Poslanički kandidat Radikala podržao Dveri

P.S. Marina RaguŠ je i dalje član SRS
i učestvuje u radu pravnog tima,
drugarica moja, pametnica ....

:ztongue::ztongue::ztongue::ztongue:

Nisam ja upucen ko je otisao a ko je ostao ali o tim ljudima ne menjam misljenje bez obzira gde su. Mene, kao slobodnog coveka ne interesuje pripadnost stranci. Mene interesuje kakav je ko covek na osnovu mojih sudova o istima. Dakle, kada ja napisem radikalno napredni sistem zakljucivanja a onda naidjem na nekoga iz SRS ili SNS koji rezonuje ,matematicki (logicki) vise nije vazno iz kojih su stranaka. ;)

Да ли исто тако цениш и Глишића? И он има своје мишљење.
Иначе, Тодоровић је био са Глишићем у коалицији. Додуше, трајала је три дана.
Него, јесу ли Заветници били на протесту?

Ne, Zavetnici su tvrdili da je bilo izborne kradje i trazili su ponavljanje izbora ali nisu bili na protestu.

ЗАВЕТНИЦИ УПОЗОРАВАЈУ: Незапамћена изборна крађа у току… !
Ђурђевић је изјавила да сумња у регуларност избора и навела да се у селу Војка десило да је један њихов гласач добио парламентарни изборни листић са већ заокруженим бројем 1!

У Митровици контролорима није дозвољено да преброје листиће пре отварања изборног места, а у Миријеву се десио инцидент када је једна особа изнела гласачку кутију, навела је она.

Из изборног штаба ове партије навели су да су њихове контролоре на изборним местима у више наврата ометали у извршењу дужности и да су чуварима кутија из редова ове странке опструисани са циљем изборе крађе!
http://oslobodjenje.rs/zavetnici-upozoravaju-nezapamcena-izborna-kradja-u-toku/

Zavetnici: Gledali smo materijal, potvrđene neregularnosti

Beograd -- Srpski sabor Zavetnici navodi da su njihovi članovi izvršili uvod u izborni materijal i potvrdili sumnje u izborne neregularnosti i kršenje izbornih pravila.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=29&nav_category=11&nav_id=1126003

Па то ти причам. У ствари, они су рачунали на то да цела Србија не зна ко је Грубетић. Али ми који га знамо ми врло добро знамо какав је то олош од човека.

Svi u SRS-u znaju o kakvom se coveku radi, sprema mu se izbacivanje iz stranke ali ga ipak stavljaju na lustu za narodne poslanike. :hahaha:

Sta nam to govori o stranci koja dokazanog dilera droge, budaletinu i olosa stavlja na listu za poslanike :eek:

Да ли исто тако цениш и Глишића? И он има своје мишљење.
Иначе, Тодоровић је био са Глишићем у коалицији. Додуше, трајала је три дана.
Него, јесу ли Заветници били на протесту?

Nisu, nije im dao Vucic (Seselj).
Naravno da cenim svakog coveka po onome sto cini pa i Glisica, Obradovica, Seselja, Sandu, Radula,...To ne znaci da se sa njima moram slagati. Ja sam svoj i moze mi se da svakome od njih zamerim ako to zasluzuje zamerke. Dugo (12 godina) ja nista nisam zamerao Seselju. Naproitiv, imao sam divljenje. Ako mozes da razumes da ima ovakvih slobodnjaka kao sto sam ja. Nikada ne koristim teske reci a ponajmanje uvrede kada iznosim kritiku bilo koga. Ako se nekome slucajno ucini da sam ga povredio, uvek se izvinim.

Nisu, nije im dao Vucic (Seselj).
Naravno da cenim svakog coveka po onome sto cini pa i Glisica, Obradovica, Seselja, Sandu, Radula,...To ne znaci da se sa njima moram slagati. Ja sam svoj i moze mi se da svakome od njih zamerim ako to zasluzuje zamerke. Dugo (12 godina) ja nista nisam zamerao Seselju. Naproitiv, imao sam divljenje. Ako mozes da razumes da ima ovakvih slobodnjaka kao sto sam ja. Nikada ne koristim teske reci a ponajmanje uvrede kada iznosim kritiku bilo koga. Ako se nekome slucajno ucini da sam ga povredio, uvek se izvinim.
Значи, и Заветници су Вучићеве пудлице?

Hajd u po neku paru (može prase, može jagnje)
da taj više nikada neće biti NIŠTA u SRS,
da će biti raspušten Okružni i opštinski Odbor odmah nakon proglašavanja zvaničnih rezultata izbora
i da će koordinator biti razrešen (možda i isključen) ....

PRIHVATAŠ ???

Sa moje strane se obavezujem da ti dostavim zvaničene zapisnike sa sednice Izvršnog ....
Mogu i da propustim na forum ...

Smeš li ?????

Nema sta, pravi ljuti cetnik, odmah se kladi u nesto sa raznja, to im je glavna valuta :hahaha:

Prijatelju, bolje se pokrij usima nego da se sad busas u grudi kako cete ga najuriti, sam sebe zakopavas, odnosno stranku.

To sto je olos, budaletina i diler droge o kome ni rodjeni otac ne misli nista dobro nije bio razlog da razmislite sta ce vam takav lik u stranci nego ste ga cak i kandidovali za narodnog poslanika. Sad cete da ga najurite iz stranke zato sto je podrzao Dveri :hahaha:

Kakav cirkus od stranke...

Uzgred, sta je sa Natasom Jovanovic, nikako da skontam sta se sa njom desilo.

Ne znam ciji su ali rade za ovu dvojicu. Glavni zadatak je bio slican zadatku Parovica i Glisica ali po drugom osnovu.
Sve je legitimno, nemam primedbu na to. Jedino mi niko ne moze osporiti pravo da procenjujem na osnovu LICNOG uvida u dela svakoga.
Не спорим ја теби право на сопствено мишљење, а да ли је исправно, показаће време.
Само тврдим да си много острашћен.

Dejana Mirovića izuzetno cenim kao kvalitetnog i vrhunski obrazovanog člana SRS.
Između ostalih funkcija koje je obavljao u stranci,
moram da napomenem da je značajan doprinos imao u radu Tima za odbranu Vojislava Šešelja ...
Odgovorno mogu da tvrdim da je Dejan iskreni radikal i da sigurno (bar po mom mišljenju - valda nije toliko nisko pao pa da bude gori od Martinovića) nije prisustvovao skupu
lošijih od najgorih
koji nisu uspeli da preskoče "celzijus" ....

- - - - - - - - - -

Pa gladan si ...
Kladi se ....

Izjavio si nešto,
stani JEDNOM iza svoje reči !!!!
Ovde si ocigledno ti taj koji je gladan, a sta sam to izjavio?
Uzgred, hajde molim te objasni nam kako je taj do pre neki dan bio sasvim dobar da ga stavite na listu, a sad odjednom narkoman i ko zna sta jos. Znaci ili sad lazete o njemu ili ste toliko losi da boljeg tamo niste ni imali. Sta je od ta dva u pitanju?

Не спорим ја теби право на сопствено мишљење, а да ли је исправно, показаће време.
Само тврдим да си много острашћен.

U kom smislu?
Ako kazem svoje misljenje i dodam da je legitimno i da rade u necijem interesu, sta je tu ostrasceno?
Ja iznosim svoj utisak na osnovu licne procene. Npr. Zavetnici su imali zadatak da organizacijom "protesta protiv potpisivanja sporazuma sa NATO", prikazu Dveri i DSS kao folirante. Dok su Vucicevi mediji napadali DSS i Dveri zbog njihovog protivljenja tom potpisu, Zavetnici su bez ikakviih problema odglumili svoju rolu prikazivanja Dveri kao "foliranata iz fotelja" iako su Dveri podrzale sve te proteste, sto se vesto skrivalo.
Sa druge strane Glisic i Parovic se nisu skidali sa SNS medija (narocito PINK-a i Informera) sireci lazi o Dverima kao "americkim" dokazujuci to cinjenicom da ih podrzava prof. dr Jasmina Vujic.
Sa trece strane, Seselj je na sebe uzeo zadatak da ocrni Sandu organizujuci KZN na kojoj, gle cuda, novinari postavise samo jedno pitanje i to bas o Sandi u trenutku kada je imao vec legendarni klip o "Srebrenici". Posto sve to nije davalo ocekivane rezultate, ukljucuje se Vucic licno sa svojom sajber ekipom zbog cega ce krivicno odgovarati ako nekada bude pravne drzave.
Ovo poslednje oko izbora je vrh zajednickog delovanja svih navedenih u zlocinackom poduhvatu.
Ovo jos niko nigde nije napisao niti rekao. ovo je moje vidjenje sa strane. Ne mora niko da se slozi samnom.
Morao sam detaljnije da pojasnim posto me nisi shvatila.

Uzgred, sta je sa Natasom Jovanovic, nikako da skontam sta se sa njom desilo.

A, pa kondukterka kupila lux stan u centru KG, otvorila valjda neku cevabdzinicu, udala se, sad ce nazad u Skupstinu, valjda joj jos taj jedan mandat fali da obezbedi poslanicku penziju.

Snaslo se dete, bubreg u drzavnom loju. Od prodaje karata u autobusu do poslanicke penzije, pa ti vidi.

Па то ти причам. У ствари, они су рачунали на то да цела Србија не зна ко је Грубетић. Али ми који га знамо ми врло добро знамо какав је то олош од човека.

А они што су га кандидовали су непревазиђени олош.

Ovde si ocigledno ti taj koji je gladan, a sta sam to izjavio?
Uzgred, hajde molim te objasni nam kako je taj do pre neki dan bio sasvim dobar da ga stavite na listu, a sad odjednom narkoman i ko zna sta jos. Znaci ili sad lazete o njemu ili ste toliko losi da boljeg tamo niste ni imali. Sta je od ta dva u pitanju?

Pa ne smeš, fale kohones ....

Sve kao nešto "imamo stav", "imamo ideju", "imamo stručnjake-eXperte" ....
a kad ono CVRC
i kad ispade PRC
Nepravda - lopovi - ulica - 9.03. - 5.10. .....

Dala sam ti šansu da se makar jedan dan u godini najedeš k'o čovek,
ne kao stoka jer stoka jede samo dok je gladna,
daću ti i kući sirotinji da poneseš,
ali stisni (kad bi bilo šta da se stisne) ....

Nego, hajmo i na temu da se vratimo ....
Mukica na 95 mestu na listi ... Prošao bi al' onomad ... Onaj ko ga je predložio podneće konsekvence i toliko ....
Ovim se samo stavio na listu prezira,
kao i ti uostalom,
jer nemate ono što i tebi nedostaje da prihvatiš opkladu ...

:bye:

Pa ne smeš, fale kohones ....

Sve kao nešto "imamo stav", "imamo ideju", "imamo stručnjake-eXperte" ....
a kad ono CVRC
i kad ispade PRC
Nepravda - lopovi - ulica - 9.03. - 5.10. .....

Dala sam ti šansu da se makar jedan dan u godini najedeš k'o čovek,
ne kao stoka jer stoka jede samo dok je gladna,
daću ti i kući sirotinji da poneseš,
ali stisni (kad bi bilo šta da se stisne) ....

Nego, hajmo i na temu da se vratimo ....
Mukica na 95 mestu na listi ... Prošao bi al' onomad ... Onaj ko ga je predložio podneće konsekvence i toliko ....
Ovim se samo stavio na listu prezira,
kao i ti uostalom,
jer nemate ono što i tebi nedostaje da prihvatiš opkladu ...

Mene si nasla (ili nasao) ...kad ne znas sta da odgovoris, onda licni napad. Vidi, sto se prasadi i ostalog tice, napisao ti je vec covek pre mene, pa da ne ponavljam, a o ''kohones'' da prica osoba koja se trenutno bije sa konkurentima u stranci ko ce pre da odstreli neposlusnika i bolje se uvuce vojvodi u ... znas vec sta, stvarno je smesno. To od tebe mnogo vise ima taj o kome je ova tema.

Mene si nasla (ili nasao) ...kad ne znas sta da odgovoris, onda licni napad. Vidi, sto se prasadi i ostalog tice, napisao ti je vec covek pre mene, pa da ne ponavljam, a o ''kohones'' da prica osoba koja se trenutno bije sa konkurentima u stranci ko ce pre da odstreli neposlusnika i bolje se uvuce vojvodi u ... znas vec sta, stvarno je smesno. To od tebe mnogo vise ima taj o kome je ova tema.

Citat Original postavio dlugomir Pogledaj poruku
Sve mi se nesto cini da ce ovaj ostati samo kandidat za poslanika.
Hajd u po neku paru (može prase, može jagnje)
da taj više nikada neće biti NIŠTA u SRS,
da će biti raspušten Okružni i opštinski Odbor odmah nakon proglašavanja zvaničnih rezultata izbora
i da će koordinator biti razrešen (možda i isključen) ....

PRIHVATAŠ ???

Sa moje strane se obavezujem da ti dostavim zvaničene zapisnike sa sednice Izvršnog ....
Mogu i da propustim na forum ...

Smeš li ?????

Mukice gladna i jadna ...
Mogao si da se najedeš,
i deci, kući da poneseš,
ali ne da ti se ....

Više vrede Žuti sendviči nego kilo pečenja .....

:lol::lol::lol:

I kao takvog ga SRS predlaže za poslanika što više govori o SRS nego o Gubertiću. Šta tek rade ti ljudi koji odlučuju ko će na listu...

I kao takvog ga SRS predlaže za poslanika što više govori o SRS nego o Gubertiću. Šta tek rade ti ljudi koji odlučuju ko će na listu...

Ne govori ništa drugo svima vama spolja,
nama govori da ćee biti raspušten i opštinski i okružni odbor,
a da će koordinator biti razrešen ....
Svi su napravili ozbiljnu i neoprostivu grešku i za nju će morati da povuku posledice ...

I toliko ...

Interesantan je taj radikalno napredni sistem rezonovanja. Oni su najbolji, najpametniji,najpatriote,...sve dok slusaju iskljucivo vodju. Cim se usude da sami nesto zakljuce, onda postaju najveci olos.
Ako tako postupaju sa svojim clanovima (u koje se kunu)onda nije nikakvo cudo ovo sto rade Dverima i DSS.
Sve sto znaju je to. To je i na ovom forumu tako vidljivo.

...
Mene, kao slobodnog coveka ne interesuje pripadnost stranci. Mene interesuje kakav je ko covek na osnovu mojih sudova o istima.
...
:rotf:
Ti Slobodan Čovek?
:super:
Non stop pljuješ po SRS i najčasnijem Srbinu, od kako sam na krstarici i to tako priglupim "argumentima" da boli glava...

SNS i SRS, SNS i SRS, ... , 10.000.000 puta si to ponovio, valjda se dobije sendvič za svaki 1.000-ti put, a sok za 2.000-ti.

A krstarica je PREPUNA DSS ažgama, a jer je to uređivačka politika...

Slobodan čoek - sendvich men!?!

Back