Da li ima bilokakva informacija o plati ovo je previse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E dragi moj napaceni narode, sad mi muz javio plata u utorak i to pola.ne kazem da je to sigurno sto posto i ja bih volela da bude jos danas,,al tako su im rekli danas...pozdravI mene interesuje ali niko nezna nista
- - - - - - - - - -
Sandra el znas ti nesto o plati
Pa zar nije trebalo pola da bude u petak
za velestroj..a on je beometalstroj...izvini sandra a po tvome je trebalo da bude do prvog.....hahahaha
..ne znam kolko je tacno jer danas ima vise lazova nego postenih al da pise na oglasnoj tabli na gradilistu da je plata za velestroj u petak i to pola,to je istina...sandra ako tvoja bude u petak,da mi das neki dinar do utorka..hahahaZnaci bice za velestroy u petak???
Napokon,stiglo priglasenje!!!
Sabetta iduce nedelje.
Svima sve najbolje

Rekose i meni da sad radim za Velestroj montaza Moskva viza mi vazi do 11.10.2015. isplata u rubljama letim za Sabetu sledece nedelje.Pozdrav svim FORUMASIMA.Napokon,stiglo priglasenje!!!
Sabetta iduce nedelje.
Svima sve najbolje
Rekose i meni da sad radim za Velestroj montaza Moskva viza mi vazi do 11.10.2015. isplata u rubljama letim za Sabetu sledece nedelje.Pozdrav svim FORUMASIMA.
Sretan put,pozdravi Rakica i Radojevuca
Pozdrav Zeljko,koliko si cekao priglasenje i sta si po zanimanju? Pozz
Sta si ti radio od poslova na Sabetti ako smem da pitam?