Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1-Dorucak
Kobasica-Maslac-sir-caj
Virsla-Maslac-Sir-Caj
Konzerva (Pasteta)-Maslac-Sir-Caj

2-Rucak
Pire - Riza -Gricka - Svinjetina - G.Gulas - Piletina - KOMPOT - Salata
Pire - Makarone - Riza - Piletina - Riba - Kotlet (Cufta) - KOMPOT - Salata
Pire - Gricka - Makarone - Paprikas - Piletina - Govedina - KOMPOT - Salata

3-Vecera
Slicno sto i za rucak...
Sve zavisi sta imaju na repertoaru tj po jelovniku sta spremaju ,ali uglavnom ima 3 obroka dnevno
Nije los izbor,od cega su ove kobasice za dorucak?.Sta je ovo gricka.Ima i kompota :)Hvala na informacijama.

Nije los izbor,od cega su ove kobasice za dorucak?.Sta je ovo gricka.Ima i kompota :)Hvala na informacijama.

Kobasice su od mesa :) Nisu lose kad se naviknes na njih. A ishrana ti je uglavnom svaki dan isto,uz neke sitne izmene. To je i najveci problem sto je skoro uvek isto i sto je hrana drugacijeg ukusa nego kod nas. Prvih mesec dana ti je nekako ok,a nakon toga jedes da ne bi bio gladan. Isto kao i u braku,prvih meseca dana svako vece a nakon toga reda radi samo ;))

Poslednja izmena:

Kobasice su nesto kao....rostilj kobasica ali nije ni priblizno tome,a druga varijanta je barena kobasica nesto na foru kao cajna kobasica ...Da zaboravih da kazem ima i bulocka uz veceru a nekad bude i sutlijas ili kacamak ili griz...
3 obroka dnevno redovno rucak i vecera obavezno meso to ni kuci neko nejede svaki dan tako

- - - - - - - - - -

Kobasice su od mesa :) Nisu lose kad se naviknes na njih. A ishrana ti je uglavnom svaki dan isto,uz neke sitne izmene. To je i najveci problem sto je skoro uvek isto i sto je hrana drugacijeg ukusa nego kod nas. Prvih mesec dana ti je nekako ok,a nakon toga jedes da ne bi bio gladan. Isto kao i u braku,prvih meseca dana svako vece a nakon toga reda radi samo ;))

Da to se slazem ,ali ja uvek ponesem Zacin C,biber ,ljuta tucana paprika i sve lepo spakujem u kutijice od sumecih tableta da imam uz sebe uvek zacini za poneti :) i malo sirceta da skockam salaticu posto uopste nema sirceta u salatama

Kobasice su nesto kao....rostilj kobasica ali nije ni priblizno tome,a druga varijanta je barena kobasica nesto na foru kao cajna kobasica ...Da zaboravih da kazem ima i bulocka uz veceru a nekad bude i sutlijas ili kacamak ili griz...
3 obroka dnevno redovno rucak i vecera obavezno meso to ni kuci neko nejede svaki dan tako

- - - - - - - - - -

Da to se slazem ,ali ja uvek ponesem Zacin C,biber ,ljuta tucana paprika i sve lepo spakujem u kutijice od sumecih tableta da imam uz sebe uvek zacini za poneti :) i malo sirceta da skockam salaticu posto uopste nema sirceta u salatama

Nosio sam i ja zacine od kuce,mada uglavnom ima tamo svega. Uvek je bilo soli na stolu,pa ono njihovo crno sirce,ren,kecap. Ali,koliko god da se zacini meni nije bilo po ukusu. Ne znam sta je nedostajalo u toj hrani ali znam da je bljutava. Mada,ni kuci ne jedem zacinjenu hranu,zapzenu,presoljenu itd. Ipak,domace je domace. Pozz

DRAGI MOJI ,OD POSLA NISTA OD DANAS SVA GRADILISTA SU U "STRAJKU"POSLA IMA ALI PARA NEMA LJUDI TRAZE KARTE ZA KUCI STA CE BITI NEZNA SE ALI NISTA DOBRO U TYUMENU CEKAJU JUTRO DA VIDE DA LI CE SE NESTO PROMENITI ILI SE IDE KUCI
Slicna situacija je bila u februaru 2011,pa se sve smirilo,bilo je i otkaza i isteranih i pored toga sto su trazili samo svoje zaradjene pare,razumem krizu u drzavi,ali ipak treba ispostovati i radnika.....logicno je da plata bude u sledecem mesecu,a ne da se ovoliko ceka.....ipak se nadam da ce biti neko povoljno resenje:ceka:

KRIZA JE POCELA JOS POCETKOM GODINE,NADAM SE I JA DA CE SE SITUACIJA POPRAVITI,ALI NIKO NIJE SPREMAN SEPTEMBARSKU PLATU DA PRIMI POSLE NOVE GODINE!!!A PRITOM TI NIKO NE GARANTUJE DA CE BITI !!!!MADA MOZDA IMA IZUZETAKA

- - - - - - - - - -

NADA :neutral:

Pravilnik Krstarice.....šta je zabranjeno, između ostalog. Ovo je opšteprihvaćeno pravilo u virtuelnoj komunikaciji gde god da ste.
- vikanje (korišćenje velikih slova)

Bitno u postu možete boldovati, ili po neku reč napisati velikim slovima, ali nikako cele postove.

Suprug se nalazi na nps1 urengoj od jutros nemogu da ga dobijem na mob,nema mreze,do sada nismo imali problema sto se tice komunikacije pa me interesuje da li to ima veze sa strajkom ili je samo slucajnost.Da li neko ima informaciju sta se desava na gradilistima.Hvala puno pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back