svi koji su juce krenuli na Sabetu stigli su danas oko12h
Ima li ikakvih informacija o plati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi koji su juce krenuli na Sabetu stigli su danas oko12h
Na koje gradiliste putujes?E ovako sad su me zvali iz firme svi koji smo isli na lekarskom 27 jula, putujemo za rusiju, nakon sto nam istekne viza, a usput sam pitao i za platu, receno mi je u toku sledece nedelje 90% sad koliko stvarnih tih 90% to samo bog zna. Poz za sve, i spremite se za nazad.![]()
bio sam na sabeti, sad bi trebalo na kojumbi, mada kazu da oni sve promene u moskvi, neznam videcemo.Na koje gradiliste putujes?
Mene su juce zvali iz firme i rekose tek sledece nedelje.Moj suprug kaze da su im rekli danas ili sutra plata.....
pa jel nekom ofisu stigo neki mejl?Svakom ofisu na gradilistima stigne mejl da je pustena plata,pa dok to ne bude sva nagadjanja padaju u vodu!
ok hvala....A ako saznam nesto novo,javicu!
Ja imam broj i dokle je radila jedna devojka jako ljubazna goovorila mi je kad je plata a ova sad sto se javlja kaze da nesme da daje informacije o plati
ja nemam broj dajte neki broj na koji hoce da se jave, ja cu zvati, mene su juce zvali oni, i rekose tek sledece nedelje. A sto se banke tice ni njoj ne verujem, i akontacija kad je bila nije mi stigla poruka, iako sam pisao zahtev da me putem sms-a obavestavaju, sta se dogadja, sto bi reko soic, ja neznam?Ja imam broj i dokle je radila jedna devojka jako ljubazna goovorila mi je kad je plata a ova sad sto se javlja kaze da nesme da daje informacije o plati
Hahaha NAMCOR, prava rec....Ma s... nego nece,namcor je...valjda nije jedina,ima ih jos...
ja nemam broj dajte neki broj na koji hoce da se jave, ja cu zvati, mene su juce zvali oni, i rekose tek sledece nedelje. A sto se banke tice ni njoj ne verujem, i akontacija kad je bila nije mi stigla poruka, iako sam pisao zahtev da me putem sms-a obavestavaju, sta se dogadja, sto bi reko soic, ja neznam?
Ok hvala....Za sat vremena cu biti kuci pa cu ti poslati broj jer drugacije je kad radnik zove nego mi zene
ma jok bre ja sam iso da prepravljam broj, odakle su oni izvukli onaj broj ja neam pojma, a jedno 15 puta smo ja i supruga ponovili broj kad sam otvarao racun.To se i nama desilo jednom,ja pitala banku zasto,rekla mi da je trenutno veza bila u prekidu zato nije stigla poruka!
Naravno da cu da javim, svi smo ovde da saznamo nesto novo ali da bude sto tacnije.Ako zovete za platu a one budu ljubazne pa kazu, javite nam