misirac019
Početnik
- Poruka
- 19
Ima neta na NPS - 2 Megafon mreza , Razlika je 4 h[/QUOTE
znaci moze megafonova fleska
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima neta na NPS - 2 Megafon mreza , Razlika je 4 h[/QUOTE
- - - - - - - - - -
Nije los izbor,od cega su ove kobasice za dorucak?.Sta je ovo gricka.Ima i kompota1-Dorucak
Kobasica-Maslac-sir-caj
Virsla-Maslac-Sir-Caj
Konzerva (Pasteta)-Maslac-Sir-Caj
2-Rucak
Pire - Riza -Gricka - Svinjetina - G.Gulas - Piletina - KOMPOT - Salata
Pire - Makarone - Riza - Piletina - Riba - Kotlet (Cufta) - KOMPOT - Salata
Pire - Gricka - Makarone - Paprikas - Piletina - Govedina - KOMPOT - Salata
3-Vecera
Slicno sto i za rucak...
Sve zavisi sta imaju na repertoaru tj po jelovniku sta spremaju ,ali uglavnom ima 3 obroka dnevno
Nije los izbor,od cega su ove kobasice za dorucak?.Sta je ovo gricka.Ima i kompotaHvala na informacijama.
Nije los izbor,od cega su ove kobasice za dorucak?.Sta je ovo gricka.Ima i kompotaHvala na informacijama.
Kobasice su od mesaNisu lose kad se naviknes na njih. A ishrana ti je uglavnom svaki dan isto,uz neke sitne izmene. To je i najveci problem sto je skoro uvek isto i sto je hrana drugacijeg ukusa nego kod nas. Prvih mesec dana ti je nekako ok,a nakon toga jedes da ne bi bio gladan. Isto kao i u braku,prvih meseca dana svako vece a nakon toga reda radi samo
)
Kobasice su nesto kao....rostilj kobasica ali nije ni priblizno tome,a druga varijanta je barena kobasica nesto na foru kao cajna kobasica ...Da zaboravih da kazem ima i bulocka uz veceru a nekad bude i sutlijas ili kacamak ili griz...
3 obroka dnevno redovno rucak i vecera obavezno meso to ni kuci neko nejede svaki dan tako
- - - - - - - - - -
Da to se slazem ,ali ja uvek ponesem Zacin C,biber ,ljuta tucana paprika i sve lepo spakujem u kutijice od sumecih tableta da imam uz sebe uvek zacini za ponetii malo sirceta da skockam salaticu posto uopste nema sirceta u salatama
Stmarijana pozdrav za tebe i moj suprug je na sabeti od 2 augusta.isto tako komuniciramo samo porukama.sta je tvoj muz po struci?Moj suprug je u Sabeti od 2. avgusta, i mozemo samo porukama da se cujemo, telefonski razgovori ne mogu, nema interneta. Interesuje me da li neko uskoro ide u Sabetu?
Slicna situacija je bila u februaru 2011,pa se sve smirilo,bilo je i otkaza i isteranih i pored toga sto su trazili samo svoje zaradjene pare,razumem krizu u drzavi,ali ipak treba ispostovati i radnika.....logicno je da plata bude u sledecem mesecu,a ne da se ovoliko ceka.....ipak se nadam da ce biti neko povoljno resenjeDRAGI MOJI ,OD POSLA NISTA OD DANAS SVA GRADILISTA SU U "STRAJKU"POSLA IMA ALI PARA NEMA LJUDI TRAZE KARTE ZA KUCI STA CE BITI NEZNA SE ALI NISTA DOBRO U TYUMENU CEKAJU JUTRO DA VIDE DA LI CE SE NESTO PROMENITI ILI SE IDE KUCI
Samo me strecasMoj suprug je juce pricao sa direktorom i receno mu je da ce 10 Oktobra dobiti platu za Jul i Avgust,ovo je informacija vezana za firmu Siv Invest.
Narode,ima li nekih vesti sa gradilista,kakva je situacija? Veliki pozdrav za sve?