AleXandarM82
Početnik
- Poruka
- 25
Meni uplatili,samo se nadam daje pola! Srecna nova i sve nja! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим колико је најпоузданија сви нешто кукумавчу и пишу лоше о њој.Mislim da Velesstroj najpouzdanija od svih ostalih firmi, koje rade u Rusiji...
Дај немој зезати физикалци не раде испод 20 јевара. Мајстори од 25 до 45 врхунски. Посла има ко хоће да ради.Ja ne pisem gluposti. Dnevnica jednog majstora ovde,prosecna dnevnica je 25 eura,.
Срећна свима наступајући Божић и Нова година. Много здравља и среће.Srećna vam nova godina svima da bude veselija i bolja od ove stare da imate sreće , zdravlja i novca
Видим колико је најпоузданија сви нешто кукумавчу и пишу лоше о њој.
.
На основу којих чињеница тврдиш да је Велестрој најпоузданија фирма у Русији? Није ваљда да своје знање базираш на основу прича у овој теми.Cinjenjica da Velesstroj BG najpouzdanija firma, koja radi u Rusiji.
На основу којих чињеница тврдиш да је Велестрој најпоузданија фирма у Русији? Није ваљда да своје знање базираш на основу прича у овој теми.
Пусти ти како је било пре кризе. И баба је некад била девојка. Причамо о садашњости, ако ферцера све како треба онда све ок, а читам овај форум и видим да није све иделано, чак далеко од тога. Већина нас, вас је једино чула за Велстрој и држи се те фирме као пијан плота, и мислим да је крајње субјективно казати да је Велестрој тренутно најпоузданија фирма која послује у Русији. Хвала ти на одговору и желим срећне празнике.misljenje baziram na osnovu njihovog poslovanja pre krize - bila stabilnost, isplacivali redovno plate, u slucaju, kad radnici imali problem sa migracionom sluzbom - resavali to. Pa i ova tema - jeste, jos jedan dokaz moje tvrdnje - ni jednoj drugoj firmi ne posveceno toliko paznje u smislu pozitivnog karakterisanja (pa i dobronamernih, ponekad i emocionalnih kritika - to je normalno i ni nista lose) , kao poslodavca iako neke druge preduzeca cesto prozivali kao skroz neozbiljne.
Пусти ти како је било пре кризе. И баба је некад била девојка. Причамо о садашњости, ако ферцера све како треба онда све ок, а читам овај форум и видим да није све иделано, чак далеко од тога. Већина нас, вас је једино чула за Велстрој и држи се те фирме као пијан плота, и мислим да је крајње субјективно казати да је Велестрој тренутно најпоузданија фирма која послује у Русији. Хвала ти на одговору и желим срећне празнике.
Velestroj i dalje ima redovne plate. Konstantno je kasnjenje od 45 dana. Ali se ne povecava...
Plate su smanjene ali se i dalje obracunavaju preko dolara. Mnogi nasi radnici (u drugim firmama) primaju preko rublji. Da li je to gore ili bolje od velesstroja?
Vladane, mene vise nista ne vezuje za Velesstroj - muza odbili kao matorca stoga mogu biti cak i ljuta na njih sto zavlacili i davali nam nadu.. Ali gledajuci realno - u globalu - ja sam ubedjena da samo ova firma iz Srbije, koja posluje u inostranstvu najpouzdanija i nadam se da oni navreme predvideli krizu i vec ugovorili nove poslove u nekima drugima drzavama. Iskreno nadam se da Velesstroj ce napredovati i prosperirati, a i vi sa njom zajedno.Ne znam zasto, ali navijam ja za njih. Cini mi se da sa Velesstrojem moze i "na kraj sveta", ali trenutno ne i u Rusiju.
- - - - - - - - - -
ranije ovde bilo reci da prvu platu zadrzavaju kao depozit za nedajboze... Ali i isplacuju i akontaciju, kome ona potrebna - za potrebe familiji