Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozz svima.
zna li neko kome se mogu obratit iz velestroja/cekam vec 7 meseci kuci/radio sam lekarski pre 3 meseca i nikako da krenem kad kod uspem da dobijem firmu (1 mesecno) posto se nejavljaju uvek ista prica /samo kazu nesekirajtese bicete pozvani i to je to.

darko probajte da zovete firmu cetvrtkom ujutru odmah posle 8h ja sam uspela par puta vec.evo vam broj od nevene ona tamo radi zena je ok hoce da pomogne064 8638627 nadam se da cete imati srece pozz

Povežite se sa nama

OVDE SMO DA BIH VAM POMOGLI DA DOĐETE DO ODGOVARAJUĆEG POSLA

ZAJEDNO MOŽEMO OBLIKOVATI BUDUĆNOST.
Sta reci, nepismenost.........a ozbiljni
moje licno misljenje.
mislim da to u zemlji nam Srbiji nije merilo
106894557665879867373721-1.jpg

Ni ja nisam otišla :zcepanje:

U poslednje vreme svašta sam čula za Tjumen. Kažu da je tamo "raspuštena banda" i javašluk. Kažu da se tamo mnogo pije i sl. Da li je moguće? :roll:

Meni je na razgovoru rečeno da su pravila veoma oštra i strogo sankcionisana.

Rečeno mi je da je alkohol strogo zabranjen, da se često rade alko testovi,
da je disciplina osnov firme i da firma neće da dozvoli negativan renome.

Zato i jesam u čudu kada čujem takve stvari.
Alkohola svuda ima,nevezano da li je blizu gradu ili ne...To je simptomaticno kod vecine nasih ljudi koji dodju ovde,ponasaju se (cast izuzecima) kao da su sisli sa banane...TAko da nemoj da te cudi nista.
Ali da je u Tjumenu javasluk,to ne verujem...NAravno da nisu gradilista kao u Svajcarskoj,ipak je ovo Rusija,ali se neka osnovna disciplina postuje.
Sramota za takvu firmu. Ja razmisljam da ih napustim. Mislio sam da odradim par godina,da imam inostranog radnog staza,ali...tesko. Veliki bezobrazluk!!!
Inostrani radni staz neces imati...Prijavljen si na minimalac u Srbiji,a i ko je prijavljen u Rusiji,isto je minimalac (a koliko ja znam RF i Srbistan nemaju dogovor o penzijama) tako da i to nam je dzaba.. :-)
dao sam otkaz u volgogradu prvenstveno zbog male satnine a na drugom mestu zbog bezobazluka sefova zakidasnja sati bez razloznog kaznjavanja, ucena kao da smo mi u vrticu, i na kraju nemam brate stomak da varim sefa koji je tesar armirac stali vec a sef variocima i bravarima. nema covek osnovno elementarno znanje vezano za taj posao. primera radi, ko se razume pita sta je ko. i covek kaze tig zavarivac, a nazovi sef ga pita jel to ono sa zicom, autogeno. glupo nam bilo da se smejemo al crno bez belog. vezano za moj otkaz sve je bilo uredu dokoni nisu probali da poture neki o jednostranom otkazu koji je u prvom pasusu uredu a u drugom stoji da se ja slazem da mi bude naplaceno neka obrada dokumentacije troskova puta i dalje nisam ni citao. u isto vreme ja sam doneo redovno napisan zahtev ya jednostrani raskid sa otkaynim rokom od 15+3 (18) dana koji oni navodno nesmeju da prime. dabi sad neki dan osvanulo na oglasnoj tabli da sam dobio otkaz i da sam upoynat sa sankcijama itd.. voleo bi da znam dali ima zakona ili ne velestroj beograd sebe stavlja ispred drzave i suda u ravan sa bogom.
Seti se sta si potpisao od papira kad si krenuo?Papir kojim pristajes da platis karte,vize i sve ostalo u slucaju prevremenog otkaza ti je dovoljan dokaz na sudu da te skrate za 2500$.Bolje da si malo strpljenja pokazao i posle 6 meseci otisao mirno,da te niko ne cima...
niko mi nista ne odgovara ni pp koje sam pisala ni javno :( pa ajde da postavim konkretnije pitanje...neko kaze ima interneta neko kaze nema...pa eto neka informacija oko toga i koliko se dugo putuje ? pitam za nps broj 2 Kujumba
hvala
Sta te zanima a da nisi cula o NPS2 na Kujumbi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back