Bezi brate od intercopa.Moj otac je radio 3 godine za tu firmu u Srbiji po terenima i ostali su mu duzni oko 70000 dinara.Ko zna za koliko ce prevariti ljude u Kazahstanu kada su to vec u Srbiji radili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Sabeti uglavnom nema signala za telefone i internet,jer je i moj otac bio tamo i nije se javljao po nekoliko dana osim sa satelitskim telefonom koji je jedan na storine radnika.
Moj suprug je u Sabeti od 2. avgusta, i mozemo samo porukama da se cujemo, telefonski razgovori ne mogu, nema interneta. Interesuje me da li neko uskoro ide u Sabetu?
Moj tata je isti slucaj Vas muz, on je posle cetri meseca dosao na odmor i rekli su mu da se vraca za 20 dana, ali nista od toga, evo i dalje je kuci, vec mesec ipo dana i ne znam dokle ce, a ima vizu do 2015.
Cao svima,suprug se nalazi na nps1 urengoj,skoro dva meseca je tamo,kolege sa tog gradilista su mu rekle da posle cetiri meseca moze da dodje kuci na petnaest,dvadeset dana,on strahuje ako dodje kuci da ce imati problema da se vrati,inace ima vizu do 14 maja 2015,da li je neko imao slicno iskustvo i naravno ako moze neki savet,on je otputovao prvi put pa mu je frka zbog klinaca,ali svakako ne bi rizikovao da mu propadne ostatak vize,hvala svima super ste!?
Koja 3 jela ima da bira?
1-DorucakIma da bira 3 jela naravno. Ko kaze da nema da bira?! Moze da bira da li ce da jede makarone,spagete ili heljduI naravno,kao preliv paprikas
![]()
Super ako je tako,ja kada sam bio prosle godine na tom gradilistu nije bio takav izbor hrane.....ako si napisao za gradiliste Gok-Pavlik.1-Dorucak
Kobasica-Maslac-sir-caj
Virsla-Maslac-Sir-Caj
Konzerva (Pasteta)-Maslac-Sir-Caj
2-Rucak
Pire - Riza -Gricka - Svinjetina - G.Gulas - Piletina - KOMPOT - Salata
Pire - Makarone - Riza - Piletina - Riba - Kotlet (Cufta) - KOMPOT - Salata
Pire - Gricka - Makarone - Paprikas - Piletina - Govedina - KOMPOT - Salata
3-Vecera
Slicno sto i za rucak...
Sve zavisi sta imaju na repertoaru tj po jelovniku sta spremaju ,ali uglavnom ima 3 obroka dnevno
Super ako je tako,ja kada sam bio prosle godine na tom gradilistu nije bio takav izbor hrane.....ako si napisao za gradiliste Gok-Pavlik.
zanima me koliko je cekao papire,kako mu je tamo..koliko cekate prvu platu,da li ima akontacije kao u velestroju i kako se cujete,ima li interneta tamone poznajem nikoga ko saradjuje sa njima pa mi je svaka informacija dobrodosla
Hvala puno,danas smo se culi dolazi verovatno u decembru pa kako bude,pozzDa vratice ga ja sam imao to iskustvo,otisao sam u gebruaru ,a viza mi je bila do 13 septembra .22 maja sam dosao kuci i zatim 12.juna odleteo ponovo za sabetu...tako da ne brine vratice ga sigurno jer su mu uradjeni papiri....
1-Dorucak
Kobasica-Maslac-sir-caj
Virsla-Maslac-Sir-Caj
Konzerva (Pasteta)-Maslac-Sir-Caj
2-Rucak
Pire - Riza -Gricka - Svinjetina - G.Gulas - Piletina - KOMPOT - Salata
Pire - Makarone - Riza - Piletina - Riba - Kotlet (Cufta) - KOMPOT - Salata
Pire - Gricka - Makarone - Paprikas - Piletina - Govedina - KOMPOT - Salata
3-Vecera
Slicno sto i za rucak...
Sve zavisi sta imaju na repertoaru tj po jelovniku sta spremaju ,ali uglavnom ima 3 obroka dnevno
Ljudi u Volgogradu su trazili da se sa drugim delom julske isplati i prvi deo avgustovske plate,ali su im rekli da za to nema sanse.I da,rekli su da ce biti u cetvrtakSto se tice uplate,kazu bice u cetvrtak...A sto se tice avgustovske polovine,pa i njoj je vec vreme,tako da bi im bilo bolje da i to uplate...
Mislim,da je razlika 5 sati. Trebalo bi da bude signala za mobilni.Internet ne znam da li ima,mozda u kancelarijama kod nasih glavonja.PozzPozdrav svima, ovih dana putujem na Jamal NAP2 ,mene samo zanima ima li tamo neta jel jedni pisu da ima jedni da nema i koja je vremenska razlika.
Hvala
Ljudi u Volgogradu su trazili da se sa drugim delom julske isplati i prvi deo avgustovske plate,ali su im rekli da za to nema sanse.I da,rekli su da ce biti u cetvrtak
Mislim,da je razlika 5 sati. Trebalo bi da bude signala za mobilni.Internet ne znam da li ima,mozda u kancelarijama kod nasih glavonja.Pozz
Pozdrav svima, ovih dana putujem na Jamal NAP2 ,mene samo zanima ima li tamo neta jel jedni pisu da ima jedni da nema i koja je vremenska razlika.
Hvala