DeMeNtOr
Domaćin
- Poruka
 - 4.222

ja vikendom uspremim svoju sobu

Pa sto se hvalis,ja ponekad usisam kucu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja vikendom uspremim svoju sobu

Ja imam bend, i ne nadajte se kinti od toga !!!!! Ljudi, pa josh malo pa cemo mi da placam oda sviramo negde, a ne nama da placaju. Jadno !!! Beda !!!! I ja sam se zanosio dok nisam upao u bend. Mislio sam, lazu da nema para od muzike. Ali istina je !!! A tako mi treba kinta za neku gitaricu...

pa moras da nadjes dobrog menadzera i jos si mlad al ajde
P.S lako je Sidu da prica kako zaradjuje on je zreo za zenidbu
Sedi bre u taj studio gde vezbate i ne izlazite odatle godinu dana, kad se doooobro uvezbate i nadjete nekoga da vam bude kao neki menadzer onda ce biti i love!
Nije istina da od muzike nema kinte kod nas! Ja sam svirao u bluz bendu (tezgaroskom bendu koji je nastao sa ciljem da zaradjuje) i u proseku smo dobijali 500e za svirku. Svirali po pivnicama, moto-skupovima, grupnim svirkama...i plus sto smo uz kintu OBAVEZNO dobijali dve gajbe piva...
Svirke smo imali svakog vikenda, i bilo je isplativo posto je nas petoro bilo koji smo delili novac...cetiri clana benda i "menadzer"! --- Samo napred buraz, ne odustaj!![]()

al ne mozem zbog skoul glupeCao ljudi, pozz svima. Mene zanima jel ima neko ideju kako da se ja uposlim kad dodje lepo vreme, jer zivim u malom gradu.Ono svako svakog poznaje znate i onda mi malo bzw. Aj pishite nesto
ja sam u kficu zaradio 1200$

Ih kad bi meni neko to ponudio,nema veze što je u Pančevu(imam tamo ćaleta)...Ispunjavam sve uslove:imam dugu kosu,pijem kao nenormalan,dobro klatim glavom,imam dosta te muzike,povremeno duvam(šalim seDobila sam ponudu da u Pancevu radim kao DJal ne mozem zbog skoul glupe
Ih kad bi meni neko to ponudio,nema veze što je u Pančevu(imam tamo ćaleta)...Ispunjavam sve uslove:imam dugu kosu,pijem kao nenormalan,dobro klatim glavom,imam dosta te muzike,povremeno duvam(šalim se),komunikativan...Jedan link hiljadu reči:www.myspace.com/djlemi
P.S.Ne,ozbiljno kako ti je to supelo?Sigurno te nisu našli na sred ulice i pitali hoćeš li biti DJ.

A gde vi nalazite te poslove?Malo gazdi sam sreo da hoće da zaposli likove od 13-14 godina.Prema vašim pričama ima ih iza svakog ćoška.![]()