SvetlanaZemun
Obećava
- Poruka
- 76
Mogu li vam ovde ostaviti br.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos nesto da dodam , ako sam dosao u Rusiju da radim nisam se odrekao prava na normalan zivot i da treba da jedem samo virsle i jaja kako bih ustedeo i da odvajam od usta . Pa sam radio i po 16 sati , omrsao za mesec dana 9 kilograma to su teski fizicki radovi , ne sadim ljubicice i normalno da moram kvalitetno da se hranim a ne da se zanosim na poslu .
Jel zna neko dal je bio drugi deo plate....niko nista ne govori...a tu mi nesto sumnjivo...rata za kredit kasni a oni iz banke me ne zovu jos,sto su do sada redovno cinili..pozz
Nije bio
U firmi su rekli da ce druga polovina biti isplacena do kraja nedelje od sad platu dobijamo iz dva dela oko 5og i 20og ,sad za jul dobijamo samo do 25og posto obracun plate ide od 25og do 25og
Mogu li vam ovde ostaviti br.?
postovani MILANE77 ja sam zvala firmu par puta vec.dobijes ih odmah na 011 6555779.obavezno zovi ujutru oko 8h-8.30 tad je obavezno neko tu.popodne nikako!nema sanse da neko digne slusalicu.nadam se da ces uspeti srecno!
Jeste,stigla mi poruka u 17hjeste bio je drugi deo plate
Milane77 evo vam broj agencije preko koje je moj suprug otisao.063/53-69-26 Zeljko Sikimic se zove vlasnik agencije.
Zna li neko nesto o firmi Siv Invest?