posao za zavarivace u evropi????

• Začetnik teme Začetnik teme TIG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitanje je bilo ima li nacina da se srede papiri i ode iz srbije. Znam ja sta je kotao,remont, atesti 6te i 8me grupe, znam da ima i cistijih i lepsih zanimanja al nikako niko da odgovori na pitanje. dosadilo bre pakovanje kofera i putovanja na po par meseci.

ko o cemu baba o ustipcima.... imss, ims . feromont, termoelektro , monter, europonting... i jos kolko hoces privatnika koji traze zavarivace krece sezona a da zaboravio sam krece i libija pa i pessing trazi zavarivace i naravno kada das probu kod bilo koga od njih oni ti urade atest.. sta mi isprica novo kolega ???

Ja osobno imam tvrtku u Hrvatskoj i Njemackoj i trazim
zavarivace WIG + REL sa Atestom/Certifikatom ,
ja neznam kakva je sada za vasu zemlju regulativa sa Vizama itd.
ali svi oni koji posjeduju Hrvatsko drzavljanstvo i
imaju imaju iskustvo kod zavarivanja crnih cijevi
i gore navedeni Atest mogu dobiti posao od nas u
R. Njemackoj ili drugdje po Europi
pocetna satnica je 9 Eura Netto.Mjesecno je prosjek oko 190 sati
radi se na Termoelektranama, kotlovi i slicno.

Prosjek je 12 Eura iskusan zavarivac
i 13-15 Eura Spigler(zavarivanje sa ogledalom)
zainteresirani sa Atestom/certifikatom
mogu nam se javiti na; europa-mont@email.de

svako dobro

ko o cemu baba o ustipcima.... imss, ims . feromont, termoelektro , monter, europonting... i jos kolko hoces privatnika koji traze zavarivace krece sezona a da zaboravio sam krece i libija pa i pessing trazi zavarivace i naravno kada das probu kod bilo koga od njih oni ti urade atest.. sta mi isprica novo kolega ???

Mislim da 10 Evra po satu nije malo kada zaradiš u Srbiji ili BIH.

firma iz slovenije(maribor) trazi argonske varioce sa atestima za chrom materijale(x7)--posao je u termoelektrani u njemackoj---osiguravamo potrebne papire-cca 20 dana---osiguran je prevoz,smjestaj-startna cijena 15 e na sat--weldinggrup@gmail.com ili 0038631222436

Tek sada sam slucajno pogledao forum krstarice i pronasao tekstove vezano za posao zavarivanja...zelim znati da li je jos uvijek taj posao aktivan koji ste naveli za njemacku preko slovenske firme...ja sam inace sada u svedskoj ali uskoro cu ostati bez posla a varioc sam i zelio bih naci nesto u toj struci jer radim kao varioc 20 god i imam sve ateste.. ako netko ima neki savjet ...posao i sl neka mi se javi jer nije mi bitna zemlja u kojoj cu raditi mislim na zemlje europe naravno.Postovanje.

Molim za tocne informacije za posao zavarivaca u zemljama EU...uskoro ostajem bez posla jer su radovi pri kraju a u svedskoj sam...nije mi bitna zemlja u kojoj cu raditi...samo ako je dobro placeno...radim 20 god kao zavarivac i imam sve ateste( licence)...imam svedsko i hrvatsko drzavljanstvo.Hvala.

Back