Da naravno, čujemo se svakodnevno, nije baš zadovoljan ni sa čim, ponajmanje kuhinjom, ali... A jel se Vi čujete, šta Vaš muž kaže o svemu? Pozdrav
Kad bi tvoj muz trebao da se vrati? U kom terminu mu je poletao avion kad je krenuo iz Bg-a?
Cujemo se i mi svakog dana, sto preko viber-a, sto preko skype-a. Moj muz nije osoba koja kuka, koja se zali, on uvek stiska zube i gura napred, e sad vidim da uveliko stiska zube i da mu se mnoge stvari ne dopadaju, da mu mnoge stvari ne prijaju, ali se ne zali, ni jednog trenutka mi nije rekao ni jednu negativnu rec o bilo cemu tamo, ali mnoge stvari ne mora da mi kaze kad mu ja vidim izraz lica. Jedino sto mi je rekao je da su svi ti uslovi i zivota i rada za ljude koji ovde kod kuce nemaju nista i kojima je sve to tamo premija.
Bekut, ne radi se o istim gradistima, u pitanju je Gazprom arena u Sankt Petesburgu koja se gradi vec godinama i kako su "ozbiljni" gradice se jos dugo. Radi se od 8 do 8, sa prekidom za rucak od sat vremena, a rede ljudi koji nisu prosli nikakve provere, osim sto im se veruje na rec da znaju da rade to zbog cega su tamo.
I naravno da je bitno da se cujemo, bitno je da se vidimo, da znam da je dobro, da on zna da sam ja dobro,kao i njegovi roditelji,
Svi smo mi svesni toga da zivot u Srbiji nije lak, do posla se ne dolazi gotovo nikako, solucija da se radi u inostranstvu je itekako prihvatljiva ako ti je to jedina opcija, ali to ne znaci da su ti ljudi koji su otisli tamo postali neciji robovi, da uslovi zivota treba da budu nedostojni ljudskog bica i 21. veka.