Ameno...
Ističe se
- Poruka
- 2.263
Znaci, opet Seselj stavio neke izdajnike na listu.
Pa moze centrala da pogresi jednom, ali ne sto puta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci, opet Seselj stavio neke izdajnike na listu.
Pa moze centrala da pogresi jednom, ali ne sto puta.
Važi, kada tvoj Boško Obretković i tvoja Sanda Buljas (pardon) Bujas-Raškovič-Ilič-Lenjin odgovori na sledeća pitanja:...
Uzgred, hajde molim te objasni nam kako je taj do pre neki dan bio sasvim dobar da ga stavite na listu, a sad odjednom narkoman i ko zna sta jos. Znaci ili sad lazete o njemu ili ste toliko losi da boljeg tamo niste ni imali. Sta je od ta dva u pitanju?
Mukice gladna i jadna ...
Mogao si da se najedeš,
i deci, kući da poneseš,
ali ne da ti se ....
Više vrede Žuti sendviči nego kilo pečenja .....
![]()
Ima, ali ne znam zasto bih ja trebao da se bavim njima kad nisam ni kod koga od pomenutih. Mogu samo da primetim tvoje krajnje nepristojno i vulgarno izrazavanje, ali sam tu nemocan, kad te vec nisu vaspitali oni koji su trebali.Važi, kada tvoj Boško Obretković i tvoja Sanda Buljas (pardon) Bujas-Raškovič-Ilič-Lenjin odgovori na sledeća pitanja:
- Kako su bili dobri u đverima Parović i Glišić, pa su odjedarede postali Vučkovi?
- Kako su Čeda the prašak, Nenad The Čanak i Boris The Tadić bili izdajnička gamad, a sada su suradnici na općem progresu?
- Kako je bilo Russia no alternative, a sada je: treba sarađivat sa EU (čkupi-terinuma)?
...
Ima koliko oćeš....
Žalosno je da ovakva NEDORASLA, NEZRELA, IDIJOTSKA pitanja se postavljaju uopšte!?
Zato nije ni čudo da Vučić i SNS imaju skoro 50%, a SRS 8% u ovoj zemlji...
Pa jedan kreten od Vučkovog ministra i DOS stečajni upravnik, ima 6% i skoro koliko i Haški Mučenik i najveći Srbenda od Patrijarha Pavla???
Koji je uvek govorio i radio ISTINU?!?.
Da izvineš pričaš neviđene nebuloze pljujući Vojvodu Vojislava, čoveka koji je RAZBIO antisrpsku hašku inkviziciju i nisi pipadnik:Ima, ali ne znam zasto bih ja trebao da se bavim njima kad nisam ni kod koga od pomenutih. Mogu samo da primetim tvoje krajnje nepristojno i vulgarno izrazavanje, ali sam tu nemocan, kad te vec nisu vaspitali oni koji su trebali.
I evo ga DOKAZ ko si ti:Kakav urnebes, on je poznat kao osoba spram koje je Minhauzen bio mala maca, ali hajde molim te objasni mi kako se to radi istina?
Necu vise, dosta ti je i ovo, ionako bi dalje tesko razumeo, ako si slucajno i uspeo ovo iznad.
Milan Grubetić, kandidat za narodnog poslanika ispred SRS , diplomirani inženjer elektrotehnike iz Kostolca podržao Dveri-DSS na protestu opozicije.
I sta bi, jesu li ga najurili? Vojvoda ne sme da ceka.![]()
mito, ti si se baš najeo pasulja...
Nisu, nije im dao Vucic (Seselj).
Naravno da cenim svakog coveka po onome sto cini................ .
Сутра, рече "Случајни пролазник! И не само њега. Већ све који су омогућили да такав "олош" (како написа колега Дуле који га лично зна) буде на листи.
Ето, да је ћутао, остали раикали не би ни знали да на својој листи имају "олоша".![]()
BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da su rezultati parlamentarnih izbora falsifikovani, kako bi se "veštački namakao cenzus" koaliciijama SDS-LDP-LSV i Dveri-DS S.
Šešelj je na pres konferenciji rekao da to dovodi u pitanje legitimitet budućeg parlamenta i da zato treba izmeniti izborno zakonodavstvo i onda, hitno, održati nove parlamentarne izbore.
"Ovih nedelju dana ne pamti srpska politička istorija. Imali smo raznih kršenja izbornog zakonodavstva i Ustava, i u vreme Obrenovića, i Karađorđevića, u vreme komunizma nismo imali, a od kada je obnovljen višepartisjki sistem nema presedana poput ovog", rekao je Šešelj.
Za to je, tvrdi Šešelj, odgovoran ambasador SAD Kajl Skat, koji je u izbornoj noći bio u sedištu DS, a potom je, navodi, intervenisao u Republičkoj izbornoj komisiji i Republičkom zavodu za statistiku.
"Zato ovi izbori imaju krupnu falinku i zato se moraju održati novi. SRS je trenutno usamljena u ovom stanovištu, ali mi smo narodu navikli da govorimo uvek istinu i niko nas u tome ne može pokolebati", rekao je Šešelj.
Najavio je da će se radikali u parlamentu zalagati za izmene izbornog zakonodavstva, pa da se onda ide na nove izbore.
Šešelj je demantovao tvrdnje da su pristalice SRS glasale juče za SNS, a lošiji izborni rezultat radikala na ponovljenim izborima tumači nezainteresovanošću članstva.
Funkcija jajara je da kradu jaja i to bezočno, tako i DSS-DVERI.
Pa šta bi oni radili da im EUSA i Vučić nisu naložili da laju po SRS-u, Srpstvu i Vojvodi Voji?
I evo se sad snebivaju, a otkuda narkoman na listi SRS-a?
I to oni kojima je Sanda Rašković Bujas Lenjin na listi (osvedočena lopuža i to iz komesarijata za izbeglice...)?
Pa bolje narkoman na listi, nego Lopurda, ili patološki lažov - Boško Obretković (jel JAVNO SLAGAO da nije bio kod Vučića na KANABETU - a bio je...)
I sada Bujas Sandala (služi da je Bujasi navlače...), sada kaže da su SRS-ovci glasali za SNS na ponovljenim izborima da bi Vučić ubacio DSS-DVERI?!
DSS-DVERI = Bujas Sanda = Nenad Čanak = Kosta Čavoški = Tito = Čedomir Jovanović = Boris Tadić = onaj DS vojvođanin pedofil = Boško Obretković = LGBT = ... = Đorđ Soroš = Klinton = NATO = ... = SATANE
A narkomana će SRS da izbaci napolje...
Nego šta beše STID dss-ovci?
Imaju li LGBT-ovci to?
![]()
...секташаTi verovatno LIČNO poznaješ svakog kandidata sa liste DSS/Dveri
i ličnim moralnim i materijalnim integritetom JAVNO TVRDIŠ da medju njima nema ološa, lopova, narkomana, robijaša ...
"Ovih nedelju dana ne pamti srpska politička istorija. Imali smo raznih kršenja izbornog zakonodavstva i Ustava, i u vreme Obrenovića, i Karađorđevića, u vreme komunizma nismo imali, a od kada je obnovljen višepartisjki sistem nema presedana poput ovog", rekao je Šešelj.
Добро, установили смо да је посланик (ускоро бивши) СРС-а НАРКОМАН подржао ЂВЕРИ-ДСС.Ако је све ово тачно, ко је одговоран за то, господине Шешељу?
Шешељ на данашњој конференцији за штампу СРС тачно описао срамна догађања у изборној ноћи када је амерички амбасадор окупио нео-досманлије као и наредних дана, објаснивши зашто СРС тражи одржавање нових избора: