Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stari radnici kazu da ove godine nisu strajkovali ??? A plata sto kasni tri meseca to su se radnici samo istripovali,to ustvari mora tako ne moze drugacije ali OK ako knjigovodje to znaju i razumeju mi i nemoramo da znamo.ako razumem dobro obracun ne moze posle mesec dana rada nego iskljucivo posle 2 meseca :zcepanje: ludo je ovde skroz
nego sto se povratnika sa sabete tice moj muz ostaje on je armirac neka se oglasi jos neko ko ima nekog tamo da razmotrimo zasto iznenada dolaze mislim da i Solari ima na sabeti nekog

Strumfetice draga ...da na Sabeti imam mog divnog i dragog Dekararus83...kod njega je sve pod kontrolom nema nikakvih problema i da te obavestim da i on ostaje...:z;: odgledah sa klincima Strumfove pa se setih tebe dok je Strumfeta trckarala za Velikim Strumfom i pevala onu cuvenu njenu pesmicu...:cao:
pozdrav za sve

Priča kaže sledeće :whistling:: plata u petak 10.10.2014. i to cela, ne iz dva dela.:hej: Preslo se na obračun u Rubljama a ne kao do sada u USA...:besna: E sad štaće biti kad se probudimo to ne znam. Možda nam noge budu u lavoru:tease: a možda i u bazenu:vatromet: ( figurativno ako uplate celu platu ):zurka::zurka:

Jupiiiii..al ipak da se ne radujemo pre vremena,da ne bude.koja ptica u ujutro peva u podne se u...,ili kako to vec ide..pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back