Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako sam ja dobro skontala, u Bg je sada samo agencija i oni zaposljavaju za velestroj Moskva i Velestroj Montaz. A od struke zavisi za koga ces raditi.Neka me neko ispravi ako gresim.Beometal je radio do kraja marta.

:dash::worth::gace: Звао их на број 0648638623 кажу није њихов. А који је . Ани веб нема ЕХ КАКГОД

Poslednja izmena:
А који смо то ми ? Колико има ВЕЛЕкако год. До сад сам чуо за велесстрој београд, москва , монтаж, хопекс имд, рајал, бео, сив... зар то није све СУРЧИНСКИ ПУТ 1 БЕОГРАД ! А сви раде у сибиру око нафте и гаса .

А који смо то ми ? Колико има ВЕЛЕкако год. До сад сам чуо за велесстрој београд, москва , монтаж, хопекс имд, рајал, бео, сив... зар то није све СУРЧИНСКИ ПУТ 1 БЕОГРАД ! А сви раде у сибиру око нафте и гаса .
Mi smo mi koji nismo dobili platu...........a firma je stalno menjala ime,,,,to ja nama sve normalno

logicki razmisljajuci...sto bi nam rekli da otvorimo devizni racun u banka intesi ako smo platu dobijali u v.banci...onda bi otvorili odma sber i gotovo...ali posto se sber ceka uplacivace nam u intesi dok ova ne bude gotova.....:sad2:nadam se

Koliko se čeka na sber ruski? Pošto moj sin ima srpsku sber karticu i primio je samo februarsku platu na nju.... Onda je 31.marta potpisao tamo ugovor za ne znam šta... Trebao je martovsku da primi na našu sber karticu, međutim nije, kao ni sad aprilsku....

Daj suti vidis da uljepsavam situaciju

Видим тишина влада . Ухватих мало времена да кажем коју . Чему толики ВЕЛЕ како год ? Читао сам да паре на збер банку лежу одмах , чему интеза? Од људи који су радили за Велестрој Београд , чуо сам да им је у Тјумену упала миграциона и добили су забрану уласка неки , јер нису имали радне него туристичке визе наравно неки добише и батине .У Тјумену су имали радионицу и градилиште наводно . Хајдемо мало информација о лошим искуствима рада за велестрој београд . Мој познаник је два пута добио забрану и укинута је . Сада ради за њих . Што се тиче плате биће , ако не добију забрану од веле како год. С тога оставимо неко време прице о платама , сигналу ...! Верујем да има и међу домаћицама оних чији добри познаници знају нешто о том , ако и сами нису то проживели . ПРОВЕРА ИНФО

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back