Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle danasnjeg razgovora sa tetom iz velestroja,saznao sam da se nalazim u proceduri dobijanja priglasenja,iako sam dosao pre vise od tri meseca i obavio lekarski pre skoro dva.zbog situacije u rusiji,salju manji broj radnika i treba biti strpljiv i cekati da budem obavesten.
Stvarno strasno!

I ja sam bio na lekarskom pre 2 meseca i isto su mi tako rekli kad sam ih zvao. Mada meni se cini da necu ni otici na kraju.

- - - - - - - - - -

Pa verovatno da izmuzu radnike sto vise mogu, a tih 2,5 hiljade oni nadoknade preko radnika, a i verovatno vise ;)

Gradjevinska Firma ,,MB - STROJKA . Registrovana u Rusiji u Moskvi , 2003 Godine , Firma ima 220 radnika iz Srbije. Svi radnici su legalno prijavljeni. Gradjevinskoj firmi potrebni radnici svih profila sa iskustvom za unutrasnje radove. Stan i hrana obezbedjeni. Tel 069-68-68-77 Milan Blagojevic..........Mislim MB srojka izgradjena 2003 a nema svoj sajt samo oglas za zaposlenje.

Pozdrav... Da li mi mozete reci nesto vise o toj firmi i da li imate neko iskustvo sa njima? Da li mislite da su od poverenja? Hvala unapred...

Posle danasnjeg razgovora sa tetom iz velestroja,saznao sam da se nalazim u proceduri dobijanja priglasenja,iako sam dosao pre vise od tri meseca i obavio lekarski pre skoro dva.zbog situacije u rusiji,salju manji broj radnika i treba biti strpljiv i cekati da budem obavesten.
Stvarno strasno!

Meni su kako kazu vec bili uradjeni papiri za Samaru,ali sad kazu da je taj posao otkazan.Navodno sad se rade papiri za neko drugo gradiliste i da necu ici jos 2-3 meseca sigurno.Nesto mi sve mirise da nece niko ici neko vreme.Ispravite me ako gresim...

Sto se tice plate,rekose da ce sutra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back