Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste raja,kako je?Dosli neki novi klinci nova pitanja,nove dileme ali i cini mi se da malo ima i padobranaca,cisto ljudi koji vole da vide svoj post negde vidjen.Valjda kompleksi,sta li je.Mislim postaviti pitanje koje je objasnjeno 400 puta znaci samo da mu nije bitan odgovor.A kome je bitan odgovor,taj je dobro prostudirao forum.Nikom normalnom nije lako ostaviti porodicu i otici u divljinu,pa se taj dobro i informise.U svakom slucaju,pozdrav za stare forumase,dosao sa SABETE nekidan,i Srbija je lepsa nego ikad.

Di si majkino? Dobro došao nazad :strika:

Pozdrav svima,hteo bih da pitam u vezi oca...naime,on je bio u Magadanu,tacnije u Gok Pavliku od Decembra 2013 do Aprila 2014,sve je bilo u redu sto se tice placanja,a uslovi su bili teski,ali opet izdrzljivi,ali sada ima problem...kada se vracao u Srbiju aprila,trebao je da uradi lekarski,ali mu je tamo spon upao u oko,radio je sa brusilicom,probio zastitne naocare i nije mogao da zavrsi lekarski,i od tada je stavljen kao na "crnu listu" za radnike,pokusava da se vrati ponovo...e sad,hteo bih da pitam kako da se ukloni sa te crne liste i da ode da radi ponovo,zvao je Beograd,isao tamo,jos uvek nista,jos uvek mu je pasos tamo u firmi...Unapred zahvalan na svakom odgovoru

Molim te kazi mi pa zar tamo ima interneta,ja cula da ga ima samo u kancelariji kod sefova,molim te odgovori mi i objasni mi ....ako se secas ja sam te pitala dok si jos bio na sabeti...ja bi volela da i moj muz ima net pa da se cujemo,jel moze preko skajpa...pozdrav...jaoj...ovo sam pitala dorijana greja :D

Ima wifi u hodniku ofisa,od 21 do 07,viber i drugo.ali zato je to pustara ,deprimirajuce gtadiliste za ostajanje do 6meseci

Pozdrav svima,
Otac mi je na nps 1.Vremenski uslovi - kaze hladno ,vetrovito , ali sandardno za te predele - 40 do - 60, Hrana im je dobra, ima mesa variva, hleba , cajeva , kafa.On je zadovoljan.
Ima mali problem, crkao mu je telefon. Da li neko sigurno putuje ka nps 1 u skorijem periodu? Trebao bi da mu posaljem telefon i par kutija lekova, Paket ne bi bio veci od kutije domacice keksa.:cool:
Sta vam kazu iskustva koji se telefoni dobro pokazuju u tim uslovima, savete za cuvanje istih,i neke preporuke od 50 do 100 eur wi fi pozeljan kao opcija ali ne i neophodan.
Pozdrav

Zokijev mali

Pozdrav svima,
Otac mi je na nps 1.Vremenski uslovi - kaze hladno ,vetrovito , ali sandardno za te predele - 40 do - 60, Hrana im je dobra, ima mesa variva, hleba , cajeva , kafa.On je zadovoljan.
Ima mali problem, crkao mu je telefon. Da li neko sigurno putuje ka nps 1 u skorijem periodu? Trebao bi da mu posaljem telefon i par kutija lekova, Paket ne bi bio veci od kutije domacice keksa.:cool:
Sta vam kazu iskustva koji se telefoni dobro pokazuju u tim uslovima, savete za cuvanje istih,i neke preporuke od 50 do 100 eur wi fi pozeljan kao opcija ali ne i neophodan.
Pozdrav

Zokijev mali
nazovi firmu i pitas da li neko ide tamo i odneses paket u firmu da neko ponese ko ide tamo na paketu upises ime broj sobe ja sam tako tri puta muzu slala paket

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back