ne Velestroj Moskva vec Velestroj montaz radiliste u Moskvi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
velestroy moskva je dobio platu jos 17.08 celu
Ima li kakvih informacija za platue Sandrinja
Provrrite imam informaciju da je pustena nekima ja cekam da mi javi muz jel nama bila
Hvala Sandrice proverićemo al ovde niko još nije dobio poruku u ovoj vukojebini/QUOTE]
Nije bila uplata uopste
Hvala Sandrice proverićemo al ovde niko još nije dobio poruku u ovoj vukojebini/QUOTE]
Nije bila uplata uopste
Pa šta kažu kad će biti ima li šanse neke da bude sutra ili ipak sledeće nedelje
Da li neko zna nesto o gradilistu kosmomolsk blizu habarovska
Jel neko zna nesto o gradilistu habarovsk nps1 koliko je od grada jel ima signal neka mreza
Jel moguce da niko nema sms obavestenje o plati pa da svi ovde pitaju....jel postoji ta opcija uopste?
Ima moj muz jave mu sms i moze online da vidi aktiviras u rusiji mobilni bank na bankomatu sa svojom karticom al nije bila uplata jos
Sta vama smeta prica o plati.vi pisite drugo nesto.ko vam brani..mda nisu sandra i zmajcek niko ne bi nista ni pisao..mpozdrav
JA sam na ovoj temi nekoliko godina,i ako te ne mrzi pogledaj malo sta se pisalo...Iskustva ludi,upozorenja na prevarante,saveti kako se spremiti i kako izdrzati.
Kad je pocelo masovno pisanje samo o tome,o nekim sefovima u Velesstroy-BG,masa ljudi je prestala da se javlja i prati..
Ako nisi primetila,i javljam se samo na normalna pitanja,ali razgovori samo o tome ostavljaju gorak ukus iskreno.
Pogotovo u jednom periodu kada su ovde vladale zene radnika koji su u RF,strahota jedna.
Ako radnik ode i pita kad ce plata ne dobija nikakvu informaciju kada su dobili kartice sber banke nisu imali mogucnosti da naprave jos jednu pa ovu jednu ostave kuci sms opcija o uplati nema .Zaista je nekad bezveze na forumu samo citanje o tome kada ce plata ali kad se pojave pitanja i o drugim srvarima isto se lepo iskomentarise ja u sustini ne volim ovde da dajem informacije bas iz tog razloga da ne bude da zene vladaju iako uvek mogu da pomognem jer je nas mucenik od 2010 u hopeksu ili kako vec hocete nazvati tu firmu ima milion naziva .Kada se zene oglasavaju u Grupama fb ne valja kad pisemo na forumu ne valja .Al hteli da priznate ili ne zene mnogo toga znaju o tome gde su im muzevi ocevi braca