Posao za tinejdzere....?

RADI SE RADI SE......imam ortke izrazreda pa malo kao nesto trgujemo kupujemo prodajemo......uglavnom povoljno nabavljmo telefone(na veliko) pa ih posle pakujemo i prodajemo.....radimo i motore....isto kupujemo pa prodajemo.....uglavnom neke skutere a i od druga cale uvozi pa..............
ma muvamo svuda de mozemo......

Ja imam bend, i ne nadajte se kinti od toga !!!!! Ljudi, pa josh malo pa cemo mi da placam oda sviramo negde, a ne nama da placaju. Jadno !!! Beda !!!! I ja sam se zanosio dok nisam upao u bend. Mislio sam, lazu da nema para od muzike. Ali istina je !!! A tako mi treba kinta za neku gitaricu...

Sedi bre u taj studio gde vezbate i ne izlazite odatle godinu dana, kad se doooobro uvezbate i nadjete nekoga da vam bude kao neki menadzer onda ce biti i love! :)
Nije istina da od muzike nema kinte kod nas! Ja sam svirao u bluz bendu (tezgaroskom bendu koji je nastao sa ciljem da zaradjuje) i u proseku smo dobijali 500e za svirku. Svirali po pivnicama, moto-skupovima, grupnim svirkama...i plus sto smo uz kintu OBAVEZNO dobijali dve gajbe piva... :mrgreen:
Svirke smo imali svakog vikenda, i bilo je isplativo posto je nas petoro bilo koji smo delili novac...cetiri clana benda i "menadzer"! --- Samo napred buraz, ne odustaj!:cool:

ja mislim na ljeto da radim razmisljao sam na slaodled ali nemogu nikako da nadjem da znam n ekog sefa sladoleda pa da bih mogao.... ali opet sam razmisljao na parking ali cu to jos da vidim ocu li mozda pocnem i prije ljeta... jedan mjesec... npr u maju... da pocnem jednu smjenu poa da se mjenjam jutarnja pa popodnevna i tako da mi ide u sklopu sa skolom

Sedi bre u taj studio gde vezbate i ne izlazite odatle godinu dana, kad se doooobro uvezbate i nadjete nekoga da vam bude kao neki menadzer onda ce biti i love! :)
Nije istina da od muzike nema kinte kod nas! Ja sam svirao u bluz bendu (tezgaroskom bendu koji je nastao sa ciljem da zaradjuje) i u proseku smo dobijali 500e za svirku. Svirali po pivnicama, moto-skupovima, grupnim svirkama...i plus sto smo uz kintu OBAVEZNO dobijali dve gajbe piva... :mrgreen:
Svirke smo imali svakog vikenda, i bilo je isplativo posto je nas petoro bilo koji smo delili novac...cetiri clana benda i "menadzer"! --- Samo napred buraz, ne odustaj!:cool:

EE pa sad, zavisi gde si...u mom gradu i okolini stvarno zanchi kinta ne moze da se zaradi :-( Shto se tiche uvezbavanja tu nema frke, dobro sviramo, ali nashe bendove vishe niko ne j**e ni dva posto. Samo traze j****u se(ljan)ku aleksic i acu lukasa. A shto se odustajanja, nema ni govora !!! Ja da odustanem od muzike, haha. Nisam to rekao, samo sam objasnio situaciju u kojoj se nalaze nashi bendovi...Ne znam, mozda greshim...

Dobila sam ponudu da u Pancevu radim kao DJ:):):)al ne mozem zbog skoul glupe
Ih kad bi meni neko to ponudio,nema veze što je u Pančevu(imam tamo ćaleta)...Ispunjavam sve uslove:imam dugu kosu,pijem kao nenormalan,dobro klatim glavom,imam dosta te muzike,povremeno duvam(šalim se;)),komunikativan...Jedan link hiljadu reči:www.myspace.com/djlemi
P.S.Ne,ozbiljno kako ti je to supelo?Sigurno te nisu našli na sred ulice i pitali hoćeš li biti DJ.

Ih kad bi meni neko to ponudio,nema veze što je u Pančevu(imam tamo ćaleta)...Ispunjavam sve uslove:imam dugu kosu,pijem kao nenormalan,dobro klatim glavom,imam dosta te muzike,povremeno duvam(šalim se;)),komunikativan...Jedan link hiljadu reči:www.myspace.com/djlemi
P.S.Ne,ozbiljno kako ti je to supelo?Sigurno te nisu našli na sred ulice i pitali hoćeš li biti DJ.

Ma brate , stric ili brat drzi lokal pa joj reko da dodje koji vikend da pusta mjuzu;)..heh , zezam se , i mene zanima isto to ..:)

A gde vi nalazite te poslove?Malo gazdi sam sreo da hoće da zaposli likove od 13-14 godina.Prema vašim pričama ima ih iza svakog ćoška.:)

LIKOVIMA od 13/14 godina? To se jedva moze i nazvati tinejdzerima, i niko ne govori o zaposhljavanju dece...(ne zelim da zvucim nak**ceno jer sam samo 2/3 god starija od njih ali to stvarno jesu deca)... i ne deli njima niko posao....teshko....govorimo o malkice starijim ljudima...malkice :D

e pa dragi moji...ja zivim u provinciji...proslog leta..tada sam imala 15 god.zaposlila sam se u jednom nazovi "restoranu" kao sankerka + pranje sudova cishcenje..radno vreme od 06h-16h i od 16h-01h...radila sam mesec dana kao sezonski radnik..za 8800 dinara..pa vi sad vidite...ovo je gola istina..a da radim taj posao roditelji su me pustili samo da bih videla kako je njima(oboje rade kod privatnika)...Sva srecna sam se vratila u skolu...a sad ovo leto planiram da radim na sajmu knjiga...to nije lose...samo da poznajes knjige..

Back