Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... hahahahahahaha ... alal ti ... ni ja ne bi bolje ... i neka im si ga reko ... pogotovo ovim ženskim forumašima (koje sede u toplom i podržavaju nešto što se podržati ne može) ... dodjoh i ja sa NPS 1 ...i kada sam pokušao da objasnim ljudima za koliko ustvari rade ...i kolika će im biti stvarna plata ... nisu uspule da razumeju ... drago mi je da ima ljudi koji bar to razumeju ... tj ... toliko su pismeni da to mogu da izračunaju ... i znam da će sad pojedinci osuti drvlje i kamenje na mene ... ali ja znam da je to tako ...na žalost ...

Jeste li vi razumeli Zokijev post ???

Kod mene jos nista ili su tek poceli sa uplatama ili su me preskocili. Nadam se da je ovo prvo. Inace skoro dodjoh iz urengoija i nemam nista lepo da vam prenesem. Pozdrav forumasi!

Moj suprug je tamo nije ni on primio platu

- - - - - - - - - -

Kod mene jos nista ili su tek poceli sa uplatama ili su me preskocili. Nadam se da je ovo prvo. Inace skoro dodjoh iz urengoija i nemam nista lepo da vam prenesem. Pozdrav forumasi!

Moj suprug je bio tamo sada je u purpe i on nije primio platu

Zovem firmu celo jutro niko se ne javlja kao po obicaju! Ako je ovo za platu sala onda nije na mestu! Proverio sam kod jos nekih kolega ni oni nisu dobili plate!:zelenko:

Juce mi je leglo tacno pola plate. I to skoro je 6 sati bilo kada sam dobio sms. U 5 sam online proveravao racun i nije bila jos legla...
E da, i ja primam preko inteze. Mozda nisu imali dovoljno pa pustili preko jedne bamke...

Zovem firmu celo jutro niko se ne javlja kao po obicaju! Ako je ovo za platu sala onda nije na mestu! Proverio sam kod jos nekih kolega ni oni nisu dobili plate!:zelenko:
Naravno da nije sala,suprugu je leglo 50000 din sto je po nekom njegovom proracunu cetvrtina plate,danas sam se cula sa njim kaze da je nekima legla cela nekima pola a da ima dosta ljudi kojima nije nista leglo oni ocekuju danas ostatak plate.pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back