Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Naravno da cu da javim, svi smo ovde da saznamo nesto novo ali da bude sto tacnije.
Poslala sam ti u pp broj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da cu da javim, svi smo ovde da saznamo nesto novo ali da bude sto tacnije.
mene takodje interesuju informacije na ovu temu... jovannb@gmail.com
nijedan broj od ovih neradi, probaj da pozoves pa ces se uveriti.Poslala sam ti u pp broj
mene takodje interesuju informacije na ovu temu... jovannb@gmail.com
neznam sta se dogadja, ali znam da ne rade, nijedan broj, a na one fiksne to da ne pominjem, konstantno je zauzeto, ili se niko ne javlja. A kad njima trebas, svi ti isti brojevi te zovu i po 5,6 puta dnevno bez problema, pa me zanima kako tad nisu zauzeti.....Prosli mesec su prva dva raadila zadnji ne ko zna mozdw ih iskljicili
Данас плата!!!90%
Јуче Белоруси добили плату нама речено данас,за сат времена ћу знати 100%
Op op op jel to neko reko da ce danas plata ili???E super dobro bi mi danas dosla hehe
Op op op jel to neko reko da ce danas plata ili???
mozda stvarno bude sandra? Sta znas???Ja sam postala skepticna u vezi plate samo sam rekla da bi mo dobro dosla danas
A nema veze sto rublja pada B-)
ma nwma veze ko je koja banka, samo da bude plata, svi su lopovi, svaka banka zivi od nas radnika.Moj muz je od pocetka u sberbanci,bogami dobro ,,sisaju" prilikom svake transakcije,ali od.toga zaradjuju!!
Јуче Белоруси добили плату нама речено данас,за сат времена ћу знати 100%
ako nas lazes..leleee tesko tebiSad ce plata evo putuje.... Hehehe, kobzna kad ce plata, i ja je cekam ali......Ej proslo je sat vremena,,javljaaaaj,,nestrpljivi smoooooako nas lazes..leleee tesko tebi