Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
nema sanse da bude danas ili do petka ili u ponedeljak za velestroy jer ni beometal jos nije dobio a oni dobio pre velestroya
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema sanse da bude danas ili do petka ili u ponedeljak za velestroy jer ni beometal jos nije dobio a oni dobio pre velestroya
Jel hoces da mi objasnis kakva je razlika,zar nije to bila ista firma otkud sad to sa su dve?
Da li je neko cuo i da li ima neka iskustva sa agencijom D&V GROUP d.o.o. ,nalaze se na sajmistu i salju radnike u inostranstvo? Hvala
Pa velestroy beograd vise nepostoji i radnici sad kad krecu potpisuju ugovore za beometal a oni koji su jos za velestroy do 1og jula primaju platu za njih
- - - - - - - - - -
Mada se prica da ce dosta njih potpisati ugovore i za Velestroy Moskva uglavnom menja se ime firme opet
pre pet dana je jedan prijatelj otisao i potpisao je ugovor za velesstroj beograd....????
neznam stvarno kako meni je muz rekao da se 1og jula menja ime firme a i sinoc komsija mi isto reko
Zdravo, narodeImam pitanje. Recite (ko zna) koji autobusi idu od Tosinog bunara (zeleznigka stanica) do Velesstroja (Zemunski put 1z)? Kojeg orijentira treba drzati? Pored cega poznatog nalazi se taj velesstroj? Unapred hvala na odgovoru.
Pozdav Tismice,poslao sam liku poruku(malo dužu),na fon se ne javlja,a ni na poruku ne odgovara...![]()
Ljudiii kada ce plata? :-)
Ljudiii kada ce plata? :-)
Da li je moguce da nece ni danas.....ovo vise nije normalno...
To je normalno posto je moj muz otisao,sve bude redovno i kada on ode odmah krenu zastoji![]()