Stefan Krasic
Početnik
- Poruka
- 1
dali neko ima da ceka za sabetu i dali zna dal ce skoro to priglasenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene su malopre zvali da mi zakazu kartu ali mi se ne ssvidja sto su me prebacili na NPS 2,a trebao sam u PURPE da idem ima li jos kod koga da mu je uzmenjena ruta?![]()
E tamo je moj muz....kreveti dobri,hrana dobra...ali u prodavnici nista nema i to sto ima je skupo...npr.75gr.kafe kosta oko 1000 din,cigarete nekad ima nekad nema...interneta nema,samo ruska kartica u telefonu nasa nema domet...ja ga zovem od fiksnog tel.a racun kad stigne videcemo...pozz
Meni iz Tjumena za Jamal
sta da ti kazem brate bacaju nas gde stignu ti si na NPS 1 koliko vidim to ti je novi urengoy
To pitam posto mi je rekla nps1 a ne znam gde se nalazi sem da je Jamalska oblast
Sad sam ja gledao,a jbg nije nigde bajno sta da ti kazem sem sve najbolje i da zaradis dosta para![]()
Hvala, takodje
Sad me zvali da mi saopste da idem sledece nedelje negde u Jamal msm da je rekla nesto NPS1.. Neko zna mozda nesto o tome?
kad ti je stiglo priglasenje,meni su rekli 15. da mi je datum,isto za nps1 i jos me nisu zvali
Sad me zvali da mi saopste da idem sledece nedelje negde u Jamal msm da je rekla nesto NPS1.. Neko zna mozda nesto o tome?
valjda ce se javiti uskoro,poz. pa se vidimo(nadam se)![]()
lepa li dana.prvo legla razlika plate,a zatim fina teta obavestenje.priglasenje za sabettu stiglo i sada samo da izvade kartu.kada bude izvadjena javljam se da vidim ima li koga poznatog da ide ili iz indjije
Ne znam jel ovo pitanje meni upuceno ako jeste onda ovako.Pozdrav , nova sam na forumu ,ali dosta sam procitala o firmi ALK i otprilike je tako kako kazete i moj muz je tamo radi kao mehanicar u Sociju u ALK i je i krektni su bili bar do sad tamo je nekoliko godina trebalo bi sad da dodje.Zanima me da li se znate ako kazes da si tamo radio?
To pitam posto mi je rekla nps1 a ne znam gde se nalazi sem da je Jamalska oblast
kada su vam javili sve to,ja cekam samo da mi jave za kartu,a inace planiran sam za let 24 jula