Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav
Da li je neko isao na obuku u Lestane za varioca,da li se polaze atest u Rusiji i koji i u kom gradu,i sta se desava ako se atest ne polozi,i da li neko zna sta se tamo vari uopste,nisam dosao do informacija koje bi mi pomogle.
Hvala

Pozdrav
Da li je neko isao na obuku u Lestane za varioca,da li se polaze atest u Rusiji i koji i u kom gradu,i sta se desava ako se atest ne polozi,i da li neko zna sta se tamo vari uopste,nisam dosao do informacija koje bi mi pomogle.
Hvala

Suprug je bio u lestanima na obuci petnaest dana pa je tu polagao nekakve ateste,zatim je i u tjumenu bio na obuci a onda je i tamo polagao ateste,sto se tice varenja zaista neznam sta su radili,to je ono sto ja znam.pozz

Zahvaljujem Luita na odgovoru,jako bi me zanimalo sta se vari na terenu ,nocima ne spavam samo citam i guglam al nista ne pronalazim,na obuci u Lestanima su mi rekli da cemo raditi neke rezervoare za naftu ili tako nesto,prosao sam obuku za varioca i polozio ateste Rel 111 i Mag 135,i trebalo bi u decembru da odem za Rusiju,u firmi kazu da se radi biznis viza koja je na 3 meseca,ali neki jos pricaju da se ide na 6 meseci,da li neko moze da potvrdi ove informacije.

Nzm sta se desava,cal cujem da da od januara skidaju sa20%na12%
Danas -30u n urengoju,dobro razmislite kad krecete na ovo putesestvije
Poz svima

E moj komso,vremena-jebena.ja ne bih nazad,ali ako zovu,kao i vecina idem.sta da se radi,kad je izbor nemoguc.kad dodjes na nps 1 naleteces na boleta jovanovica iz nase ulice.pozdravi ga,a on ce ti pomoci koliko bude mogao.

Zahvaljujem Luita na odgovoru,jako bi me zanimalo sta se vari na terenu ,nocima ne spavam samo citam i guglam al nista ne pronalazim,na obuci u Lestanima su mi rekli da cemo raditi neke rezervoare za naftu ili tako nesto,prosao sam obuku za varioca i polozio ateste Rel 111 i Mag 135,i trebalo bi u decembru da odem za Rusiju,u firmi kazu da se radi biznis viza koja je na 3 meseca,ali neki jos pricaju da se ide na 6 meseci,da li neko moze da potvrdi ove informacije.
Suprug je dobio vizu na tri meseca,otputovao je prvog avgusta.Jos dok je bio tamo produzili su mu vizu do 15.05.2015,inace ima pravo na odmor od dvadesetak dana tako da dolazi kuci desetog januara,posle toga se vraca na gradiliste do maja.Kolege su mu rekle da ponovo mogu da mu produze vizu dok je na gradilistu,inace ovo mu je prvi put da putuje.pozz

Hvala na odgovoru.

Da li moze malo opsirniji odgovor, malo objasnjenja. Sta je bolje u Vel. Moskva!

Neka daju odgovor i ostali, koji su upuceni!!!

Unapred zahvalan!

do pre godinu dana je bilo znatno bolje u velestroy moskva sada ni kod njih nije bas dobro zato sto nisu prijavljeni platu primaju preko sbr banke u rubljima pa su u velikom gubitku za staz dobijaju nekih 200 do 300 dolara jedino sto imaju placeno 21 dana gkad dodju kuci

Pozzzzzzzzz svima . Prosao sam sve preglede i stiglo je priglasenje.Ja sam gradjevinski limar. Trebalo bi da putujem u Jamalsku oblast na NPS 2. Moze li neko Molim Vas da mi nesto kaze o tom gradilistu? Kakvi su uslovi i imali bar signala za mob. telefon... i naravno poneka preporuka sta poneti posto idem prvi put.Hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back