Posao za tinejdzere....?

u jes vala,bash ti treba tecan engleski za nameshtanje lezaljki i prodavanje sokova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma daaaaaaaaaaaaj

pa treba kad dodju starni turisti, pa kad naruche neshto...
ja kad sam bila proshle god. kazhem onom ''konobaru'' da hotju ''one ice caffee with sugar and milk'' i on me gleda onako belo, kao da sam prolupala... a on vidi se da nema vishe od 15 godina...

E a shta mislite o radu na recepciji hotela :) ?
otvorio se neki hotel u gradu i drzi ga dobar prijatelj mojih matoraca, vec je mog najboljeg ortaka zaposlio da fizikalishe, i jednu drugaricu da radi na recepciji....pa ja razmishljam da se uvalim.....za kintu, naravno :D
Kako vam se to cini :) ?

De ste ljudi s'a ima? Evo i ja se prijavih pa mi je ovo izgledalo kao najbolja tema. Neverovatno je koliko je tesko naci normalan poso ovde u BG. Uopste nije kao u americkim filmovima kad ovi rade gde god oce anemaju ni 18god. Svejedno, meni je jednom kuma nabacila sljaku u SANU kao neki demonstrator. to jest visio sam dva meseca dva, tri sata dnevno u galeriji, pricao o necemu o cemu nisam imao pojma...

A najbolji je bio payday:

Prilazi nam direktor SANU-a licno u ruci mu koverti i neke kao diplome. Koverti bili lepi debeli :mrgreen: otvaram ja moj sav happy kad ono dva soma dinara u apoenima od po pedeset dindzi.:eek:

Tada i tu sam oterao Srpsku intelektualnu elitu tamo gde sunce ne sija ali osim toga sljaku nisam uspeo da nabacim, tako da ako neko nesto zna vi pisite pls.:worth:

pa na to sam i mislia, ali ipak lakshe u crnoj gori...
mada bilo bi me blam... kad se setim da pola moje shkole id eu crnu goru... pa da me vide....:tajna:
a ko je ustavri reko da tju ja da radim u kafitju??:confused: msm to ja samo dajem primer...

Pa treba njih blam da bude,jer su tako lenji,i nece da se, koliko je to moguce,osamostale.

Ti onda treba da budes ponosna na sebe,jer bi zaradila svoj dinar.;)

Back