bekut
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
I to ti je gruba racunica,bude i vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobices pare i kad ne radis,zar ne?
Pa dobices pare i kad ne radis,zar ne?
On dobija 200dolara da sam uplacuju ja jos neznam da je iko od nasih imao radni staz u rusiji
Sve je ok.nisi ni prvi ni poslednji,kome mnogo toga nije jasno.nadam se da sam pomogao
Nemam odgovor.zvace te kad im budes trebao,tj kada neko od tocilaca treba da ode kuci,kao njegova zamena
Pa ja mislim da ja to generalno imam...Tj. imam poziv sa gradilista ( zajavku, zajavljenje ) na moje ime, za Sabetu...Tek kada mi je to potpisano, ja sam krenuo u dalju proceduru...dokumenta, lekarski...sada sam u proceduri za priglasenije 20 dana...
Da ispod 20dana nemoze da prodje da stigne priglasenje
Da, da Sandra...ja priglasenje vec cekam 20 dana, a kazu da ume cesto da bude i vise od mesec dana...znas li mozda koliko vremena se ceka posle na vizu, kada stigne priglasenje ?
I do tri meseca prvi put
I do tri meseca prvi put
ne znam sta znaci ukinuli...meni receno, prijavljen i radni staz ti ide u Rusiji...e sad ne znam na sta mislis pod ukinut...
Tacno je,mada mislim da sada velestroj moskva vraca ljude posle dva meseca,21 dan kuci i tako dokle izdrzis.i da placeno ti je i tih 21 dan,verovatno nesto umanjeno,ali ipak.ja sam isao preko velestroj montaz,a mi mozemo da ostanemo i po 9 meseci,naravno ko hoce.
Ja se samo nadam da nece opet dugo cekat ponovni odlazak. Da se.ti odlasci i dolasci ustabile da mogu nesto i planirati. Godisnji npr. Mislim da ce ove godine biti tamo cijelo ljeto.
Jel netko zna kako je tako po ljeti, kisa i blato kazu ili?
Poštovani,
Treba mi pomoć, da li neko zna gde se u Beogradu mogu prijaviti za posao u Velestroj Moskva ili to direktno mora preko Velestroja u Moskvi ???
Hvala na odgovoru ali ovo je adresa od Velestroja Beograd koju ste naveli. Meni treba predstavništo Velestroja Moskva u koliko ima u Beogradu. Pozdrav.
Hvala na odgovoru ali ovo je adresa od Velestroja Beograd koju ste naveli. Meni treba predstavništo Velestroja Moskva ukoliko ima u Beogradu. Pozdrav.