Posao u Rusiji (2)

Sandra a kako se sad primaju plate mesec dana radis a sledeci primas ili je dva meseca rada pa plata ....nesto slicno je bilo kad je pre tri godine bio na kojumbi....

Za avgust ide plata od 25septembra do 5og oktobra mada zadnja dva meseca su uplacivali neke manje akontacije oko 20og

- - - - - - - - - -

U kojoj banci je najbolje podici novac u Srbiji? Gde je najmanja provizija?[/QUOTE intesa na 40000 uzmu 2000

Stigao je suprug na sabetu oblast ramska u pravu si bila za kartice ...i cigarete ...hvala ,da li imas neku inf o tom mestu o uslovima ....Za sas znam da ima dva dana pripreme za protiv pozarno i neki nest za poznavanje ruskog jezika...poz

Stigao je suprug na sabetu oblast ramska u pravu si bil za kartice ...i cigarete ...hvala ,da li imas neku inf o tom mestu o uslovima ....Za sas znam da ima dva dana pripreme za protiv pozarno i neki nest za poznavanje ruskog jezika...poz
i moj muz je na ramasci kazu najgori smestaj zato sto ima puno ljudi al nista strasno moj muz je na sabetti tri god ...moze kuci posle tri mes. Na 21 dan i sad dobijaju odma povratne karte za nazad tu na sabeti

- - - - - - - - - -

Stigao je suprug na sabetu oblast ramska u pravu sibila za kartice ...i cigarete ...hvala ,da li imas neku inf o tom mestu o uslovima ....Za sas znam da ima dva dana pripreme za protiv pozarno i neki nest za poznavanje ruskog jezika...poz

Sandrice kad obično bude akontacija u mesecu
U junu bilq17og u julu 19og

Sandra on je tri dana tamo ali nije dobio nikakvu infor opovratnoj karti ...mozda ce kasnije ...pre se odmah znalo za koji datum ti je povratna karta ali sad se malo izmenilo ...

Mislim na to pred istek od tri mes. trazis kartu za srbiju i odma dobijes za sabetu kartu

- - - - - - - - - -

Koliko se ceka od prijave do poziva na intervju?[/QUOTE sve zavisi da li im treba radnika... tog profila za koji se prijavljujes...al ceka se u ako prodjes razgovor opet cekas moras biti strpljiv ...

Mislim na to pred istek od tri mes. trazis kartu za srbiju i odma dobijes za sabetu kartu

- - - - - - - - - -

Koliko se ceka od prijave do poziva na intervju?[/QUOTE sve zavisi da li im treba radnika... tog profila za koji se prijavljujes...al ceka se u ako prodjes razgovor opet cekas moras biti strpljiv ...
Kad pise kartu da ide kuci onda dobije povratnu ako je dobije i to je rezervacija

Kazu ti da otvoris racun kod nas u Sber banci, ali onda kada dodjes tamo oni ti otvaraju racun i Sber banci u Moskvi i onda cekas karticu 2 meseca da ti stigne...

Samo ne znam sto teraju ljude da otavaraju racun kod nas u Sber banci kada plata leze na taj drugi racun sto to oni otvore kada stignes tamo..

Kazu ti da otvoris racun kod nas u Sber banci, ali onda kada dodjes tamo oni ti otvaraju racun i Sber banci u Moskvi i onda cekas karticu 2 meseca da ti stigne...

Samo ne znam sto teraju ljude da otavaraju racun kod nas u Sber banci kada plata leze na taj drugi racun sto to oni otvore kada stignes tamo..
Pa i mom muzu trazilli da izvadi ovde pa mu sad tamo vade opet ne vidim svrhu.

Back