme da se posadi, ne stiže vinograd za rod posle godinu dana...
Razmišljao sam i o ovoj sorti Plavac mali (ne mili kao na flaši) ali ipak sam se odlučio za Merlot.
Ne sladi ništa, ima okus isti kao ostali vrhunski plavci, samo što su oni ponekad i duplo skuplji, a barem za 50%.
Ovih 15.8% je rekordno, ali redovito je 14.5%, ovisno o godini.
13.5% je za te skuplje plavce neki minimum.
Sijećam se da si pričao da dirigiraš berbom iz Njemačke.
Što se tiče plavca, pokušaj, samo ne znam kako će se primiti zbog tla.

Ne sladi ništa, ima okus isti kao ostali vrhunski plavci, samo što su oni ponekad i duplo skuplji, a barem za 50%.
Ovih 15.8% je rekordno, ali redovito je 14.5%, ovisno o godini.
13.5% je za te skuplje plavce neki minimum.
Sijećam se da si pričao da dirigiraš berbom iz Njemačke.
Što se tiče plavca, pokušaj, samo ne znam kako će se primiti zbog tla.
Ne znam, jedino da koriste vinske kvasce da mu fermentira sav šećer u alkohol.
Izvinjavam se moderaciji na offu

Evo recimo jedan drugi, nije vrhunski, ali ima 12.5%, što je sasvim solidno:

357327d81e7592a6661fbca6215a61db162ccd438802a608d05fb668bf373162.jpeg

Ali osjeti se razlika u okusu kao nebo i zemlja.

sta msilite, da li ce biti neke posledice danasnjeg mitinga?
posle onako najvljenog 15.3 nista se nije sustinski desilo.
i ovaj se najavljuje kao onaj..da li ce iza ovog biti neke posledice u situaciji u kojoj smo?

ili ce se zavrsiti kao i onaj..tresla se gora, rodio se mis?
Ne. Mislim da će se stvari ubrzati. Vučić, za razliku od studenata, ima realnu moć, i ono što oseća jeste da je ta vlast ozbiljno uzdrmana.

Verovatno će ići na kombinaciju političke batine i šargarepe, s jedne strane ponuda da se otvore fakulteti i s druge pretnja da će ih raspustiti ako se to ne desi.

sta msilite, da li ce biti neke posledice danasnjeg mitinga?
posle onako najvljenog 15.3 nista se nije sustinski desilo.
mnogi imatetkavu konstataciju tj otprilike ''rashebali ihko mackes hebista''
i ovaj se najavljuje kao onaj..da li ce iza ovog biti neke posledice u situaciji u kojoj smo?
ovoje mucno,vidisonensretnike koji toboz pesacekako tuyno idu i kriju lice od kamera

sve go krimos ,cim se krijes postoji razlog jel ...

ili ce se zavrsiti kao i onaj..tresla se gora, rodio se mis?
ko kaye da se trese ?

ima dve srbije, jednu sa studentima cestitim i narodom uz njih imas ove sns bandite sa jurisnicima iz sns kartela...

oni biju narod i studente, dakle onaj covjek koji je razuman i srednjih godina ili starijih a za vucica je iz nekih razloga sigurno ne vidi to da treba zavrsiti nekim obracunom.... niti idu ntamo na poroteste upravo jer im je jasno da sutu poslednji sljam poslali da rastura demonstracije i sto poslednji sljam ce tuci studente i narod

ali sve ima svog kraja.. pa i to da dokourcopizdi da prostis narodu da ga poslednji nabildovani olos dilr droge i onaj slepac koji ne ume ime da izgovori ko svet da ih bije....

ali o nije gradjanski rat kako rezim zeli predstaviti i izazvati sukobe

jer olosi anazovani da biju preko kartela susvesni da JE DOSLO IGRI KRAJ

nema vise poslova

pokusavaju nemilice sacuvati reyim

ali sve ima svoje granice....

ja bi molio za sto manje euforije...

Raspišite odmah prevremene
Da naša deca ne gube rusogodinu
to je trebao biti prvi uslov. al se neko tu folira kao apolitičan.
drugi zahtev je trebao biti smena presednika republike (ako postoje osnovani pokazatelji).

umesto toga studenti su blokirali sami sebe. pa navukli srednjoškolce i srednje škole. onaj ko je smislio ovo je moron. nek se javi ako nije.

to je trebao biti prvi uslov. al se neko tu folira kao apolitičan.
drugi zahtev je trebao biti smena presednika republike (ako postoje osnovani pokazatelji).

umesto stoga studenti su blokirali sami sebe. pa navukli srednjoškolce i srednje škole. onaj ko je smislio ovo je moron. nek se javi ako nije.
Da ali ja mislim na prave predsedničke izbore

To je ahilova peta vašeg neuvaženog režima. Jer VuqIer nema pravo na 3. kandidaturu

Šta radiš ti na forumu a ja te čekam ispred Skenderije ko mahnita????
Нај’о се ћевапа на сајму књига па још чуо и да има интернета у Сарај’ву па реко да и то чудо пробам... :lol:
Да је било више књига у рукама него ћевапа у сомунима, не би се тако мијешало кратко и дуго е! :mrgreen:

Da ali ja mislim na prave predsedničke izbore

To je ahilova peta vašeg neuvaženog režima. Jer VuqIer nema pravo na 3. kandidaturu
kakve veze ima vučler? on je politički gotov.

ako se skupi kritična masa mogu se raspisati i vanredni presednički. u čemu je problem. ako onaj ko ih zahteva ne ume da kontroliše izbore onda očigledno nema dovoljnu podršku u biračkom telu.

U demokratskim zemljama je posle toga normalno da se ide na izbore, međutim kod nas niko izbore ne želi u ovom momentu i zato nisu ni raspisani.
mozda je ovaj miting i uvod za izbore jer je opozicija nespremna za izbore i mislim da ce opet dobiti..studenti nemaju politicku organizaciju a mnogi koji podrzavaju studente ne podrzavaju opoziciju.
nemoj zaboraviti da su okupljanja podrsak studentima a ne opoziciji.

mozda je ovaj miting i uvod za izbore jer je opozicija nespremna za izbore i mislim da ce opet dobiti..studenti nemaju politicku organizaciju a mnogi koji podrzavaju studente ne podrzavaju opoziciju.
nemoj zaboraviti da su okupljanja podrsak studentima a ne opoziciji.

Pa da želi izbore ne bi sastavljao novu vladu.
Očigledno se opredelio za novu vladu.

Naravno da ne zaboravljam, ja o tome i pišem na forumu da puno ljudi nema za koga da glasa. Međutim, to bi se moglo promeniti raspisivanjem izbora, onda su moguća razna udruženja građana itd

Back