Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gle moj muz je prvi put cekao vizu 14 dana pa se nesto zakompliciralo, pa cijeli postupak ispocetka.
Drugi put dobio info da priglasenje stize u pon, sam u petak prije otisao na ljecnicki, u.ponedjeljak dobio priglasenje, u srijedu bili gotovi nalazi isti dan predao papire za vizu, viza bila gotova za 3 dana (jer je Mosva trazila zurno) u subotu dobio mailom avio kartu u nedjelju otputovao...
On je sada u sobi od 12 ljudi, po slikama meni uredno i pristojno izgleda. Jelo mu iz pocetka bilo bljakasto sad se vec privikao.
Ima pravo svaki drugi dan se javiti u Internet caffeu po pola sata ...bude to i duze. Uzmi si samo slusalice sa dva inputa jer njegove ne rade npr dobro pa on mene cuje ja njega ne.
Viber i njegov mobitel jos nismo rjesili. Tj jos nije kupio njihovu rusku karticu iako mu kolega neki bio posudio pa se znao porukom javit

Tinchi, pretpostavljam da je ovo bio odgovor namenjen meni...hvala puno na ovim informacijama, reci mi samo kako mislis slusalice sa dva inputa ? To mi nije bas najjasnije...Tvoj suprug je sada na Sabetti ?

Tinchi, pretpostavljam da je ovo bio odgovor namenjen meni...hvala puno na ovim informacijama, reci mi samo kako mislis slusalice sa dva inputa ? To mi nije bas najjasnije...Tvoj suprug je sada na Sabetti ?

Da je, muz je na Sabetti.
Pitala muza za slusalice, kazu to su one velike s mikrofonom sa strane koji ima 2 izlaza. Ako ti to ista znaci.
On ima obicne pa ga ne cujem lad zove...

Ma ne sumljam da nece dobiti. A dal su kaj povecali u odnosu na dogovoreno, vidjet cemo. A ak im uvedu da sami moraju placat avionske karte onda to vise nema smisla. Onda se ne isplati.

Pa isplati se sobzirom ako se bude moralo na tri meseca da ide placas samo 20000r a dva meseca onda imas to povecanje moraju oni uvek negde da zakinu neku paru jbg pre dva dana su dobili neku uplatu zbog pada rublje kao da im nadoknade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back