Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dao sam otkaz u volgogradu prvenstveno zbog male satnine a na drugom mestu zbog bezobazluka sefova zakidasnja sati bez razloznog kaznjavanja, ucena kao da smo mi u vrticu, i na kraju nemam brate stomak da varim sefa koji je tesar armirac stali vec a sef variocima i bravarima. nema covek osnovno elementarno znanje vezano za taj posao. primera radi, ko se razume pita sta je ko. i covek kaze tig zavarivac, a nazovi sef ga pita jel to ono sa zicom, autogeno. glupo nam bilo da se smejemo al crno bez belog. vezano za moj otkaz sve je bilo uredu dokoni nisu probali da poture neki o jednostranom otkazu koji je u prvom pasusu uredu a u drugom stoji da se ja slazem da mi bude naplaceno neka obrada dokumentacije troskova puta i dalje nisam ni citao. u isto vreme ja sam doneo redovno napisan zahtev ya jednostrani raskid sa otkaynim rokom od 15+3 (18) dana koji oni navodno nesmeju da prime. dabi sad neki dan osvanulo na oglasnoj tabli da sam dobio otkaz i da sam upoynat sa sankcijama itd.. voleo bi da znam dali ima zakona ili ne velestroj beograd sebe stavlja ispred drzave i suda u ravan sa bogom.

Najnovije informacije sa Sabete:
Price su bile tacne da je tamo haos, nesmes biti bolestan duze od dva dana ili otkaz, situacija je napeta kao kisobran pljuste otkazi kao kisa...

Drago mi je da je bar neko od vas nevernih potvrdio tu informaciju..na ovom forumu sam godinu dana...i NIKADA nisam iznela neku NEproverenu informaciju...1000 puta cula svasta ,ali nisam pisala dok nisam bila sigurna...ali je ruzno ako napisem nesto da neko iznad napise da je LAZ...da...na Sabeti je napeto

Poslednja izmena:
Pa poviseni su vam bas skoro 4mmol/L,sad postoji dosta uzroka za to.Normalne vrednosti su od 0,46-2,28 mmol/L.Posto kazete da vam je sve ostalo uredu,ja bih vam savetovala da regulisete malo ishranu,izbacite masno,alkohol i slicno i da biohemiju uradite kroz mesec dana,da vidite kakvi ce vam tad biti rezultati.

A sta ako ne budem imao tih mesec dana, pa pozovu na sistemacki?

niko mi nista ne odgovara ni pp koje sam pisala ni javno :( pa ajde da postavim konkretnije pitanje...neko kaze ima interneta neko kaze nema...pa eto neka informacija oko toga i koliko se dugo putuje ? pitam za nps broj 2 Kujumba
hvala

Poslednja izmena:
Evo ja da vam kazem da moj suprug treba iz Magadana da ide za Kujumbu,ne znam tacno u koju oblast,ali receno mu je tamo gde on ide nema signala za mob i internet...za mob jedino u smestaju,ali za net nigde.
niko mi nista ne odgovara ni pp koje sam pisala ni javno :( pa ajde da postavim konkretnije pitanje...neko kaze ima interneta neko kaze nema...pa eto neka informacija oko toga i koliko se dugo putuje ? pitam za nps broj 2 Kujumba
hvala

Pa lepo. Imam crno na belo gde mi pise "Redovan rad u Inostrantvu".

- - - - - - - - - -

Ok,shvatio sam i razumeo sam te. Nije u redu to sto oni rade i kako se ponasaju. Ja sam samo napisao da moze odsteta da se naplati ako se neko nadje ostecen. (Zbog bolesti,povreda i sl.)

Sto se tice prijave na 55000 ja bih to proverila u nemanjinoj,tako su i mom muzu 2009 pricali u tadasnjem Hopexsu sadasnjem Velestroju da je prijavljen na 35000 a ustvari je bio prijavljen na minimalac od 16000.A sto se tice odstete ona se sa njima samo naplacuje preko tuzbe i veruj mi da ce gledati da izbegnu ili prolongiraju.Mi smo sa njima u sporu vec 5 i po godina i sad smo u maju dobili spor i ako su u toku postupka prihvatili sve i izvestaj od vestaka i novac koji trazimo bukvalno sve jer nisu imali dokaz da pobiju bilo sta sto smo mi tvrdila,sad su ulozili zalbu samo da bih jos prolongirali.Nama to u principu ide u prilog jer ce morati na kraju sve da nam isplati sa kamatama i zateznim kamatama naplaticu to taman mu uzela kucu na Altini :).Covek da bi se naplatio mora da ima debele zivce a bogami i djep da placa advokate.Sad cu cisto iz zezanja da truzim Rodoljuba i krivicno za falsifikovanje potpisa cisto da imam sta da radim dok cekam sta ce biti sa realizacijom nase isplate.
TAko moj savet svima nista im ne verujte na rec jer gledaju samo svoje dupe i sve papire cuvajte jer nikad ne znas da li ce ti nesto od toga zatrebati ako svoja prava trazis preko suda.Trazite i cuvajte papir i kad idete zbog blage prehlade kod doktora svaki papir sve crno na belo.
Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back