Rista12
Početnik
- Poruka
- 12
Ok,a reci mi ima li kontakt od mobilnog tel od Velesstroj zvao sam ih danas na fiksni ne javlja se niko tesko se dobijaju?Velesstroj doo BG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok,a reci mi ima li kontakt od mobilnog tel od Velesstroj zvao sam ih danas na fiksni ne javlja se niko tesko se dobijaju?Velesstroj doo BG
Ok,a reci mi ima li kontakt od mobilnog tel od Velesstroj zvao sam ih danas na fiksni ne javlja se niko tesko se dobijaju?
Kume dobro je napisanoooo,ne diraj mi Vanju...
Ok,a reci mi ima li kontakt od mobilnog tel od Velesstroj zvao sam ih danas na fiksni ne javlja se niko tesko se dobijaju?
stari radnici kazu da ove godine nisu strajkovali ??? A plata sto kasni tri meseca to su se radnici samo istripovali,to ustvari mora tako ne moze drugacije ali OK ako knjigovodje to znaju i razumeju mi i nemoramo da znamo.ako razumem dobro obracun ne moze posle mesec dana rada nego iskljucivo posle 2 mesecaludo je ovde skroz
nego sto se povratnika sa sabete tice moj muz ostaje on je armirac neka se oglasi jos neko ko ima nekog tamo da razmotrimo zasto iznenada dolaze mislim da i Solari ima na sabeti nekog
Priča kaže sledeće: plata u petak 10.10.2014. i to cela, ne iz dva dela.
Preslo se na obračun u Rubljama a ne kao do sada u USA...
E sad štaće biti kad se probudimo to ne znam. Možda nam noge budu u lavoru
a možda i u bazenu
( figurativno ako uplate celu platu )
![]()
Jupiiiii..al ipak da se ne radujemo pre vremena,da ne bude.koja ptica u ujutro peva u podne se u...,ili kako to vec ide..pozz
Upravo je zvala firma i obavestila supruga da se nadalje plata obrcunava u rublje ...SRECNO NAM![]()
Nas narod kaze,ko ceka-taj doceka.Legla plata!!!
Sad mozete da ispaljujete vatromet i mnoga druga pirotehnicka sredstva!
![]()
'Covece javljajte za sigurno jel bila plata.....
Leglaaaaaaa cela![]()
ja i dalje cekam nista mi nije stiglo iz banke da je leglo?
- - - - - - - - - -
jel ozbiljno legla ili zajebavas?
Legla cela aman,za avgust
meni jos nista nije stiglo iz banke,gde si bio na kom radilistu?ja sam pre 3 dana dosao sa sabete
- - - - - - - - - -
meni jos nista nije stiglo iz banke,gde si bio na kom radilistu?ja sam pre 3 dana dosao sa sabete
znace se za 1 h otprilike ne proknjize svima u isto vreme
legla sada mi stigao izvestaj