Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako sad su me zvali iz firme svi koji smo isli na lekarskom 27 jula, putujemo za rusiju, nakon sto nam istekne viza, a usput sam pitao i za platu, receno mi je u toku sledece nedelje 90% sad koliko stvarnih tih 90% to samo bog zna. Poz za sve, i spremite se za nazad. :)

Ja poznajem sefa jednog gradilista u Velestroju i om kaze da niko ne zna kad ce plata osim onih u obracunskoj ili racunovodstvu,kako li se vec kaze....zato ako neko ima broj neka zove da pita,jedino je to pouzdana informacija pozdrav

Ja imam broj i dokle je radila jedna devojka jako ljubazna goovorila mi je kad je plata a ova sad sto se javlja kaze da nesme da daje informacije o plati
ja nemam broj dajte neki broj na koji hoce da se jave, ja cu zvati, mene su juce zvali oni, i rekose tek sledece nedelje. A sto se banke tice ni njoj ne verujem, i akontacija kad je bila nije mi stigla poruka, iako sam pisao zahtev da me putem sms-a obavestavaju, sta se dogadja, sto bi reko soic, ja neznam?

- - - - - - - - - -

Ma s... nego nece,namcor je...valjda nije jedina,ima ih jos...
Hahaha NAMCOR, prava rec.... ;)

ja nemam broj dajte neki broj na koji hoce da se jave, ja cu zvati, mene su juce zvali oni, i rekose tek sledece nedelje. A sto se banke tice ni njoj ne verujem, i akontacija kad je bila nije mi stigla poruka, iako sam pisao zahtev da me putem sms-a obavestavaju, sta se dogadja, sto bi reko soic, ja neznam?

Za sat vremena cu biti kuci pa cu ti poslati broj jer drugacije je kad radnik zove nego mi zene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back