Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo je gradiliste Purpe? Sta se tamo gradi,kakav je smestaj,hrana? Da li se ima 20%? Koliko se sati dnevno radi? Ima li signala za mob.telefon? Svaka informacija je korisna.

- - - - - - - - - -

Ima batice...zvali me u Subotu kao sto su i obecali i verovatno cu ici u roku od 10 dana.

Pozdrav Jasime :) Smastaj,kao i svuda,kontejneri i cetvorica u sobi.Desava se da nema tople vode pa mora da ceka da se ugreje.Za molere znam da rade prekovremeno,radili su i nocnu do pre par dana,mada su bele noci tako da ni nema razlike noc ili dan :) .Ima internet,ima 20% na platu,hrana "onako".Vremenska razlika +3 sata,veceras je bilo 4 stepena oko ponoci,nije hladno preko dana.Ne znam sta jos da ti kazem,ako se setim pisacu,a ti pitaj sta te zanima.

Da li neko ima informaciju u vezi sa novim ugovorima? Naime, moj suprug je čuo da se spominjao prelazak sa Velestroj Beograd na Velestroj Moskva i prelazak na platu u rubljama, ali kako je sad čuo, izgleda da će da dobiju ugovor sa Beometalom (ili je Beometalstroj)?

Da li neko ima informaciju u vezi sa novim ugovorima? Naime, moj suprug je čuo da se spominjao prelazak sa Velestroj Beograd na Velestroj Moskva i prelazak na platu u rubljama, ali kako je sad čuo, izgleda da će da dobiju ugovor sa Beometalom (ili je Beometalstroj)?

istina je to sto se prica Velstroy Beograd vise i nepostoji od 1 og jula potpisaju se ugovori za Velestroy Moskva i plata ide u rubljama

Može mi neko reći šta se sada to dešava sa tim ugovorima??Zašto se menjaju,ako neko zna...:rtfm:

to nije nista novo za ove koji su vec duze vreme u firmi ta promena ugovora oni su navikli ta potpisuju nove ugovore i nije prvi put da se menja ime firme jedino sto cemo videti kakve ce biti satnice u rubljima,prosle godine kad su potpisivali u rubljama satnicu bile su jako male plate pogotvo sto je rublja bila pala

Poslednja izmena:
Neka mi neko kaze kakvi su uslovi na jedinici suprug mi je otišo tamo ?

Moras da kazes na kojoj jedinici,ako je novi urengoj da ti kazem da neta nema,od nasih mreza samo vip ima signal,prodavnica jedna a sve skupo u njoj i nema uvek robe i..vecinom je hladno i vecinom vetar duva,ako te jos nesto zanima pitaj moj muz je tamo.. pozdrav

Poslednja izmena:
Danas sam zvao Velesstroj,odsek za regrutaciju,Predrag se javio i kaže da još uvek nisam nigde raspoređen tj.ako neko gradilište traži molere onda tek ide procedura,i da oni odavde nemogu ništa povodom toga...:sad2::sad2:

- - - - - - - - - -

To zaista tako funkcioniše ili me malo ....??

Danas sam zvao Velesstroj,odsek za regrutaciju,Predrag se javio i kaže da još uvek nisam nigde raspoređen tj.ako neko gradilište traži molere onda tek ide procedura,i da oni odavde nemogu ništa povodom toga...:sad2::sad2:

- - - - - - - - - -

To zaista tako funkcioniše ili me malo ....??

Ma to nikako ne funkcionise.Mog muza su zvali u fazonu "Gde si ti traze te sa Purpea,sutra da dodjes na lekarski i odmah ides".Posle lekarskog je proslo mesec dana da ga niko nije nazvao,onda je on bio dosadan i zvao par dana da vidi da li su mu rezervisali kartu.Zadnji put kada je nazvao i kada su rekli da nije najavljen za kartu rekla da saceka i posle minut cekanja mu je rekla ide za 7 dana,to je trebalo da bude 21.4.,da bi ga sutradan nazvala i rekla da ipak ide 17.4. i tada smo upali o frku oko nabavke i priprema jer je bilo samo tri dana do polaska.Tako da se kod njih nikada ne zna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back