Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbg i ja sam bio pre 10tak dana.inace za nps2 samo da ti kazem spremi se ko nikad dosad.prosle zime padalo je ispod -60.imas internet,kartica ti treba mts ili megafon,hrana prosecna,smestaj prosecan,posao kao i uvek zimi lagan,ali jako,jako hladno.bar ne moras da letis helikopterom.eto toliko za sada

Dobices vizu na 6 meseci, sve ostale sitnice imas na forumu. Cigare, carpe, dugacki donji ves, kafa, kuvalo, I solja ili neka casa , naravno I sve za higijenu,. Za pare se nemoj sekirati

Ni moj muz jos nije dobio depozit,otisao je 26. oktobra.Kad ovoliko kasni depozit,ko zna koliko ce onda kasniti plata!

sad bi trebao da bude drugi deo plate do petka,depozit imaju pravo da dobiju samo oni koji idu prvi put i ako su potpisali u firmi kad su krecali za depozit ako vam bude kasnilo nazovete finansijko 0116555970 ili neka suprug pita kod direktora gradilista,a sto se plate tice nacekacete se dobra dva meseca i stim sto vam od prve plate odma odbijaju depozit

sad bi trebao da bude drugi deo plate do petka,depozit imaju pravo da dobiju samo oni koji idu prvi put i ako su potpisali u firmi kad su krecali za depozit ako vam bude kasnilo nazovete finansijko 0116555970 ili neka suprug pita kod direktora gradilista,a sto se plate tice nacekacete se dobra dva meseca i stim sto vam od prve plate odma odbijaju depozit
Da,prvi put je otisao,hvala na informacijama.Da li i svaka sledeca plata toliko kasni ili to vazi samo za prvu?:roll:

Mislim da mi sada cekamo drugi deo septembarske plate.Neka me neko ispravi ako gresim.Toliko brljaju da vise nemam pojma :)

da sad ide drugi deo septembarske pocetkom decembra oktobarski a na kraju decembra uvek isplate novembarsku platu jer moraju zbog poreza tu novembarsku da isplate do nove godine tako da imas srece neces bas cekati dugo na tu platu posto vidim da si napisala da ti je muz otisao 26.10 ali zato onda decmbarska kozna kad u februaru

- - - - - - - - - -

Da,prvi put je otisao,hvala na informacijama.Da li i svaka sledeca plata toliko kasni ili to vazi samo za prvu?:roll:

da sad ide drugi deo septembarske pocetkom decembra oktobarski a na kraju decembra uvek isplate novembarsku platu jer moraju zbog poreza tu novembarsku da isplate do nove godine tako da imas srece neces bas cekati dugo na tu platu posto vidim da si napisala da ti je muz otisao 26.10 ali zato onda decmbarska kozna kad u februaru

Поздрав свим члановима :)
Добио сам понуду данас за Јамал нпс1наравно прихватио, курс рубље рачунају по 36 за долар што значи 20 центи мање од званичног курса.
Интересује ме дали има нета на нпс1 и какви су услови поред очекиване зиме.

daj zvezdana nepricaj gluposti o logorima ! nego neka ti kazu realno gde zive I \koliko rade !?!?! s obzirom da smo se svi prijavili kao majstori kod sikimica u novom sadu a kada smodosli u magadan izaslo na videlo da je vise radnika u stvari neradnika ( konobari muzicari kockari kladionicari Itd ) nadam se da tvoj verenik nije medju njima !!!??? plata kasni ali nista strasno glavno da ce da bude isto tako je I prosle godine kasnila ali nam je sve isplaceno

Nema potrebe da pričam gluposti. Ako 40 ljudi kaže jedno i vidis slike i snimke onda je sve jasno kao dan. Zasto bi jos neko činio uslugu Sikimiću i dao mu 50 evra a za uzvrat da ne dobije baš ništa?!Koliko rade?PREVIŠE!Ne zanima me zalaženje u tuđi život i ne razmišljam o tome ko je kakav. Svi su ljudi koji su otišli da rade i zarade. Nadam se da će biti isplaćeno!Neko će morati da plati te ljude.

- - - - - - - - - -

Kad god dosla,dobrodosla,mada se ja ne nadam da ce biti nesto pre januara,ako i bude,jos bolje.Mada me trenutno vise brinu druge stvari,tipa sto tamo gde je otisao malo,malo pa nema net,a to je jedini nacin da se cujemo,posto karticu za mob. nema gde da kupi.Rekli su im da nece da uplacuju vise internet,jer brzo potrose,jer pojedini skidaju filmove i trose net nemilice,pa sad neko drugi ne moze da se cuje sa svojom porodicom.

Mene su danas zvali da pitaju da li zelim da idem na NPS1 i da li da mi predaju dokumenta za viziranje. Naravno pristao sam. Ovo ce mi biti prvi put da idem ukoliko sve bude u redu sa papirima. Navodno bi se islo sredinom januara sledece godine.

Rekli su mi da je radno mesto: monter panela.

20. Oktobra sam obavila pregled u klinici u Vojvode Stepe za posao gradjevinskog inzenjera u Velesstroy Moskva. Isti dan sam predala sve potrebne papire za izradu dokumentacije. Trebalo bi da idem u Kujumbu na gradiliste lot 3. Da li neko jos ide tamo I da li mi neko moze reci na osnovu prethodnih iskustava kada mogu da ocekujem polazak. Hvala vam.

Mene su danas zvali da pitaju da li zelim da idem na NPS1 i da li da mi predaju dokumenta za viziranje. Naravno pristao sam. Ovo ce mi biti prvi put da idem ukoliko sve bude u redu sa papirima. Navodno bi se islo sredinom januara sledece godine.

Rekli su mi da je radno mesto: monter panela.
Такође иста прича, такође радно место монтер панела иако сам прошао тест за бравара...

20. Oktobra sam obavila pregled u klinici u Vojvode Stepe za posao gradjevinskog inzenjera u Velesstroy Moskva. Isti dan sam predala sve potrebne papire za izradu dokumentacije. Trebalo bi da idem u Kujumbu na gradiliste lot 3. Da li neko jos ide tamo I da li mi neko moze reci na osnovu prethodnih iskustava kada mogu da ocekujem polazak. Hvala vam.

Sa lota 3 idu helihopteri za nps1 i druga gradilista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back