Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam se cula sa muzem ima signal (Volgograd),ne zna sta se desava trenutno jer radi nocne smene pa nije u toku.Informacija od nocas je da je stao Tjumen i da ce stati Sabeta. Mozda su iskljucili net da ne bi mogli da komuniciraju. Volgograd nece stati jer su njih sestorica dobili otkaze i otisli kuci,a ostali sada cute i rade i cekaju obecanu platu za sutra.

Suprug se nalazi na nps1 urengoj od jutros nemogu da ga dobijem na mob,nema mreze,do sada nismo imali problema sto se tice komunikacije pa me interesuje da li to ima veze sa strajkom ili je samo slucajnost.Da li neko ima informaciju sta se desava na gradilistima.Hvala puno pozz

u tjumenu je strajk i dalje, cuo sam se sa ocem i kaze da je bas haos. a otisao je pre samo 10-ak dana :confused:

Plata,plata....plata!!! Ko jos u Srbiji zivi od plate??? Ja je nemam pa se ne zalim. Dobro znate svi vi da je ovaj problem od pocetka godine.Mada,koliko ja znam jos od 2009 godine smo se zalili na platu da kasni.. Zasto idete onda u Rusiju ako vec znate da zajebavaju za pare?!!! Bice plata,kao sto je i do sada bila. Svima nama je potreban novac.I jos jednu stvar da vam ja kazem,tj.napisem....TAJ koji nezna da postuje novac nikada ga nece ni imati. E,bas takvi zive od plate,to i jeste problem kod vecine. Pozz i ne kukajte vise,bice plata...

- - - - - - - - - -

Ne strecam ja nikog,kazem sto sam cula iz prve ruke :)

Ti kad nesto kazes i mene uplasis :D

E bas tako kad god udjes samo se spominje plata..pa bice i plata i para,samo nas nece biti..k'o misli pozitivno,pozitivno mu se i vrati..bitno je da se dobije,pa kad god dosla dobrodosla. :)
Plata,plata....plata!!! Ko jos u Srbiji zivi od plate??? Ja je nemam pa se ne zalim. Dobro znate svi vi da je ovaj problem od pocetka godine.Mada,koliko ja znam jos od 2009 godine smo se zalili na platu da kasni.. Zasto idete onda u Rusiju ako vec znate da zajebavaju za pare?!!! Bice plata,kao sto je i do sada bila. Svima nama je potreban novac.I jos jednu stvar da vam ja kazem,tj.napisem....TAJ koji nezna da postuje novac nikada ga nece ni imati. E,bas takvi zive od plate,to i jeste problem kod vecine. Pozz i ne kukajte vise,bice plata...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Mila moja i ja sam brkala dok nisam naucila,dva dana sam vezbala rec ha ha ha Kujumba je :) Latinski sam bez muke naucila,ali Kujumbu nikako nisam mogla da upamtim :D
Na NPS 2 nema strajka, rade normalno.Dvoje momaka je juce ispraceno za Srbiju na licni zahtev. Plata obecana do kraja sedmice. Tanjug javlja sa lice mesta NPS2 Kojubmba(kujumba)...valjda cu nauciti do kraja kako se zove :)

Zaboravih to da dodam..apsolutno se slazem sa tobom Kum1..svi kukaju na platu,a svi posle povratka kuci opet podnose da idu nazad..pa kad je toliko lose sto idete,sedite u Srbiju pa kukaj te kako nemate ni to sto dobijete u Rusiji.

- - - - - - - - - -

Kobasice su od mesa :) Nisu lose kad se naviknes na njih. A ishrana ti je uglavnom svaki dan isto,uz neke sitne izmene. To je i najveci problem sto je skoro uvek isto i sto je hrana drugacijeg ukusa nego kod nas. Prvih mesec dana ti je nekako ok,a nakon toga jedes da ne bi bio gladan. Isto kao i u braku,prvih meseca dana svako vece a nakon toga reda radi samo ;))

samo se mako cudno zovu, citao sam onu deklaraciju, neynam stacno da procitam, nesto trihinela ili tako nesto :hahaha::hahaha:::balavi:::mrgreen::mrgreen::pop::twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back