Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svima na forumu. moj muz je otputovao u subotu za rusiju (moskvu), a odatle za novi urengoj. pre dva sata se javio da je u helikopteru i da ih voze na gradiliste, koliko sam ja upoznata to je NPS 1. zanima me da li ima neko ko je vec bio tamo ili zna nesto o tom gradilistu, da li ima internet, telefon, tj kako se komunicira sa njima. kakvo je vreme temperatura, satnica, ili bilo sta ako neko zna da mi kaze.

pozdrav svima i od mene nova sam takodje.moj muz je otisao u subotu 02.08 danas mi poslao poruku da je na sabeti.
morali su da cekaju u moskvi jer nisu imali let.i ja pratim forum 10meseci toliko smo i cekali na poziv.forum mi puno pomaze da saznam informacije
puno pozdrava svima nadam se lepom druzenju

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!Moj muz je pre 15ak dana prvi put otisao u Rusiju u Sabeti je jutros mi se javio i sokirao me kada mi je rekao da su mu ukrali novcanik u kome je nazalost imao samo dokumenta i mozda neku sicu para sto nije ni vazno.Da li se nekome desilo nesto slicno?Kakva je procedura za dalje on je odmah prijavio tamo da mu je to nestalo?Da li je moguce da se takve stvari desavaju i tamo gde treba da se ispomazu i da budu jedni uz druge.

Mi smo imali samo jedan kljuc od sobe i ostavljali smo ga ispred sobe u nekoj cizmi ili bluzi. Tako je radila ogromna vecina i nas i Rusa i Kirgiza. I nisam cuo ni za jedan slucaj kradje...

Cap svima na forum moj suprug jel u subotu otisao za sabetu culi smo se citavo vreme kupio jel rusku karticu tako da smo u kontaktu osim sto poruke kasne poruke kasne po dva tri sata hrana I smestaj je do bar samo sto nema flasirane vode za pice .da li neko ko je bio zna da li je dobra voda iz vodovoda za pice ?

Cap svima na forum moj suprug jel u subotu otisao za sabetu culi smo se citavo vreme kupio jel rusku karticu tako da smo u kontaktu osim sto poruke kasne poruke kasne po dva tri sata hrana I smestaj je do bar samo sto nema flasirane vode za pice .da li neko ko je bio zna da li je dobra voda iz vodovoda za pice ?

vanja cao i tebi.i moj muz je u subotu otisao za sabetu mozda budu i zajedno.mozda se i poznaju.ja sam sa cerkom bila ispred firme jesi ti isla mozda?videla sam par zena tamo.mi jos nista nismo cule od njega samo porukica da su stigli.puno pozz

Cao Snezo bas mi je drago da se neko javio ja sam od skoro na forum nismo bili ispred firme jer nismo iz BG.Sa muzem se cujem svaki dan kupo je rusku karticu pa razmenimo koju poruku uglavnom su dobro temperatura jel 1 stepen.Malo mu je tesko pos to mu je prvi put valja je to pocetak ,Upoznao jel puno ljudi nadam se da jel I tvoj suprug medju njima mozemo se cuti u pp .Jel tvoj suprug vec bio tamo Ili mu jel prvi put da ide.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back