@Serbija hvala jos jednom, potvrdjeno ds sutra leti u 13:20.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi gde bude smesten nerade sve kartice u svim opatezitijama kad dodje neka pita mora na sabeti da kupi karticu ima od 100--120rub solidne cigare tamo su jeftinijeMuz mi ide sad u subotu na Sabetu....sad nisam sigurna ni koju karticu za mob da kupi....neko kaze da kupi u Moskvi ...drugi ne....ako neko zna koliko kostaju cigarete....
Sve zavisi gde bude smesten nerade sve kartice u svim opatezitijama kad dodje neka pita mora na sabeti da kupi karticu ima od 100--120rub solidne cigare tamo su jeftinije
Sandra a kako se sad primaju plate mesec dana radis a sledeci primas ili je dva meseca rada pa plata ....nesto slicno je bilo kad je pre tri godine bio na kojumbi....
U kojoj banci je najbolje podici novac u Srbiji? Gde je najmanja provizija?[/QUOTE intesa na 40000 uzmu 2000
Odes u firmu N.Bgd surcinski put 1z existor se sada zove i prijavis se i cekas razgovor...Pozdrav svima. Nov sam na forumu, dali se moze idi zaposliti u velestroju jos uvek. Bravar po zanimanju. Imam 14 godina radnog iskustva rada u rusiji, na gradjevini. Hvala
Odes u firmu N.Bgd surcinski put 1z existor se sada zove i prijavis se i cekas razgovor...
i moj muz je na ramasci kazu najgori smestaj zato sto ima puno ljudi al nista strasno moj muz je na sabetti tri god ...moze kuci posle tri mes. Na 21 dan i sad dobijaju odma povratne karte za nazad tu na sabetiStigao je suprug na sabetu oblast ramska u pravu si bil za kartice ...i cigarete ...hvala ,da li imas neku inf o tom mestu o uslovima ....Za sas znam da ima dva dana pripreme za protiv pozarno i neki nest za poznavanje ruskog jezika...poz
Stigao je suprug na sabetu oblast ramska u pravu sibila za kartice ...i cigarete ...hvala ,da li imas neku inf o tom mestu o uslovima ....Za sas znam da ima dva dana pripreme za protiv pozarno i neki nest za poznavanje ruskog jezika...poz
U junu bilq17og u julu 19ogSandrice kad obično bude akontacija u mesecu
Sandra on je tri dana tamo ali nije dobio nikakvu infor opovratnoj karti ...mozda ce kasnije ...pre se odmah znalo za koji datum ti je povratna karta ali sad se malo izmenilo ...
Koliko se ceka od prijave do poziva na intervju?[/QUOTE sve zavisi da li im treba radnika... tog profila za koji se prijavljujes...al ceka se u ako prodjes razgovor opet cekas moras biti strpljiv ...
Mislim na to pred istek od tri mes. trazis kartu za srbiju i odma dobijes za sabetu kartu
- - - - - - - - - -
Kad pise kartu da ide kuci onda dobije povratnu ako je dobije i to je rezervacijaKoliko se ceka od prijave do poziva na intervju?[/QUOTE sve zavisi da li im treba radnika... tog profila za koji se prijavljujes...al ceka se u ako prodjes razgovor opet cekas moras biti strpljiv ...
Sandra da li se dalje vade sber kartice tamo ?[/QUOTE da vade tamo
- - - - - - - - - -
koji posao radiSandra da li se dalje vade sber kartice tamo ?
Sandra i moj je smesten u istom mestu ali do posla putuje vahtom 15 min
Pa i mom muzu trazilli da izvadi ovde pa mu sad tamo vade opet ne vidim svrhu.Kazu ti da otvoris racun kod nas u Sber banci, ali onda kada dodjes tamo oni ti otvaraju racun i Sber banci u Moskvi i onda cekas karticu 2 meseca da ti stigne...
Samo ne znam sto teraju ljude da otavaraju racun kod nas u Sber banci kada plata leze na taj drugi racun sto to oni otvore kada stignes tamo..
monter je ali posto kod bojana poslovodje sad ne treba pa je monter skela dok ovamo ne predje kod bojana ....Tvoj muz?Sandra da li se dalje vade sber kartice tamo ?[/QUOTE da vade tamo
- - - - - - - - - -
koji posao radi
monter je ali posto kod bojana .poslovodje sad ne treba pa je monter skela dok ovamo ne predje kod bojana ....Tvoj muz?
Moler