tismica
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
Legla plata?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Legla plata?
kad si pre videoSto promeni smaili? Onaj je bio originalniji...![]()
Sto promeni smaili? Onaj je bio originalniji...![]()
Pozdrav, magistar sam inženjer geodezije. Dobio sam poziv za razgovor na poziciji inženjera na gradilištu u ruskom Velestroju. Pomozite sa savjetima, uvjeti, plaćanje, ugovori. Isplati li se. Tu imam 1000 eura mjesečno.
Darko,mislim da nisi dobro razumeo, 1000 e imaju moleri u ovom nasem Velestroju. ....kad dobiju naravnoako sam dobro razumeo imacete platu od 1000 e kao inzinjer.e vala onda bolje da sedite i radite u svojoj zemlji za upola manje
Pozdrav, magistar sam inženjer geodezije. Dobio sam poziv za razgovor na poziciji inženjera na gradilištu u ruskom Velestroju. Pomozite sa savjetima, uvjeti, plaćanje, ugovori. Isplati li se. Tu imam 1000 eura mjesečno.
Trebalo da bude bar 2000$ u pocetku a kasnije bi trebalo da dignu na 2500-3000$... na sve manje od toga kazi im HVALA....
Ja sam danas teti iz velestroja rekao da ne zelim vise da radim kod njih...
Darko,mislim da nisi dobro razumeo, 1000 e imaju moleri u ovom nasem Velestroju. ....kad dobiju naravno![]()
pocetna satnica je 4 do 8 dolara dostize, na nekim gradilistima daju 20% sto veca satnica veca zarada i to je to susta realnost potpisujes ugovor sa 4 dolara PRVI PUT a od gradilista i poslovodje (molera,gipsara,zidara,tesara itd ) zavisi koliko se zaloze da se radniku ili radnicima digne satnica itd to se predaje direktoru gradilista koji salje mail u velestroj beograd u Srbiju gde odredjeni ljudi (radnici) odlucuju o povecanju satnice kome ce dati a kome ne.....
- - - - - - - - - -
Plata je sutra tako mi kaze Vlada Rokijev sin
Nije tacno da moleri imaju 1000 evra zavisi od satnice inzinjeri rade za fiksnu platu nazalost neki rade i za manje od 1000 evra mesecno a neki zaradjuju i mnogo vise
ni danas nema uplatebas su bezobrazni!
moleri od 130 do 170 hiljada dinara ...
Moj muz ima 5.2 na sat,to mu je bila satnica i prosle godine kada je prvi put otisao.Kaze da ovi novi sto dolaze rade za 4$!!!moleri od 130 do 170 hiljada dinara ...
Preterali su svaku meru,ovo je krajnji bezobrazluk! Hoce li neko da nam plati kamatu za ovo sto cekamo nase pare,kao sto mi placamo kad nas cekaju?!
Ima li neko broj da zovem sutra?
Moj muz ima 5.2 na sat,to mu je bila satnica i prosle godine kada je prvi put otisao.Kaze da ovi novi sto dolaze rade za 4$!!!