hvala puno . Jer gradiliste u gradu i jer ima internet?
zavisi na koje gradiliste ide ali smestaj je u gradu interneta samo mobilni vairles nema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala puno . Jer gradiliste u gradu i jer ima internet?
Onda sam ja onih -37 osetio u pogresnom Habarovsku...I vetar,na sav taj mraz...![]()
Potreban varioc za rad u rusiji hitno kol 1 izvrsioc kontakt na uvozizkine@hotmail.rs
Potreban varioc za rad u rusiji hitno kol 1 izvrsioc kontakt na uvozizkine@hotmail.rs
- - - - - - - - - -
putuje se za vikend
zavisi na koje gradiliste ide ali smestaj je u gradu interneta samo mobilni vairles nema
Onda sam ja onih -37 osetio u pogresnom Habarovsku...I vetar,na sav taj mraz...![]()
svi smo se izgubili ...jel da ???
uplacena polovina PLATEEE...
svi smo se izgubili ...jel da ???
uplacena polovina PLATEEE...
Koja su sve Velesstroj gradilista u Yamalskoj oblasti?Danas uspeo da dobijem firmu i kazu da ocekuju priglasenja za Yamalsku oblast.
Pozdrav svima!Moj muz je pre 15ak dana prvi put otisao u Rusiju u Sabeti je jutros mi se javio i sokirao me kada mi je rekao da su mu ukrali novcanik u kome je nazalost imao samo dokumenta i mozda neku sicu para sto nije ni vazno.Da li se nekome desilo nesto slicno?Kakva je procedura za dalje on je odmah prijavio tamo da mu je to nestalo?Da li je moguce da se takve stvari desavaju i tamo gde treba da se ispomazu i da budu jedni uz druge.
Hvala druze na linkovimahttp://www.transneft.ru/about/projects/current/
http://www.transneft.ru/about/projects/realized/
Gradilista je puno. Evo ti ova dva linka pa nadji svoju trasu i sam vidi koliko ima NPS-ki za tvoju oblast
Neka gradilista na mapi su i zavrsena naravno. Ali mi obicni smrtnici bas i ne znamo koja su gotova (bar ne sva)...
Niko ne reaguje,svi zanemeli od iznenadjenja![]()
Mozda cemo kukati za drugu polovinupa jbt stvarno nisu fer...nismo stigle ni da se raskukamo ovaj mesecpreduhutrili nas
Cap svima na forum moj suprug jel u subotu otisao za sabetu culi smo se citavo vreme kupio jel rusku karticu tako da smo u kontaktu osim sto poruke kasne poruke kasne po dva tri sata hrana I smestaj je do bar samo sto nema flasirane vode za pice .da li neko ko je bio zna da li je dobra voda iz vodovoda za pice ?
hej ljudi, da li neko mozda zna za koliko dana nakon odlaska uplate avans?
hej ljudi, da li neko mozda zna za koliko dana nakon odlaska uplate avans?