Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imamo josa danas ako ne danas trebali bi sutra obicno oko 20-og bude drugi deo ali sada su bas preterali vise ne kasne 2 meseca nego jace od toga

- - - - - - - - - -

pre cemo docekati 5-og prvi deo a koliko kasni drugi deo nije iskljucivo da ce kasniti i prvi deo avgustovske uplate

Pozdrav, magistar sam inženjer geodezije. Dobio sam poziv za razgovor na poziciji inženjera na gradilištu u ruskom Velestroju. Pomozite sa savjetima, uvjeti, plaćanje, ugovori. Isplati li se. Tu imam 1000 eura mjesečno.

Treba da bude bar 2000$ u pocetku a kasnije bi trebalo da dignu na 2500-3000$... na sve manje od toga kazi im HVALA....

Ja sam danas teti iz velestroja kad me zvala rekao da ne zelim vise da radim kod njih...

Poslednja izmena:
pocetna satnica je 4 do 8 dolara dostize, na nekim gradilistima daju 20% sto veca satnica veca zarada i to je to susta realnost potpisujes ugovor sa 4 dolara PRVI PUT a od gradilista i poslovodje (molera,gipsara,zidara,tesara itd ) zavisi koliko se zaloze da se radniku ili radnicima digne satnica itd to se predaje direktoru gradilista koji salje mail u velestroj beograd u Srbiju gde odredjeni ljudi (radnici) odlucuju o povecanju satnice kome ce dati a kome ne.....

- - - - - - - - - -

Plata je sutra tako mi kaze Vlada Rokijev sin

Poslednja izmena:
pocetna satnica je 4 do 8 dolara dostize, na nekim gradilistima daju 20% sto veca satnica veca zarada i to je to susta realnost potpisujes ugovor sa 4 dolara PRVI PUT a od gradilista i poslovodje (molera,gipsara,zidara,tesara itd ) zavisi koliko se zaloze da se radniku ili radnicima digne satnica itd to se predaje direktoru gradilista koji salje mail u velestroj beograd u Srbiju gde odredjeni ljudi (radnici) odlucuju o povecanju satnice kome ce dati a kome ne.....

- - - - - - - - - -

Plata je sutra tako mi kaze Vlada Rokijev sin

daj boze!ako opet nezeznu!:whistling:

- - - - - - - - - -

ima li ko da ide za kujumbu nps2 a da je ublizini arandjelovca da posaljem nesto muzu?!

Moj muz ima 5.2 na sat,to mu je bila satnica i prosle godine kada je prvi put otisao.Kaze da ovi novi sto dolaze rade za 4$!!!

strasno...moze im se da se izivljavaju na napacenim ljudima...a nama da se hvatamo za slamku i zahvaljujemo Bogu kad nas pozovu da nas ponizavaju ponovo...i ko je tu lud ??? Da li mi koji jurimo i veze da bi otisli ili oni koji nam rade sve ovo sto rade ??? Ili neka seljacina dobije nekakav beli slem pa misli da je uspela u zivotu,i onda upravlja tvojim...da li ces imati 5,1 ili 5,9...i da li ce ti pisati da te ponovo vrate ili ce te iskulirati za ponovno priglasenje....i tako...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back