tihomirbp
Početnik
- Poruka
- 21
Dobro veče svima na forumu! Stigao sam danas iz Rusije, tj. sa Sabete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče svima na forumu! Stigao sam danas iz Rusije, tj. sa Sabete.
Pozdrav za Sandru 8333 ! Utisci ? Sve zavisi u kom pogledu.
Radio kao armirač u arnaturnom cehu na Zavodu. Smeštaj:Gorodok, Sabeta,Južni etap. Hrana različita od smeštaja do smeštaja.
Karticu za obrok sam dobio, koristio je prvo na severnom,a kad je puštena kuhinja na južnom prešao sam tamo.Prva dva opštežitija nisu dobili karticu, ja sam bio u trećem. A posao kao posao ili ga znaš ili ne znaš( što je u većini slučajeva).
Trebale su krenuti uplate, a kada će stvarno ne znam. Tu sam do polovine februara kad se vraćam ponov, do isteka vize.
Moj muz nece pre 25 aprila kuci kaze da je za sada ok posao a mozda i duze ostane :-([/QUOTEZnaci bila je samo novembarska plata. Meni nesto nije jasno,ko radi za Ruski a ko za Beogradski Velestroj. Svi imaju Ruske SBR kartice i zar to ne znaci da rade za Ruse? STVARNO NISTA VISE NE RAZUMEM. Ni za platu,kako se obracnava ni kad se isplacuje....i gde je onih 220 dolara za socijalno,zdravstveno....?
Moguće. Ako je imao ceo oktobar i novembar, a za decembar je presek bio sa 25. tako da ostali dani do kraja godine ulaze u obračun za januar.