Nesko001
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
Sto se tice prijave na 55000 ja bih to proverila u nemanjinoj,tako su i mom muzu 2009 pricali u tadasnjem Hopexsu sadasnjem Velestroju da je prijavljen na 35000 a ustvari je bio prijavljen na minimalac od 16000.A sto se tice odstete ona se sa njima samo naplacuje preko tuzbe i veruj mi da ce gledati da izbegnu ili prolongiraju.Mi smo sa njima u sporu vec 5 i po godina i sad smo u maju dobili spor i ako su u toku postupka prihvatili sve i izvestaj od vestaka i novac koji trazimo bukvalno sve jer nisu imali dokaz da pobiju bilo sta sto smo mi tvrdila,sad su ulozili zalbu samo da bih jos prolongirali.Nama to u principu ide u prilog jer ce morati na kraju sve da nam isplati sa kamatama i zateznim kamatama naplaticu to taman mu uzela kucu na Altini.Covek da bi se naplatio mora da ima debele zivce a bogami i djep da placa advokate.Sad cu cisto iz zezanja da truzim Rodoljuba i krivicno za falsifikovanje potpisa cisto da imam sta da radim dok cekam sta ce biti sa realizacijom nase isplate.
TAko moj savet svima nista im ne verujte na rec jer gledaju samo svoje dupe i sve papire cuvajte jer nikad ne znas da li ce ti nesto od toga zatrebati ako svoja prava trazis preko suda.Trazite i cuvajte papir i kad idete zbog blage prehlade kod doktora svaki papir sve crno na belo.
Pozz
Vidi nesto ja sam pre nekoliko meseci dobio listing oplacenim doprinosima za proslu godinu. Stvarno nisam racunao detaljno, ali na grubo oni su meni platili doprinose za proslu godinu za svaki dinar koji mi je isplacen. Da li je bila neka greska ili zato sto sam isao 2 puta kao turista i 2 puta na biznis ne znam, ali je tako. Sto se toga tice ja sam zadovoljan...