Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima,
danas dobih iz med centra da sam spos za rad u RF,poslace pok kuriru to misljenje a iz Velessa dobih obavestenje da sam od danas dobio rad dozvolu do 29.12 .14 sa mogucnoscu produzenja na samoj Sabetti do 26.03. uh.**** tajming kad moram da psujem ,ja obicni brusac,sa izv znanjem el varenja u Tyumenu radio pripremu za co2.Pa ajd kako mi bude ajosd juce cera mi se udala,a ja ako me pozovu sad necu videti unuce ,termin 25 .11. deda ako Bog da sa 48god.
Ovo morah da podelim sa Vama,jer sta...ma dobri ste ljudi.
Pozdrav svima

Poslednja izmena:
Ufff!!! Cestitam tebi na svemu, a najbitnije da si zdrav i da se udao cerku!!! )))
Pozdrav svima,
danas dobih iz med centra da sam spos za rad u RF,poslace pok kuriru to misljenje a iz Velessa dobih obavestenje da sam od danas dobio rad dozvolu do 29.12 .14 sa mogucnoscu produzenja na samoj Sabetti do 26.03. uh.**** tajming kad moram da psujem ,ja obicni brusac,sa izv znanjem el varenja u Tyumenu radio pripremu za co2.Pa ajd kako mi bude ajosd juce cera mi se udala,a ja ako me pozovu sad necu videti unuce ,termin 25 .11. deda ako Bog da sa 48god.
Pozdrav svima

Pozdrav svima,
Pozdrav svima

E,Doriane bravo,vidis da ne treba odmah odustajati.Cestitamo i veliki pozdrav!

Citam predhodne komentare i vec dugo se smejem.Cak i ovde naidjoh na moju tvrdnju da su u Srbiji poslodavci NEPISMENI....Znaju zakon, znaju sve o radnicima, znaju se svadjati , lupati gluposti al ne znaju za negacije , interpunkcije, padeze itd...... Izvinjavam se ako se neko uvredi ovim, jednostavno morala sam!!!

10646890_10154611607300284_5761558873217457329_n.jpg
37021_606055572771466_873724931_n.png
10606462_915809718446404_2956747388014217528_n.jpg

Poslednja izmena:
Cao svima,suprug se nalazi na nps1 urengoj,skoro dva meseca je tamo,kolege sa tog gradilista su mu rekle da posle cetiri meseca moze da dodje kuci na petnaest,dvadeset dana,on strahuje ako dodje kuci da ce imati problema da se vrati,inace ima vizu do 14 maja 2015,da li je neko imao slicno iskustvo i naravno ako moze neki savet,on je otputovao prvi put pa mu je frka zbog klinaca,ali svakako ne bi rizikovao da mu propadne ostatak vize,hvala svima super ste!?

ima pravo da dodje kuci a ako mu je 006 vec produzena a jeste dok vazi do 14 maja znaci da on nema opasnosti,vraca se najkasnije za mesec.To ispadne problem ako ode pred produzetak vize a ako je tamo i produze mu moze slobodno bez straha da ide kuci dok napuni uslov a to je ta 4 meseca.Svako dobro

Pozdrav svima,
Pozdrav svima
Konacno i nesto lepo,srecno i cestitam :)

Pozdrav svima,
Pozdrav svima

:klap: :strika:
eeeeee pa deda čestitam
i ja ću uskoro postati nana sa 51. godinicom :manikir:
još ako tvoja ćera nosi devojku.....lele, mož se i orodimo :lol:

Pozdrav svima,
Pozdrav svima

Cestitam udaju cerke druze, ja cekam da mi jave kad letim, mozda odemo zajedno...

Pa nisi sad upravu, Deki. Ja sam Vanju dozivljavam.. nekako, kao svoju cerku, koja isto bori se sa ovim problemom :) - sta ces, devojke vise pedantne i u pismu :) Uostalom potpuno razumem nekog, koga iritiraju greske, jer sam sama takva, kad ruski jezik u pitanju i zato imam potrebu da se izvinim za svoje greske. Ipak ja zivim u Srbiji dosta dugo, a nisam naucila sve finese srpskog jezika. :( I mene sramota sto nekome dostaljam diskomfort, kad cita to, sto ja pisem ))))
Ma kome se bre izvinjavas.Ubedljivo su najjaci oni likovi koji u bilo kojoj temi nemaju nista konstruktivno da kazu vec izigravaju profesore srpskog jezika.I samo cekaju sa strane da ukazu na gresku u pravopisu.Ali svako mora da ima neki smisao na ovoj planeti jel?Ja neznam cini mi se da je naj bolje takvije izbjegavati bolan.Eto ti vanja pa uzivaj?

Danas sam bio na razgovoru za posao armiraca, za firmu Interkop.Radi se u Kazahstanu(Astana), posla ima naredne tri godine, satnica od 4 do 6 eura, htz oprema, Srpska hrana, smestaj u motelima ,ugovor na godinu dana, prijavljen u njihovoj firmi tamo, avio prevoz sa povratnom kartom posle sest meseci.Gradiliste je u pripremi, trebalo bi od novembra da se krece, radi se kompleks zgrada sa podzemnim garazama iz vise nivoa, treba im dosta radnika ,za pocetak tesari ,armiraci i zdari. Dali je neko radio metro u Kazahstanu za njih, i kakvi su na placanju, ako neko zna bilo bi od koristi, kazu plata mesec za mesec pola na racun pola na ruke.Pozdrav svima iz Pustog Valjeva.

Poslednja izmena:
Na papire je cekao dva meseca,tamo je tek dva meseca i za sad je prezadovoljan,ovih dana bi trebao da dobije prvu platu i na nju je kao i svi cekao dva meseca.akontaciju on licno na gradilistu u Magadanu nije dobio,jer im je dozvoljeno da uzimaju u prodavnicu,cigare i ostalo sto im je neophodno,ima tri obroka i uz svaki obrok ima tri jela da bira.Interneta ima i cujemo se redovno.To je sto se tice gradilista u Magadanu gde je moj suprug sad ne znam kako je na ostalim gradilistima.Nadam se da sam pomogla.
zanima me koliko je cekao papire,kako mu je tamo..koliko cekate prvu platu,da li ima akontacije kao u velestroju i kako se cujete,ima li interneta tamo :) ne poznajem nikoga ko saradjuje sa njima pa mi je svaka informacija dobrodosla

Danas sam bio na razgovoru za posao armiraca, za firmu Interkop.Radi se u Kazahstanu(Astana), posla ima naredne tri godine, satnica od 4 do 6 eura, htz oprema, Srpska hrana, smestaj u motelima ,ugovor na godinu dana, prijavljen u njihovoj firmi tamo, avio prevoz sa povratnom kartom posle sest meseci.Gradiliste je u pripremi, trebalo bi od novembra da se krece, radi se kompleks zgrada sa podzemnim garazama iz vise nivoa, treba im dosta radnika ,za pocetak tesari ,armiraci i zdari. Dali je neko radio metro u Kazahstanu za njih, i kakvi su na placanju, ako neko zna bilo bi od koristi, kazu plata mesec za mesec pola na racun pola na ruke.Pozdrav svima iz Pustog Valjeva.

najzad neko sa novim predlogom za pametan posao. samo hrabri uspeju u zivotu. iyuyetno siromasna muslimanska zenlja. jos uvek misle da je sve zuto zlato. sto dolara je pojam ko ima. idi uspeces kako god da je iako neuspes bar ce steci novo iskustvo :)

Napisi neke podatke o njima,kontakt telefon,adresu....sve sto imas i sve sto znas,pa cemo videti.

Na papire je cekao dva meseca,tamo je tek dva meseca i za sad je prezadovoljan,ovih dana bi trebao da dobije prvu platu i na nju je kao i svi cekao dva meseca.akontaciju on licno na gradilistu u Magadanu nije dobio,jer im je dozvoljeno da uzimaju u prodavnicu,cigare i ostalo sto im je neophodno,ima tri obroka i uz svaki obrok ima tri jela da bira.Interneta ima i cujemo se redovno.To je sto se tice gradilista u Magadanu gde je moj suprug sad ne znam kako je na ostalim gradilistima.Nadam se da sam pomogla.
Koja 3 jela ima da bira?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back