Poslanički kandidat Radikala podržao Dveri

О том Грубетићу у његовом граду и крају нико нема лепо мишљење. Чак ни његов рођени отац. Случајно сам из његовог краја и познајем Грубетића. Тај у Костолцу не сме да изађе нигде јер га нико не сматра нормалном особом. А зашто, па распитајте се мало код људи који га знају, а не одмах ,,свака част, браво" само зато што је пљунуо на Шешеља и подржао Двери.

Рећи ћу само ово: полиција је ухватила један ауто који је био пун дроге. У ауту је ухваћен и Милан Грубетић који сада подржава Двери. Толико о томе. Ово нема везе са неком странком, дечко је крајње сумњив. И полицији, а о народу да и не говорим.

Грубетић је све, само не морална громада. У ствари, он је тешка битанга. Њему се одавно смеши избацивање из СРС (јер се цео округ СРС жали на њега), и зато је он прешао на страну Двери. Нема ово везе са странком, ово причам јер је то истина. Толико.

A što o Grubetiću i drogi nisi pisao ranije nego si se sada sjetio ?:think:

О том Грубетићу у његовом граду и крају нико нема лепо мишљење. Чак ни његов рођени отац. Случајно сам из његовог краја и познајем Грубетића. Тај у Костолцу не сме да изађе нигде јер га нико не сматра нормалном особом. А зашто, па распитајте се мало код људи који га знају, а не одмах ,,свака част, браво" само зато што је пљунуо на Шешеља и подржао Двери.

Рећи ћу само ово: полиција је ухватила један ауто који је био пун дроге. У ауту је ухваћен и Милан Грубетић који сада подржава Двери. Толико о томе. Ово нема везе са неком странком, дечко је крајње сумњив. И полицији, а о народу да и не говорим.

Грубетић је све, само не морална громада. У ствари, он је тешка битанга. Њему се одавно смеши избацивање из СРС (јер се цео округ СРС жали на њега), и зато је он прешао на страну Двери. Нема ово везе са странком, ово причам јер је то истина. Толико.

Dule, a šta taj TAKAV traži na našoj listi ???

U četvrtak na Izvršnom ću tražiti isključenje i njega, i Predsednika opštinskog, a vala i koordinatora ....

Mis'im BRUKA !!!!

A što o Grubetiću i drogi nisi pisao ranije nego si se sada sjetio ?:think:

Ми у нашем округу о томе причамо стално, то је главна прича практично. И жалили смо се врху странке стално због тога. Е сад, то је унутарстраначки проблем био и не видим зашто би писао на форуму о томе, али сада када је он урадио нешто овако зашто да не кажем о чему се ради.

Ми у нашем округу о томе причамо стално, то је главна прича практично. И жалили смо се врху странке стално због тога. Е сад, то је унутарстраначки проблем био и не видим зашто би писао на форуму о томе, али сада када је он урадио нешто овако зашто да не кажем о чему се ради.

Koliko vidimo rec je o mladjem obrazovanom coveku, diplomirani inzenjer elektrotehnike, taj fakultet definitivno ne moze svako da zavrsi. Postavlja se pitanje ako je to istina sto kazes, zasto ste ga stavili na listu republickih poslanika ? Iz Kostolca je on jedini kandidat na listi, dakle pre ce biti tom logikom da ste izabrali najboljeg kojeg imate a ne najgoreg.
Sada kada je okrenuo ledja Seselju lako je pricati.

Sve mi se nesto cini da ce ovaj ostati samo kandidat za poslanika.

Hajd u po neku paru (može prase, može jagnje)
da taj više nikada neće biti NIŠTA u SRS,
da će biti raspušten Okružni i opštinski Odbor odmah nakon proglašavanja zvaničnih rezultata izbora
i da će koordinator biti razrešen (možda i isključen) ....

PRIHVATAŠ ???

Sa moje strane se obavezujem da ti dostavim zvaničene zapisnike sa sednice Izvršnog ....
Mogu i da propustim na forum ...

Smeš li ?????

Koliko vidimo rec je o mladjem obrazovanom coveku, diplomirani inzenjer elektrotehnike, taj fakultet definitivno ne moze svako da zavrsi. Postavlja se pitanje ako je to istina sto kazes, zasto ste ga stavili na listu republickih poslanika ? Iz Kostolca je on jedini kandidat na listi, dakle pre ce biti tom logikom da ste izabrali najboljeg kojeg imate a ne najgoreg.
Sada kada je okrenuo ledja Seselju lako je pricati.

Promašaj opštinskog i okružnog Odbora - Koordinator će morati da podnese izveštaj
- kako se takav propust dogodio,
- kako je tako nešto dozvolio ....

Disciplinske mere su jasno definisane u Statutu SRS ...

http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/wp-content/uploads/2015/04/StatutSRS.pdf

Hajd u po neku paru (može prase, može jagnje)
da taj više nikada neće biti NIŠTA u SRS,
da će biti raspušten Okružni i opštinski Odbor odmah nakon proglašavanja zvaničnih rezultata izbora
i da će koordinator biti razrešen (možda i isključen) ....

PRIHVATAŠ ???

Sa moje strane se obavezujem da ti dostavim zvaničene zapisnike sa sednice Izvršnog ....
Mogu i da propustim na forum ...

Smeš li ?????
Verujem da cete ga najuriti, sta ima da se kladim.

Није, он је подржавао Глишу, али су се нешто размимоишли.
Не добих одговор да ли је Дејан Мировић био на протесту да подржи оне због којих је напустио СРС?

Dejana Mirovića izuzetno cenim kao kvalitetnog i vrhunski obrazovanog člana SRS.
Između ostalih funkcija koje je obavljao u stranci,
moram da napomenem da je značajan doprinos imao u radu Tima za odbranu Vojislava Šešelja ...
Odgovorno mogu da tvrdim da je Dejan iskreni radikal i da sigurno (bar po mom mišljenju - valda nije toliko nisko pao pa da bude gori od Martinovića) nije prisustvovao skupu
lošijih od najgorih
koji nisu uspeli da preskoče "celzijus" ....

- - - - - - - - - -

Verujem da cete ga najuriti, sta ima da se kladim.

Pa gladan si ...
Kladi se ....

Izjavio si nešto,
stani JEDNOM iza svoje reči !!!!

Auu. Pa koliko li ovakvih imate na listi, o kojima ćutite?

Још један? Нови Мировић?
И Дејан Мировић је напустио СРС да би дао подршку Дверима. Јел` био на протесту?

Ako je kao Dejan Mirovic i Marina Raguz, onda svaka cast! Retki radikali koje sam cenio po sposobnostima da imaju svoje misljenje.

Одавно сам ја овде писао о дверачким повереницима - "спавачима" у СРС.

Чуди ме Мито да си се и ти разоткрио као досманлија у души.

:hahaha:

Izdaja se za izdajom nize.

Prvo se Bosko zdravi sa Borisom, a sada i ovaj redikul.

NATO zeli da pritegde Vucica sa NATO opozicijom.
.

:hahaha: Ozbiljno ugrozavas kolegu @Komsiju u nebulozama. :hahaha:

Nemam p;ojma o coveku osim ovo sto sam video i cuo. Mozda je najgori gad na svetu (kao sto postadose i svi tek kada napustise SRS) ali...ovo sto je rekao pripada inteligentnom, postenom i coveku sa petljom. Doci ce vreme kada ce nekim novim radikalima sluziti za primer cojstva.

Dule, a šta taj TAKAV traži na našoj listi ???

U četvrtak na Izvršnom ću tražiti isključenje i njega, i Predsednika opštinskog, a vala i koordinatora ....

Mis'im BRUKA !!!!

Auuuuuuuu, pa ja sam imao tu cast da razmenjujem postove sa visokim funkcionerom SRS! :think:

Напокон неко нормалан у СРС.

Sudeci po @Duletu i @Slucajnom od cetvrtka vise nece biti. ;)

Ne kazem nista dok se ne uverim. Zar nije Predsednik RIK (najpre Vucic) tvrdio da su stigla samo dva prigovora kad ono 60 posle tri dana? :per:
Za razliku od tebe, ja nisam ni najobicniji clan niciji i imam samo svoje misljenje ali uvek na osnovu cinjenica. Nikada na osnovu rekla kazala, ma ko da je u pitanju.:per:

Normalan ili u SRS?

Izaberi! Na isto ti se svodi! :D

Ako je kao Dejan Mirovic i Marina Raguz, onda svaka cast! Retki radikali koje sam cenio po sposobnostima da imaju svoje misljenje.
Да ли исто тако цениш и Глишића? И он има своје мишљење.
Иначе, Тодоровић је био са Глишићем у коалицији. Додуше, трајала је три дана.
Него, јесу ли Заветници били на протесту?

Back