centr
Primećen član
- Poruka
- 767
od danas banke u Rusiji ne daju krediti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj suprug je u purpe i jos uvek nije dobio platu za oktobar dali je bilo uplate?
moj suprug je u purpe i jos uvek nije dobio platu za oktobar dali je bilo uplate?
Ma ona je ukrajinka...![]()
moje poreklo (a Ruskinja sam) nema veze sa tim sta se desava sada u Rusiji, a o cemu ja pisem. Ja, da, ne podrzavam i ostro kritikujem politiku Rusije prema mojoj drzavi - Ukrajini, ali pre svega svi smo mi ljudi i zivim ne od vazduha, a od toga sta zaradim. A posto ovde na forumu ja tapkam vec nekoliko godina i ovu temu dozivljavam, kao svoju, kao i mnoge forumase i sa kojima delili i svoji radosti i svoji nezgode i zato saosecam se sa njima i nosim ovamo informaciju, koju smatram vaznom (a informaciju ja ne izmisljam). A sad vi vec sami rezimirajte situaciju i postupite najbolje za sebe i svoje porodice, procenivsi rizik. A ja ipak smatram, da za sada ici u Rusiju i raditi tamo mnogo rizicno, a o cemu, na primer, govori i situacija sa drasticnim umanjenjem zarada, a zbog koje svako tamo otisao.
I jos nesto. U ovoj situaciji svom sinu ja NIKAKO ne bi dozvolila ici da radi u Rusiju, iako pre godinu dana bila sam za to da on ide tamo.
moje poreklo (a Ruskinja sam) nema veze sa tim sta se desava sada u Rusiji, a o cemu ja pisem. Ja, da, ne podrzavam i ostro kritikujem politiku Rusije prema mojoj drzavi - Ukrajini, ali pre svega svi smo mi ljudi i zivim ne od vazduha, a od toga sta zaradim. A posto ovde na forumu ja tapkam vec nekoliko godina i ovu temu dozivljavam, kao svoju, kao i mnoge forumase i sa kojima delili i svoji radosti i svoji nezgode i zato saosecam se sa njima i nosim ovamo informaciju, koju smatram vaznom (a informaciju ja ne izmisljam). A sad vi vec sami rezimirajte situaciju i postupite najbolje za sebe i svoje porodice, procenivsi rizik. A ja ipak smatram, da za sada ici u Rusiju i raditi tamo mnogo rizicno, a o cemu, na primer, govori i situacija sa drasticnim umanjenjem zarada, a zbog koje svako tamo otisao.
I jos nesto. U ovoj situaciji svom sinu ja NIKAKO ne bi dozvolila ici da radi u Rusiju, iako pre godinu dana bila sam za to da on ide tamo.
Moj otac je dobio oktobarsku platu, ja se nadam deo. Velestroj Srbija, preko koga radi Vas suprug?
jel to danas bila plata ili pricate o prosloj sedmici
Izgleda da je ovde doslo do malog nesporazuma,a nadam se slucajno.ne verujem da bilo ko hoce nekoga da uvredi
ne-ne. Ja ne mislim da Gordana mene htela uvrediti iako prozvala. Ja ne krijem se iza nika ni ovde, ni na FB, postujem forumase i htela objasniti svoj pogled na situaciju, uzimajuci u obzir cinjenicu, sto sam ja iz Ukrajine. Ali ipak centar mojih zivotnih aktivnosti nalaze se u Srbiji - ovde zivim 25 godina, ovde zivi moja familija, deca i emotivno sam jako vezana za vas narod - ima mnogo razloga za to!![]()
Ljudi,dvojka je dobila obav da se skida sa satnice 20% sto znaci da su skriveno skinuli 20centi.ako si imao 5$ manje 10%to je 4.5$plus20%daje5.4$sad je ta racunica 4.5 20%minus dsje 3.6$plus 20%daje 4.32$i to ti je to na -50 ma odlicno.na kecu jos nista dolaze belorusi masovno nasi odlaze masovno.znaci ljudi ko ce za pacovima i misevima sa broda to je samo vas izbor,ali da valja,sigurno ne valja.no opet ima nekih koji kazu a gde u Srbiji zarad 100000,razumem i to ali dokle vise gaziti svoje dostojanstvo,svoje zdravlje a da ne pisem o odvojenosti od porodice.tu svi pate ali dokle?poz i svako dobro svima
.