Dejan Flipovic
Početnik
- Poruka
- 20
dao sam otkaz u volgogradu prvenstveno zbog male satnine a na drugom mestu zbog bezobazluka sefova zakidasnja sati bez razloznog kaznjavanja, ucena kao da smo mi u vrticu, i na kraju nemam brate stomak da varim sefa koji je tesar armirac stali vec a sef variocima i bravarima. nema covek osnovno elementarno znanje vezano za taj posao. primera radi, ko se razume pita sta je ko. i covek kaze tig zavarivac, a nazovi sef ga pita jel to ono sa zicom, autogeno. glupo nam bilo da se smejemo al crno bez belog. vezano za moj otkaz sve je bilo uredu dokoni nisu probali da poture neki o jednostranom otkazu koji je u prvom pasusu uredu a u drugom stoji da se ja slazem da mi bude naplaceno neka obrada dokumentacije troskova puta i dalje nisam ni citao. u isto vreme ja sam doneo redovno napisan zahtev ya jednostrani raskid sa otkaynim rokom od 15+3 (18) dana koji oni navodno nesmeju da prime. dabi sad neki dan osvanulo na oglasnoj tabli da sam dobio otkaz i da sam upoynat sa sankcijama itd.. voleo bi da znam dali ima zakona ili ne velestroj beograd sebe stavlja ispred drzave i suda u ravan sa bogom.