Poslanički kandidat Radikala podržao Dveri

Uzgred Milana Grubetića znam sa fakulteta i skrenuo sam mu pažnju na ovaj forum posvećen njegovom liku i delu, i jedva čekam da vam odgovori, biće zabavno za praćenje. Tako da nema potrebe da ja odgovaram u njegovo ime, ali ovo što sam pročitao ovde ravno je bajkama za laku noć. Tipične radikalske bljuvotine, a nikako mi on kao svestrana ličnost, nije išao uz smradikalski šljam, i drago mi je što je završio sa tom pričom.

Dule, a šta taj TAKAV traži na našoj listi ???

U četvrtak na Izvršnom ću tražiti isključenje i njega, i Predsednika opštinskog, a vala i koordinatora ....

Mis'im BRUKA !!!!

E be prolazniče, pa znao sam da ćemo moći da sarađujemo:D

De vidi u toj vašoj otadžbinskoj za podršku mi za predstedničke izbore;)

Normalno superkandidat ne mora ni da traži bilo čiju podršku, al' eto da vas počastim malo:cool:

Normalno je moja politika "sedenje na dve stolice", stim što meni niko neće moću da kaže da to ne može:nosijelku:
Men' se to nekako više sviđa nego ovo vaše!

Uzgred Milana Grubetića znam sa fakulteta i skrenuo sam mu pažnju na ovaj forum posvećen njegovom liku i delu, i jedva čekam da vam odgovori, biće zabavno za praćenje. Tako da nema potrebe da ja odgovaram u njegovo ime, ali ovo što sam pročitao ovde ravno je bajkama za laku noć. Tipične radikalske bljuvotine, a nikako mi on kao svestrana ličnost, nije išao uz smradikalski šljam, i drago mi je što je završio sa tom pričom.

Тако сам и претпоставио. Човек дипл. инг. нема шта да тражи у странци која, осим, вође, готово да нема образованог кадра. Макар онај део који се слика уз вођу: Радета, Јвановићка, Шаровић, синови,......

Nisam znao da sam tema foruma i moram da priznam da mi pomalo laska ova pozicija. Da li sam budala to sam pokazao u 93-cem ciklusu slagalice gde sam osvojio 4 mesto, ima na youtubu na kanalu slagalice ukupno 10 partija u kojima sam ucestvovao, pa eto pred milionskim auditorijumom sam pokazao koliko znam i koliki su moji intelektualni kapaciteti. Sto se droge tice, to je, koliko znam u Srbiji krivicno delo i ako neko ima neka saznanja o meni neka prijavi policiji, valjda ce Nesa slina da me uhapsi, je l' tako da u Srbiji nema nedodirljivih? Sto se mog oca tice bio je predsednik skupstine grada Pozarevca od 2004 do 2008 i najzasluzniji je sto je Sloba imao kolko tolko dostojanstvenu sahranu 18. marta 2006. i ponosan sam na to sto je radio. Sto se mene tice radim u EPS-u na odrzavanju sistema upravljanja elektrane(ETF-ovci ce to bolje razumeti ako kazem "SIS" ili automatika) sto je najbitniji deo sistema i ne verjem da bi to tek tako poverili nekoj budali, ludaku, klosaru, plus sto tu moras ne samo da znas, nego da brzo razmisljas kada nastupe problemi, jer ispad bloka od 350MW (a ja brinem o dva takva) kosta nekoliko stotina hiljada evra. E sad sto se tice stranke, kad vec stranacki jastrebovi jurisaju na mene moracu da vam odgovorim: SESELJ LAZE da ima rezultate, pa samim tim nagadja ko je presao cenzus a ko ne. Prica napamet. U branicevskom okrugu nije imao biracke odbore ni na 10% birackih mesta. Uopste nema zapisnike sa tih mesta. Samo kopije ako mu ih je obezbedila Zeljka Radeta u RIK-u. A ako ima dokaza da je neko falsifikovao rezultate neka ili podnese krivicnu prijavu ili neka cuti. Bas kao i Vucic koji je u izbornoj noci izasao sa 77% birackog tela (a svako ko je ucio verovatnocu i statistiku kod prof. Milana Merklea na ETF-u u BGD zna sta znaci taj statisticki uzorak pa samim tim i koliki je Vucic lazov) i tu stao. Zasto nije sledeceg dana saopstio rezultate sa sto posto birackih mesta ili bar 99% ako neko igrom slucaja nema? zato sto je i on jako dobro znao da su ovo pravi rezultati. I svako ko se iole razume u izborni proces (ja sam vise puta bio ispred SRS u radnim telima i opstinskim izbornim komisijama) ume da prepozna koliki je Vucic lazov. Nema on sta da se cudi kako je moguce da dveri-dss, "CBC koalicija" i DJB predju cenzus u toku noci nego da sabere rezultate sa svih mesta i saopsti koji su rezultati. Svako ko misli da su dveri-dss pokrali izbore je potpuna budala i necu da se raspravljam sa takvima.
Misliš da će tvoji smradikali razumeti išta od ovoga što si napisao? Nemaju taj kapacitet...

Тако сам и претпоставио. Човек дипл. инг. нема шта да тражи у странци која, осим, вође, готово да нема образованог кадра. Макар онај део који се слика уз вођу: Радета, Јвановићка, Шаровић, синови,......

То што је одбегли радикал и дверачки шпијун по занимању инжињер не препоручује га само по себи као родољуба јер је било инжињера и код Хитлера, Павелића, Недића...
Иначе, дотични је хомосексуалац који је издао СРС због љубави према једном стаситом дверисти.

Poslednja izmena:
То што је одбегли радикал и дверачки шпијун по занимању инжињер не препоручује га само по себи као родољуба јер је било инжињера и код Хитлера, Павелића, Недића...
Иначе, дотични је хомосексуалац који је издао СРС због љубави према једном стаситом дверисти.
Znaci sad se sve svodi samo na seks? Prvo je bila sujeta (hteli da me najure jer sam propalitet), pa onda agentura CIJE, pa spavac dveri, pa sad se sve svelo na seks. Ajde imas li neki jaci argument? npr. mason ili sektas, (npr. subotar, to je nekad bila bas popularna tema u SRS), ovako sve samo zbog seksa zvuci otrcano. A kad smo kod LGBT populacije meni je bivsi koordinator za branicevo ispricao da predsednistvo SRS vrvi od takvih, da je nekog ostavila zena zbog nekog drugog. Meni su sve te price kretenske i ne dajem na to pet para i ako nekog pokusavas da diskreditujes licnim uvredama, pokazuje da nemas drugih argumenata na ono sto taj neko kaze. A ja tvrdim da Seselj LAZE o rezultatima kao sto je lagao i Vucic malo pre njega.

Aj molim te otkri nam njegovu skrivenu ljubav, da mu dupe pomerim od zezanja kad ga vidim sledeci put :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha1::hahaha1::hahaha1::rotf::rotf::rotf:
kad si krenuo otvori karte do kraja, ko je to njega toliko opčinio i ko je lepši i stasitiji od četničkog vojvode?:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

E ******* kvariš mi zadovoljstvo, kako ću: "čuo sam da si sa nekim stasitim dveristom, ne hvališ se?" priznaj da bi bilo bolje ovako: "čujem da si s Mikom/Perom/Lazom ..." :rotf::rotf::rotf:

Ево рећи ћу ти да је тај босанчерос, да је био још у "изворним Дверима", и да је сада "новинар".
Све сам ти реко` ако познајеш ту екипу.

Uzgred Milana Grubetića znam sa fakulteta i skrenuo sam mu pažnju na ovaj forum posvećen njegovom liku i delu, i jedva čekam da vam odgovori, biće zabavno za praćenje.
...
Лажеш сер***ру ДСС-ДВЕРАШКИ.
Ти си неки од лажљивих сендвичара са новоотвореним налогом да још мало лажеш.
...готово да нема образованог кадра. Макар онај део који се слика уз вођу: Радета, Јвановићка, Шаровић, синови,......
Ајд зини бар једном, па се превари и реци неку истину, овако си постао нечитљив.
Ево рећи ћу ти да је тај босанчерос, да је био још у "изворним Дверима", и да је сада "новинар".
Све сам ти реко` ако познајеш ту екипу.
Шта се замараш са патолошким лажовима.

Ствари су јасне. Гофно је искористило свој положај у СРС-у, да то уновчи код Вучића, или Скота и да као члан, опљуне по својој странци.

Ето, имаће за две-три дозе хероина.
Иста прича је и Вучић, Николић, Мартиновић, ... али те и такве протуве не сметају ДСС-ДВЕРИМА (јер од Вучка су добили мандате), већ им само смета Војвода и СРС. А ЛГБТ-овци у ДСС-у, па наравно да нису новост. Увек је у ДСС-у било бар 50% дерапе у руководству, па следствено и у подружници - ДВЕРИМА (они Русофили и Породични, за Војводину у Србији... итд).

Ово остало су глупости.

:bye:

Лажеш сер***ру ДСС-ДВЕРАШКИ.
Ти си неки од лажљивих сендвичара са новоотвореним налогом да још мало лажеш.

Ајд зини бар једном, па се превари и реци неку истину, овако си постао нечитљив.

Шта се замараш са патолошким лажовима.

Ствари су јасне. Гофно је искористило свој положај у СРС-у, да то уновчи код Вучића, или Скота и да као члан, опљуне по својој странци.

Ето, имаће за две-три дозе хероина.
Иста прича је и Вучић, Николић, Мартиновић, ... али те и такве протуве не сметају ДСС-ДВЕРИМА (јер од Вучка су добили мандате), већ им само смета Војвода и СРС. А ЛГБТ-овци у ДСС-у, па наравно да нису новост. Увек је у ДСС-у било бар 50% дерапе у руководству, па следствено и у подружници - ДВЕРИМА (они Русофили и Породични, за Војводину у Србији... итд).

Ово остало су глупости.

У "Дверима", то треба увек напоменути, све врви од ликова који су припадали градским наркоманским кружоцима па и разним сектама као што је нпр. "Ордо Темпли Ориентис", па су се "вратили у православље" уласком у машину "Двери", а "Двери" су заправо модерна секта, створена од руралног дела "Отпора" и вођена од стране CIA као мешавина пара-политичких и псеудо-верских постулата; " Двери" служе да испирају мозак младима попут класичних секти, али сада на један много перфиднији начин. Технике су се усавршиле од времена Хари Кришне и поменутог Ордо Темпли Ориентис.

У "Дверима", то треба увек напоменути, све врви од ликова који су припадали градским наркоманским кружоцима па и разним сектама као што је нпр. "Ордо Темпли Ориентис", па су се "вратили у православље" уласком у машину "Двери", а "Двери" су заправо модерна секта, створена од руралног дела "Отпора" и вођена од стране CIA као мешавина пара-политичких и псеудо-верских постулата; " Двери" служе да испирају мозак младима попут класичних секти, али сада на један много перфиднији начин. Технике су се усавршиле од времена Хари Кришне и поменутог Ордо Темпли Ориентис.
Не знам могуће је и то што причаш. Не знам (ја не знам ) за ОТО у ДСС-у. За "харе кришна" је беше била одговорна она линија преко Рибникара, а они су као ЦИА (искрено не знам где у већини завршили). У сваком случају сам склон да ти верујем.

Оно што потписујем, а јер ЛИЧНО ЗНАМ. Је да је 99% ЛГБТ-оваца још 90-тих отишло у ДСС. Да су у ДСС-у били апсолутна власт (почев од Коштунице). Једини ЛГБТ-овац који није био у ДСС-у (који тада није ни постојао) је био покојни "Адвокат" на Г.
Са друге стране, опет је 99% ЛГБТ-оваца било припадника ЦИА овде (допуштам мали број и у другим: Ми6, БНД...).

А рецимо убијени премијер легенда је био за БНД.

Тако да никога не треба да чуди да ДСС са сателитима (ДВЕРИ и слични селџуци) припада УСА, те у одређеној мери могу чак и ићи против ЕУ, али ОБАВЕЗНО ПРОТИВ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ.

Комшија је пролупао. Страшно га је погодио улазак ДСС и Двери у Скупштину. (...)

E сад лажеш ко` пас јер сам ја овде међу првима писао да ДСС-Двери сигурно улазе у Скупштину јер је било очигледно да је Бошко Лидерчина 1) ушао у лову 2) не скида се са националних фрекфенција

Znaci sad se sve svodi samo na seks? Prvo je bila sujeta (hteli da me najure jer sam propalitet), pa onda agentura CIJE, pa spavac dveri, pa sad se sve svelo na seks. Ajde imas li neki jaci argument? npr. mason ili sektas, (npr. subotar, to je nekad bila bas popularna tema u SRS), ovako sve samo zbog seksa zvuci otrcano. A kad smo kod LGBT populacije meni je bivsi koordinator za branicevo ispricao da predsednistvo SRS vrvi od takvih, da je nekog ostavila zena zbog nekog drugog. Meni su sve te price kretenske i ne dajem na to pet para i ako nekog pokusavas da diskreditujes licnim uvredama, pokazuje da nemas drugih argumenata na ono sto taj neko kaze. A ja tvrdim da Seselj LAZE o rezultatima kao sto je lagao i Vucic malo pre njega.
:hahaha::hahaha::hahaha: pa bre SRS vrvi od pedera? ili pedeva? A još i vašeg Vojvodu zvali balerina u zatvoru?:manikir::rotf::rotf::rotf: zato se Šešelj i nije bunio protiv parade pedera. :per:

:hahaha::hahaha::hahaha: pa bre SRS vrvi od pedera? ili pedeva? A još i vašeg Vojvodu zvali balerina u zatvoru?:manikir::rotf::rotf::rotf: zato se Šešelj i nije bunio protiv parade pedera. :per:

Да си бар хумористичан, већ си прави ДСС-ДВЕРАШ, ниско, глупо, ЛГБТ-овски, отужно...

Цела Зеница је Војислава волела, од Муслимана и Хрвата, до Срба и Шиптара, а вала и оних који су га свакодневно тукли...
Сви сем затворских положара и доушника, чији профил је јасно препознатљив у ДСС-ДВЕРАШИМА.

А у затвору су такви као ДСС-ДВЕРАШИ познати као цуре, ако се некада нађеш у затвору, ево видећеш да је тако као што сам ти рекао.

Ахаха, еј бре ви се поносите да вас је подржао издајник СРС-а?!
Који је то ниво...
Ајде мало укључити бар мозак, ако се образа нема ни за лек. У затвору се образ цени више од свега, зато је Воја увек био популаран.
А ви?
...

Poslednja izmena:
Kažu da se Šešelj u Hagu zaljubio u Tutu ali ne Tutu-Bugarina već Tutu-Ustašu i da zato oće u Zagreb a da mu je Kolinda samo pokriće za njegove gej aktivnosti, Vojvodi se odavno ne diže patka i sad ga samo krpe, ali pošto je perverznjak uzbudjuje ga da ga krpe ustaše :zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf:
Видим да си доооообро упућен у стање војводине патке.

Nisam znao da sam tema foruma i moram da priznam da mi pomalo laska ova pozicija. Da li sam budala to sam pokazao u 93-cem ciklusu slagalice gde sam osvojio 4 mesto, ima na youtubu na kanalu slagalice ukupno 10 partija u kojima sam ucestvovao, pa eto pred milionskim auditorijumom sam pokazao koliko znam i koliki su moji intelektualni kapaciteti. Sto se droge tice, to je, koliko znam u Srbiji krivicno delo i ako neko ima neka saznanja o meni neka prijavi policiji, valjda ce Nesa slina da me uhapsi, je l' tako da u Srbiji nema nedodirljivih? Sto se mog oca tice bio je predsednik skupstine grada Pozarevca od 2004 do 2008 i najzasluzniji je sto je Sloba imao kolko tolko dostojanstvenu sahranu 18. marta 2006. i ponosan sam na to sto je radio. Sto se mene tice radim u EPS-u na odrzavanju sistema upravljanja elektrane(ETF-ovci ce to bolje razumeti ako kazem "SIS" ili automatika) sto je najbitniji deo sistema i ne verjem da bi to tek tako poverili nekoj budali, ludaku, klosaru, plus sto tu moras ne samo da znas, nego da brzo razmisljas kada nastupe problemi, jer ispad bloka od 350MW (a ja brinem o dva takva) kosta nekoliko stotina hiljada evra. E sad sto se tice stranke, kad vec stranacki jastrebovi jurisaju na mene moracu da vam odgovorim: SESELJ LAZE da ima rezultate, pa samim tim nagadja ko je presao cenzus a ko ne. Prica napamet. U branicevskom okrugu nije imao biracke odbore ni na 10% birackih mesta. Uopste nema zapisnike sa tih mesta. Samo kopije ako mu ih je obezbedila Zeljka Radeta u RIK-u. A ako ima dokaza da je neko falsifikovao rezultate neka ili podnese krivicnu prijavu ili neka cuti. Bas kao i Vucic koji je u izbornoj noci izasao sa 77% birackog tela (a svako ko je ucio verovatnocu i statistiku kod prof. Milana Merklea na ETF-u u BGD zna sta znaci taj statisticki uzorak pa samim tim i koliki je Vucic lazov) i tu stao. Zasto nije sledeceg dana saopstio rezultate sa sto posto birackih mesta ili bar 99% ako neko igrom slucaja nema? zato sto je i on jako dobro znao da su ovo pravi rezultati. I svako ko se iole razume u izborni proces (ja sam vise puta bio ispred SRS u radnim telima i opstinskim izbornim komisijama) ume da prepozna koliki je Vucic lazov. Nema on sta da se cudi kako je moguce da dveri-dss, "CBC koalicija" i DJB predju cenzus u toku noci nego da sabere rezultate sa svih mesta i saopsti koji su rezultati. Svako ko misli da su dveri-dss pokrali izbore je potpuna budala i necu da se raspravljam sa takvima.

i jos nesto o tome da li cu ja preci ovde ili onde da stavim tacku na tu pricu. Imam clanski broj SRS 148. ucanio sam se sa 17 godina i vise od pola svog zivota sam bio clan. Poslednjih godina kako je SRS ispod cenzusa i bez finansija, ja sam finansirao rad prostorija u Pozarevcu i aktivnosti stranke u branicevu. Nisam neko ko razmislja o karijeri u politici posebno sto mi se profil politicara u Srbiji gadi. Imam sve sto mi treba u zivotu, svoj stan, auto, odlicnu platu, devojku koja me voli i koja fino zaradjuje, putujem i po Srbiji i po svetu, znaci nemam razloga da se bilo kome prodam ni zbog cega. Bas kao sto sam 20. maja 2012. slavio ne Tominu pobedu koliko Tadicev poraz, tako cekam dan da i ovaj dramoser Vucic ode na smetliste istorije gde mu je i mesto. Seselju odajem priznanje za ono sto je uradio u Hagu, i zbog presude od 31.03. u kojoj pise da su Srbi branili Jugoslaviju a da su za rat krivi oni koji su je rasturali. Na mom fejsbuk profilu stoji svima dostupan snimak koliko sam se radovao 6.novembra kada je objavljeno da Seselja bezuslovno pustaju iz Haga. Svestan sam da je SRS njegova privatna stranka, gde ili bespogovorno slusas ili odes, i jeste SRS stranka koju sam nekada mnogo voleo (iako dva puta nisam glasao za SRS: 2000 nisam za Tomu i 2012 nisam za Jadranku) ali takav sam da ne mogu da cutim na ocigledne budalastine i besmislice i resio sam da odem, kraj price. A da sam upravu pokazuju rezultati ponovljenih izbora. Nisu radikali glasali za SNS ko sto je neki glupi novinar zakljucio danas na konferenciji za stampu, vec za DSS-DVERI, jer radikali mnogo vise mrze Vucica od bilo koga drugoga, a vama neka Seselj objasni zasto je bolje da SNS ima 137 umesto 131 mandat i zasto ako su ovi DVERI-DSS izdajnici nije dobro da udju u parlament pa da se sami demaskiraju? kad je sve jedno iz Seseljevog ugla ko je u skupstini ako su svi oni strani placenici i domaci izdajnici?

:ok::klap::worth: Када сам видео да си инжењер етх, знао сам да си способан да математички (логички) размишљаш.
Сећам те се из Слагалице.
Надам се да у СРС има још људи којима је част и поштење изнад свега. Ако је тачно ово да су гласали за Двери на овим БМ, онда је то за мене значајније од свега. Разлог је прост. Ја знам да су све Шешељеве приче о Санди, Јасмини, Бошку, ...лаж и у функцији Вучићеве стратегије добијања њихових гласова ако остану испод цензуса плус што остаје без праве опозиције али знам и да је велики број људи поверовао у то. На форуму сви радикали су на томе градили сву активност овде. Мислим да ће, када се покажу све лажи о "америчким агентима", велики број поштених радикала заувек окренути леђа победнику који је остао без прва два слова од како се вратио из Хага где је био и мој херој (постоје овде моји бројни постови о томе).
Срећно Милане! Остати човек а поготово као ти са великим Ч у ова смутна времена ретко ко може. Још једном :worth:

Back