Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.717
mislim da je bolje sedeti nego raditi za dz sta vi mislite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da si omasio temu,decko je pitao za lekove a ne za alkohol,ja sam to samo usput spomenula jer znam da u firmi pretresaju torbe i radi se alko-test,a licno sam videla da su oduzeli jednom od radnika flase,koje je pokusao da sakrije,pa sto bi se neko dovodio u takvu situaciju,samo dzabe da se bruka pred svima.I sto se mene tice,kome je flasa na pameti taj bolje da ne ide,kuci mozes da radis sta hoces,ali da predjes toliki put u potrazi za poslom,i da mislis samo o tome kako ces da se napijes,stvarno mi ne ide u glavu,posebno za one koji prvi put idu.Decko ide prvi put i umesto da mu udelis neki koristan savet,ti mu savetujes kako rakiju da svercuje.Nije ni cudo sto nam se sve i desava kakvi smo ljudi!Може алкохол у велику торбу колико хоћеш само ушушкај флаше у неки џемпер да се не разбије, јер они манијаци на аеродрому их баш бацају.
A kako ako ide plata u dolarima na ruske kartice moraju u rubljima da uplacujuNeke info sa današnjeg sastanka, jeste plata u dolarima i biće manja za 10%,u narednom periodu(najverovatnije od januara) primaće se 420$ u Srbiji ostalo ide na račun u rusiji.Plata će biti od15-20 za prethodni mesec.Ukoliko nešto opet ne izmene ;-)
A kako ako ide plata u dolarima na ruske kartice moraju u rubljima da uplacuju
Moze hrana,samo ne znam u kojoj kolicini,ne mnogo verovatno,moj muz je odneo slatkise da ima tamo i sendvice za put,posto je putovao 3 dana,morao je i da dokupi...Gde ides,koje mesto?
Jel moze neko nesto da mi kaze o gradilistu Magadan,kakvi su uslovi,hrana,jel ima net...?
Ja takodje imam negativno iskustvo vezano za Rusiju. Otisao sam tamo da radim pre 7 godina ostavivši zenu i decu u Srbiji. Hteo sam da njima bude bolje i da im obezbedim vise para. Ali sad kad sam se vratio svojoj porodici, sve se promenilo. Deca su vec odrasla i ja sam shvatio da nije trebalo da idem jer sam bio potreban zeni i deci. Oni su odrasli bez oca na kojeg su navikli. Sad se kajem jer shvatam da pare nisu bitne koliko i vreme koje sam proveo bez porodice. Zato, ukoliko imate decu, narocito ako oni idu u osnovnu skolu ili u srednju skolu, ne idite. Iako mislite da ce Vasoj zeni i deci biti bolje ukoliko budu imali vise para, to nije tacno. Vi sete im potrebniji od para. Zato ne idite, jer cete se posle kajati. Ovo sve pisem sa najboljom namerom, nadam se da ćete me poslusati i ostati sa svojom porodicom. Pozdrav svima!
Prvo, da se predstavim: Ljilja, ili moderator ovde. Buraz još ne bejah
Drugo, brojevi telefona postoje objavljeni već ne zna se koliko puta, adrese itd.
Treće, celih 10![]()
![]()
Buraz možda imam malo postova na ovom forumu ali znam kako se koristi internet i forum.
Naravno da sam isao par strana unazad, i vise od par, isao sam 10 stranica unazad.
Moje prvo pitanje je bilo malo konkretnije
Idem ja samo neznam kad, stigla mi je viza pre tri dana, verovatno ce biti oko 15 pa ako nema ko tu sam.
Sta kaze kako je tamo, koliko se putuje.
ok ok, jek mogao sta ponese od hrane za put.Znam da je alkohol rigorozan. A kako mislis nije dobio opremu nisu mu dali radno odelo ili ? E recimi koja katrica tu tamo radi i gde ju je kupio, korisno je znati.Odlicno, hvala ti....Putovao je sve ukupno 4 dana , krenuo je u ponedeljak , a u cetvrtak stigao, najgore mu je bilo kad je cekao voz na stanici,a kad su krenuli vahtom znam da su prvo isli na kujumbu 1 gde su ih pretresali, tamo su rucali i uvece krenuli na kujumbu 2, oduzimali su alkohol, tako da budi pazljiv sta nosis. Kaze da je jako, jako hladno, da stalno duva vetar, sto jos povecava osecaj hladnoce, tako da spremi se dobro. Imaju uvece posle 10h internet,eto to je nesto sto ja znam....
Nije jos uvek dobio odelo skupljao je prvo neke potpise, a sad ne znam sta i dalje koci, suprug nije nosio alkohol ali je bilo ljudi koji jesu, islo je sad sa njim jos cetvoro ljudi, od hrane nosio je cajnu kobasicu onako u celofanu, nisu mu oduzeli, i jos imao je sendvice za put dva smo stavili u ranac koji ide sa njim u avion, a tri u putnu torbu, sto se tice kartice radi , on je bio vec na nps11 ( Lensk) i tamo je kupio karticu koja eto i ovde radi. Znam da je gradiliste odromno i da ima oko 1000 ljudi to mi je danas rekao.
Ljudi žive u zabludi da žestina greje telo, a efekat je kontra.
Za Velestroj moskvaZa koju firmu ti je otisao muz ???
Pa dobro gospodine malo je providno da je samo vama dobro cinjenica da je 40 ljudi nezadovoljno u magadanu su strajkovali ljudi skidano im je 35 dolara na dan za hranu i smestaj neki su sinoc krenuli naravno ako ih je gos[podin Ivica pustio ali dobro zelim vam srecu gospodine nastavite da radite ali jako sunjam u vas da ste bas vi gospodine Ivica napisali ovaj post srecno vam bilo i daleko vam lepa kuca
Svaka cast na komentaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A za sve koji i dalje veruju da je SIV INVEST firma preko koje treba ici i raditi preporucila bih da procitaju clanak u Dnevniku rubrika drustvo a clanak se zove - Trbuhom za kruhom svelo se na ogriske-
- - - - - - - - - -
Uvek ce prevara biti samo zavisi u kom obliku, Treba ici preko proverenih firmi , ali ovde je takva situacija da se ljudi vade na slamku, prevaranti to iskoriste i na kraju se desavaju prevare.