...plata će biti kad bude ...nisam pesimista ... ali ovo sve što čujem šta se dešava ... deluje mi da neće skoro 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo tamo svuda sad gase gradilista , neka panika je zavladala . Cuo sam neke glasine da pojedini gube pravo na smestaj u opstezitijama , valjda zbog finansija
Da li je neko otisao za rusiju u poslednjih mesec dana preko velestroja.naravno mislim na obicne radnike.posebno me interesuje Sabeta.
Da li je neko otisao za rusiju u poslednjih mesec dana preko velestroja.naravno mislim na obicne radnike.posebno me interesuje Sabeta.
Posle danasnjeg razgovora sa tetom iz velestroja,saznao sam da se nalazim u proceduri dobijanja priglasenja,iako sam dosao pre vise od tri meseca i obavio lekarski pre skoro dva.zbog situacije u rusiji,salju manji broj radnika i treba biti strpljiv i cekati da budem obavesten.
Stvarno strasno!
Posle danasnjeg razgovora sa tetom iz velestroja,saznao sam da se nalazim u proceduri dobijanja priglasenja,iako sam dosao pre vise od tri meseca i obavio lekarski pre skoro dva.zbog situacije u rusiji,salju manji broj radnika i treba biti strpljiv i cekati da budem obavesten.
Stvarno strasno!
Meni su kako kazu vec bili uradjeni papiri za Samaru,ali sad kazu da je taj posao otkazan.Navodno sad se rade papiri za neko drugo gradiliste i da necu ici jos 2-3 meseca sigurno.Nesto mi sve mirise da nece niko ici neko vreme.Ispravite me ako gresim...
Sto se tice plate,rekose da ce sutra...